FudbalKlafurić: Navijačima Veleža je bitno da se pobijedi Željo, pobjeda protiv Zrinjskog kao trofej
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pijacari opet o Praljku
kako toksicna i nazadna skupina.
Hajd mozda smijene Adzema, pa bude i neke koristi od njih.
Hajd mozda smijene Adzema, pa bude i neke koristi od njih.
I vaši za derbi uvode kojekakve restrikcije samo da ne bi neki navijač Sarajeva došao do ulaznice. Čudom se čudite kad neko drugi napravi isto.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:01Godinama ista prica, ne znam koliko sezona zaredom nisu ni dozvolili nasima da odu dole, pa kad smo mi njima uzvratili istom mjerom spasili slike i vrte ih po forumu 2 godine. Takodjer, ono sto sam primijetio jeste da gdje god Zeljo gostuje to je praznik fudbala definitivno. Zaseok u vanrednom stanju. Treba negdje izvuci statistiku posjete u gostujucim utakmicama, smijem se kladiti da bi i tu Zeljo bio prvi. Definitivno nema manjeg kluba od ovih vrapcica, a da za sebe misli da je veliki. Sto je najjace, lafo im pitari braca, a sve i jedan navijac sarajeva kojeg ja poznajem ih ne moze smislit. Ni mati rodjena ih ne voli.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Kakve restrikcije se uvode za derbi? Znam bar 5 navijaca Sarajeva sto su na istoku Grbavice svaki derbi. Ne znam o cemu pricas.Herson je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:07I vaši za derbi uvode kojekakve restrikcije, samo da ne bi neki navijač Sarajeva došao do ulaznice. Čudom se čudite kad neko drugi napravi isto.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:01Godinama ista prica, ne znam koliko sezona zaredom nisu ni dozvolili nasima da odu dole, pa kad smo mi njima uzvratili istom mjerom spasili slike i vrte ih po forumu 2 godine. Takodjer, ono sto sam primijetio jeste da gdje god Zeljo gostuje to je praznik fudbala definitivno. Zaseok u vanrednom stanju. Treba negdje izvuci statistiku posjete u gostujucim utakmicama, smijem se kladiti da bi i tu Zeljo bio prvi. Definitivno nema manjeg kluba od ovih vrapcica, a da za sebe misli da je veliki. Sto je najjace, lafo im pitari braca, a sve i jedan navijac sarajeva kojeg ja poznajem ih ne moze smislit. Ni mati rodjena ih ne voli.
Hajde sve, ali da navijaci željezničara spominju neke 'pijačare' a oni mogli sad igrati u Lukavici
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
MostarReds22
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Jesul ovo konacno i navijaci veleza poceli pisat na forumu sta uradi jedna pobjeda, prosle sezone bez oglasavanja, 3 poraza od Želje a sad kao neke cvoke vole udarat 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
opalaopala
- Kontakt:
Ne vidim razlog zašto ste se toliko upalili, imate gostujući sektor. VIP tribina samo za članove kluba, ima centralna pa ko smije nek dodje, a ima i zdenka. Šta imate frustracije nakve koda vas dolazi 50000 a uvijek stane na gostujuću svi, obični navijači mogu kupiti centralnu i da budu mirni kao bubice
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Evo sad će izmisliti i da nismo pisali po forumu 
Nervozni su, ne znam zašto.
Nervozni su, ne znam zašto.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Radi ih ushicenost, sad ce oni jedan po jedan iskakati 
Aj sad uđi s onog drugog pravog profila pa daj samom sebi podršku,koristećiKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:14Radi ih ushicenost, sad ce oni jedan po jedan iskakati![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobar primjer, ovaj je toliko ushicen da je poceo halucinirati.rishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:16Aj sad uđi s onog drugog pravog profila pa daj samom sebi podršku,koristećiKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:14Radi ih ushicenost, sad ce oni jedan po jedan iskakati![]()
ili
![]()
Možeš li mi objasniti zašto koristiš termin "Pijaćari" i odakle vam tolika mržnja prema RA? Nije provokacija Boga mi, samo nisam u toku.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Threeplanetrees
Ja mislim da ih panika već hvata pa je situacija eksplodirala zbog nebitne odluke koju je donio FK Velež iako navijači Želje nikada nisu dolazili neorganizovano na naš zapad. Možda nešto pojedinaca ali stvarno nebitno za ovoliku količinu šizofrenije. Ako će im biti lakše ista pravila će biti i protiv Sarajeva zato ih molim da se uozbilje i prestanu blamirati. Niko se nije naložio na njih niti ih doživljava kao nešto posebno. Normalan rivalitet kao protiv svih
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 13 avg 2025, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
opalaopala
- Kontakt:
Radi ih ushićenost dolaska na najljepši stadion u državi pa planiraju ekskurzije.
Rekao bi čovjek po formuasima da ih svugdje ide po 2-3.000, svugdje im gostujući sektor bude prevelik samo ovdje im malo 300 karata i oni bi kao još i zapadnu.
Dje ste bili u Posušju toliki, Banja Luka, Bijeljina, Prijedor ? Ajde kmecavci ne brukajte se
Rekao bi čovjek po formuasima da ih svugdje ide po 2-3.000, svugdje im gostujući sektor bude prevelik samo ovdje im malo 300 karata i oni bi kao još i zapadnu.
Dje ste bili u Posušju toliki, Banja Luka, Bijeljina, Prijedor ? Ajde kmecavci ne brukajte se
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Malo ti jedan profil,bas moras sa 2 profila otkrivat svoju dijagnozu... i da ti je forum životKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:18Dobar primjer, ovaj je toliko ushicen da je poceo halucinirati.rishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:16Aj sad uđi s onog drugog pravog profila pa daj samom sebi podršku,koristećiKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:14Radi ih ushicenost, sad ce oni jedan po jedan iskakati![]()
ili
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sve ok, primjetio sam ranije da nisi bas bistar. Sretnorishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:20Malo ti jedan profil,bas moras sa 2 profila otkrivat svoju dijagnozu... i da ti je forum životKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:18Dobar primjer, ovaj je toliko ushicen da je poceo halucinirati.![]()
-
MostarReds22
- Kontakt:
Je li sam primijetio ili se nekom od forumasa javio u PP uz pozdrave da provjeri ko je bistar, a ko ne ?
- Hrammm1921
- Kontakt:
‘ Mi smo seljacaka ekipa, nalozimo se samo protiv Zelje i Sarajeva, protiv Borca i Celika gubimo bodove’
Hajde sad malo uđi na onaj glavni profil,red je da podržiš samog sebe... Ti si ionako sam sebi prijatelj na forumu,prijatelji su uvijek tu jedni za druge.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:22Sve ok, primjetio sam ranije da nisi bas bistar. Sretnorishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:20Malo ti jedan profil,bas moras sa 2 profila otkrivat svoju dijagnozu... i da ti je forum životKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:18
Dobar primjer, ovaj je toliko ushicen da je poceo halucinirati.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Vanja8, WeekendOffender i 4 gosta.