Mislio sam na njihov podcast udvajanje. Reko kao Milošda će on biti u Bg-u a Edin na licu mjesta (nadam se na Kipru
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
-
Matterhorn22
- Kontakt:
vjerovatno na licu mjesta u Latviji, sumnjam da bi arena nekog poslala negdje radi nas
Idu Baho i Kemo na SK
Giannis neće igrati sutra protiv Crne Gore. Kako bi bilo dobro da ne bude igrao na EB 
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jesu li s i Grci tako ponadali za Nurkica kad nije igrao protiv Srbije?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja mislim da se naši protivnici bas nadaju da ce igrati Juka19vendetta87 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 20:32Jesu li s i Grci tako ponadali za Nurkica kad nije igrao protiv Srbije?![]()
-
johntravolta123
- Kontakt:
BHF posjetio igrace na treningu sa parolom i podijelio svim igracima i strucnom stabu svoje majice
Toplo preporučavam Adisu da zadnju sedmicu priprema odradi u Hercegovini (da li u Ljubuškom, Stocu, Posušju, Čapljini i sl.) iz 2 razloga. Prvi razlog je da se aklimatizuju na noćne temperature koje nas čekaju na Kipru, a druga je da se malo izoluju od javnosti i Sarajeva i mentalno u miru dočekaju put za Kipar. Kompletne pripreme u Sarajevu nisu dobro rješenje, jednostavno taj grad odvlači pažnju i potrebnu mirnoću pred takmičenje, pogotovo za vrijeme SFF. Čak bi razmislio i o opciji da se jedna/obje utakmice protiv Belgije igraju u Herecegovini u gradu u kojem bi odsjeli preporučenu zadnju sedmicu.
To onaj papak iz Maglajajohntravolta123 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:35BHF posjetio igrace na treningu sa parolom i podijelio svim igracima i strucnom stabu svoje majice
Jučer su radili kampanju za Revolt i njihovu special edition ili šta već inspirisano košarkom. Vjerovatno su samo iskoristili to što su u centru da malo prošetaju 
Snimali reklame sa Lepim u 23h kod Stojnica...
Ja cu biti zadovoljan, ako nisu zalomili do 4 ujutro...
Ko Vi? Koga predstavljas druze?lumani je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:57To onaj papak iz Maglajajohntravolta123 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:35BHF posjetio igrace na treningu sa parolom i podijelio svim igracima i strucnom stabu svoje majiceotjerali ga mi jednom sa tekme
![]()
Iniesta12 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 13:22Ko Vi? Koga predstavljas druze?lumani je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:57To onaj papak iz Maglajajohntravolta123 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:35BHF posjetio igrace na treningu sa parolom i podijelio svim igracima i strucnom stabu svoje majiceotjerali ga mi jednom sa tekme
![]()
Mi
Znamo li šta za prenos turnira iz Belgije?
Odličan prijedlog gazija, valjda ga uzmu u razmatranje.gazijabih je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:12Toplo preporučavam Adisu da zadnju sedmicu priprema odradi u Hercegovini (da li u Ljubuškom, Stocu, Posušju, Čapljini i sl.) iz 2 razloga. Prvi razlog je da se aklimatizuju na noćne temperature koje nas čekaju na Kipru, a druga je da se malo izoluju od javnosti i Sarajeva i mentalno u miru dočekaju put za Kipar. Kompletne pripreme u Sarajevu nisu dobro rješenje, jednostavno taj grad odvlači pažnju i potrebnu mirnoću pred takmičenje, pogotovo za vrijeme SFF. Čak bi razmislio i o opciji da se jedna/obje utakmice protiv Belgije igraju u Herecegovini u gradu u kojem bi odsjeli preporučenu zadnju sedmicu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
johntravolta123
- Kontakt:
I da klanjaju u Sirokom.bhsport je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:28Odličan prijedlog gazija, valjda ga uzmu u razmatranje.gazijabih je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:12Toplo preporučavam Adisu da zadnju sedmicu priprema odradi u Hercegovini (da li u Ljubuškom, Stocu, Posušju, Čapljini i sl.) iz 2 razloga. Prvi razlog je da se aklimatizuju na noćne temperature koje nas čekaju na Kipru, a druga je da se malo izoluju od javnosti i Sarajeva i mentalno u miru dočekaju put za Kipar. Kompletne pripreme u Sarajevu nisu dobro rješenje, jednostavno taj grad odvlači pažnju i potrebnu mirnoću pred takmičenje, pogotovo za vrijeme SFF. Čak bi razmislio i o opciji da se jedna/obje utakmice protiv Belgije igraju u Herecegovini u gradu u kojem bi odsjeli preporučenu zadnju sedmicu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
L-Train je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:35I da klanjaju u Sirokom.bhsport je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:28Odličan prijedlog gazija, valjda ga uzmu u razmatranje.gazijabih je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:12Toplo preporučavam Adisu da zadnju sedmicu priprema odradi u Hercegovini (da li u Ljubuškom, Stocu, Posušju, Čapljini i sl.) iz 2 razloga. Prvi razlog je da se aklimatizuju na noćne temperature koje nas čekaju na Kipru, a druga je da se malo izoluju od javnosti i Sarajeva i mentalno u miru dočekaju put za Kipar. Kompletne pripreme u Sarajevu nisu dobro rješenje, jednostavno taj grad odvlači pažnju i potrebnu mirnoću pred takmičenje, pogotovo za vrijeme SFF. Čak bi razmislio i o opciji da se jedna/obje utakmice protiv Belgije igraju u Herecegovini u gradu u kojem bi odsjeli preporučenu zadnju sedmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.