Lazes. Hujku nikad niko u negativnom kontekstu spomenuo nije. Da je sada ziv Velez bi bio klub mostaraca a ne seljadije koja je dosla u Mostar. Nemate dva Mostarca u klubu, sve goli papak i seljak. Prave Mostarce ste otjerali, zato i jeste cobani i zato vam i jeste jedan primitivac Vehabovic kapiten.*p!p!t@* je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:48@NoDi80, a šta je to RA kao navijačka grupa uradio da ti se toliko ogradio? Osim tog "lizanja" o kome pričaš sa Hordama što su opet izolovani slučajevi, i evo za mene lično, opet gledam i na vas i na horde isto. A kao nekome ko je odrastao znaš i sam koliko se pjeva pjesma o Neretvi i lancu, pa zar si mislio da sa druge strane neće biti provokacija u kontra pravcu. Što je za mene opet sve u stilu prepucavanja. I opet ne vidim razlog za toliku mržnju koja se ispoljava, jer je sve u normalnim okvirima barem kako ja to vidim. Mi dođemo na Grbavicu vi nama yebete sve, od Hujke, Starog mosta i da ne nabrajam dalje. I kao dočekat će vas neko u Mostaru sa cvijećem, a ja ono vi Međugorcima cvijeće nosite... Brate zar smo zaista najbolji kad mulimo, i svi nas karaju? E pa žao mi je ali taj film se završio, na čiju žalost ostaje da se vidi...
Sram i stid da vas bude prvog Hujke a zatim i ostalih Mostaraca.
Edo otkljucaj drustvene mreze nisi se valjda nasekirao zbog ovog videa. Jesil ga obalio Gigi uhljupe.