Samo danas 3-4 od toga smo zabili 3 triceTripleThreat je napisao/la: ↑17 avg 2025, 16:46Hrpa smislenih i odigranih napada bilo i jučer i danas.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Jbte nakon toliko godina ljudi i dalje ocekuju neku leprsavu kosarku od ove krajnje limitirane ofanzivne ekipe,jos bez amerikanca i Muse.Dobro je ovo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Samo pljujete, ima li nešto da valja?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma seru ljudi, sad cudno sto mi igramo atipicnu kosarku. Dodu samo pred takmicenje ili kvalifikacije popljuvati sve moguce i nestanu.TripleThreat je napisao/la: ↑17 avg 2025, 16:46Hrpa smislenih i odigranih napada bilo i jučer i danas.
Ne postoji ekipa na svijetu kojoj kad oduzmes prvog pleja i najboljeg skorera nije u problemu, kod nas ovo sasvim solidno izgleda.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
U po frke neko žali za Čamparom

Ma super je ovo, neočekivano dobro poluvrijeme.
Bolje je ovako. Sad na prvenstvu niko ne zna sta da se od nas ocekuje cak ni mi a ni nasi protovnici
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 17 avg 2025, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Belgijanci 1 euroliga igrac, par eurocup igraca, igraci koji igraju u spanskoj ligi i dodju ljudi kazu ovi ko kipar 
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma ni Britanija nije ekipa za otpisati, pokazali su to i u kvalifikacijama i u pripremama. Igramo fino uz dosta nedostataka sto je sasvim ok.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Meni ne izgleda loše naša igra na ovom pripremnom turniru. Prije svega drago mi je da Jusuf djeluje podređen timu u smislu da radi ono što se očekuje od centra njegovih kvaliteta - pod koš, zidaj, završavaj ili traži izlazni pas ako te udvoje.
Okej, danas malo više fula zicere (što mu svakako nije strano) za razliku od jučer ali najvažnije je da se ne glupira sa organizacijom igre i nekim divljanjem sa trojke.
Okej, danas malo više fula zicere (što mu svakako nije strano) za razliku od jučer ali najvažnije je da se ne glupira sa organizacijom igre i nekim divljanjem sa trojke.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mo smo dobri ako se skupe ove lude glave , DISCIPLINA igre poštivanje lopte ako bude mi cemo proci grupu a dalje ko zna.
Rekao bih da se Jusuf juče isto ispromašivao ali mu je kriterij suđenja bio malo više podređen pa je za neke situacije koje danas maši juče dobijao slobodna bacanja. Takođe raduje što smo izgleda popravili slobodna (za naše standarde).
Penava za 5 minuta... nijedan sut, 4 skoka i +/- 7...on moze postati itekako vrijedan radnik i igrac od zadatka kad zatreba rotacija...moze pogoditi i vanjski sut, a nabio je mase da moze se gurati pod kosem...
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ma ne znam u šta ljudi gledaju, hrpa uspješnih pick n rollova, kick outova iz proda, ekstra pasova...
"Your favorite player's favorite player" - MB
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I ovo danas izgleda dosta solidno i to bez Castanede.
Pisah vec ranije, nama je lakse u igri kad se ne trpe i Musa i Nurkic zajedno.Jedan moze, sa dvojicom vec bude tesko.Posebno je dobro da Juka ni danas "ne pametuje" u igri.
Pisah vec ranije, nama je lakse u igri kad se ne trpe i Musa i Nurkic zajedno.Jedan moze, sa dvojicom vec bude tesko.Posebno je dobro da Juka ni danas "ne pametuje" u igri.
Dere Sparrow trojke 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
TripleThreat
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Vrabac mehka ruka 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.