PikachuSA je napisao/la: ↑21 avg 2025, 01:00
Drape je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:59
Da li bi pred utakmicu sa Italijom bilo zgodno pitati Adisa kakve uspomene ima na utakmicu sa eurobasketa kad smo igrali sa Italijanima za prolaz, Marković ubacio 22, vodili pred kraj i onda je naš playmaker bacio jednu loptu u bunar, pa izgubio loptu prilikom prevođenja, Italijani pogodili što su trebali i na kraju postali prvaci Europe
Tražio sam po YouTube snimke naših utakmica sa Eurobasketa 1999 ne bih li našao šta (uspio samo naći protiv Hrvatske). Vidio sam na Wikipediji da smo bili itekako konkurentni na tom prvenstvu i da smo imali dobru ekipu (nisam bio ni rođen te 1999., a kamoli da sam gledao

). Šteta što nismo uspjeli napraviti više...
Volio bih vidjeti tekmu protiv Italije, pogotovo taj finiš...
Ako neko slučajno ima snimljeno na VHS ili nešto slično, nek okači na YouTube.
Nema prijatelju, nazalost.
Tu utakmicu koja je bila za prolaz grupe jer smo i mi i Iatlija imali nule cini mi se je poceo danasnji selektor, inace ispodprosjecni plej i bili smo u bunaru.
U drugom poluvremenu Sabe uvodi Damira/Abdulkerima Mirkovica igraca KK Bosna, koji na pleju igra ono sto i plej treba, odbranu i prenos lopte i stizemo talijane i prestizemo.
Čini mi se minut i po do kraja, imamo +1 i napad i Sabe vadi Mirkovica i uvodi Adisa.
Neko je iznad napisao epilog, Adis jednu loptu baca u bunar, idemo na -1, slijedeci napad greska u vodjenju kradu mu loptu i to je -3 i kraj utakmice za nas. Italija prolazi grupu i postaje prvak Evrope.
Tada je i Sabe rotirao max 7 igraca, 8. bas u prijekom slucaju da igra.
2025 godina a nama je Adis selektor to je najveci poraz ove reprezentacije. Njegova najveca mana je bahatost i tvrdoglavost te jako loša rotacija za koju je i u par intervjua dokazao sa izjavama ko ce igrati Gegiceve minute.
Nama treba selektor kod kojeg ce se boriti za minute a ne kod kojeg ce igraci imati rezervisane minute. Ako to shvatimo u 2025 imat cemo sansi i za SP i naredno EP. Za ovo se treba fokusirati na Gruziju i probati proci grupu, to je ravno medalji sa ovako sakatim rosterom.
On nakon EP treba biti bivsi, meni bi licno letio sada 7 dana prije EP zbog gore navedenih razloga pa neka Firke vodi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921