Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

kelner
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la kelner » 20 apr 2011, 18:45

Flash_28 je napisao/la:
kelner je napisao/la:
aleksandarhz je napisao/la:Svi su sad na wwin.. :D Stvarno treba im odati pocast za ovaj bonus... :P
Tako se raja navlachi;)))
Neznam kakva bwin ima bonus ali recimo UNIBET ima tako da svaki put kad uplatis ono sto ti oni ponude recimo veceras Real 2 ako promasis ne gubis nista ali samo jedan par koji oni ponude
nije bwin,nego Wwin.Bonus 20 eura koje mozes obrniti,ne mozes dignuti,kratko jasno
Jel neko danas probao uplacivati u williamsu pare za internet kladjenje,zna li neko koliko je minimum???
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

aleksandarhz
Kontakt:

Post Postao/la aleksandarhz » 20 apr 2011, 18:47

Dynamo 1:1 .. .Ajde Ubaci Misketa pa idemo na pobjedu :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 apr 2011, 18:48

Mislim da nema mimimuma(ili je 5) ,a da je maximalno 500 eura ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AdoS
Kontakt:

Post Postao/la AdoS » 20 apr 2011, 18:48

kelner je napisao/la: Jel neko danas probao uplacivati u williamsu pare za internet kladjenje,zna li neko koliko je minimum???
Nema minimuma

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 20 apr 2011, 18:49

legenda reala je napisao/la:Mislim da nema mimimuma(ili je 5) ,a da je maximalno 500 eura ;)
Hvala legendo,imas sutra od mene jedan dobitni,hehe
adoS-jel provjerena info
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Strux
Kontakt:

Post Postao/la Strux » 20 apr 2011, 18:50

kelner je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Mislim da nema mimimuma(ili je 5) ,a da je maximalno 500 eura ;)
adoS-jel provjerena info
Nema minimuma
Max: 5000 EUR
Tako pise na stranici, kada uplacujes u poslovnici.

aleksandarhz
Kontakt:

Post Postao/la aleksandarhz » 20 apr 2011, 18:53

Dynamo ima igraca vise do kraja... Prati li ko mec.. Nisam upratio igra li Misimovic? :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 apr 2011, 18:56

E Soderling se razigro kad ga ja igram više gemova ,polahko bolan idi do 4:4 da ti ne bi :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 apr 2011, 18:56

Bem ti Ried moraju povesti u prvom.. Gledam na rezultati . com ko je dao gol za Dynamo,kad ispod toga ima kolika je kvota na pobjedu Dynama itd.. na Bwinu kvota sa 5.75 na 1.50 spala,dok su ostale normala kvota sa 1.65 na 1.55 i tako.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 apr 2011, 18:56

Strux je napisao/la:
kelner je napisao/la:
adoS-jel provjerena info
Nema minimuma
Max: 5000 EUR
Tako pise na stranici, kada uplacujes u poslovnici.

ja sam maloprije kupio onaj bono ,nema min. stavio 10 ...a kako se bonus dobija :D ...

aleksandarhz
Kontakt:

Post Postao/la aleksandarhz » 20 apr 2011, 19:00

kakve ziccere fula dynamo.. Bolesno... :o

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 20 apr 2011, 19:01

E sundjer bob,odakle si,i znaci mogu se ti bonovi uzimati???Ja jucer otisao majem u williams,kaze nemoze.Da mi je makar taj bon od marke jbt,da ih obrnem dva tri puta.A bonus,navodno,u deset dana od registracije ces dobit bonus 20 ojro
Zadnja izmjena: kelner, dana/u 20 apr 2011, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

Strux
Kontakt:

Post Postao/la Strux » 20 apr 2011, 19:02

Da nije ko slucajno gledao zvezdu? Hoce li dobit ove zabare? Nece valjda halalit titulu pred svojim navijacima -.-'

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 apr 2011, 19:06

kelner je napisao/la:E sundjer bob,odakle si,i znaci mogu se ti bonovi uzimati???Ja jucer otisao majem u williams,kaze nemoze.Da mi je makar taj bon od marke jbt,da ih obrnem dva tri puta.A bonus,navodno,u deset dana od registracije ces dobit bonus 20 ojro

sarajevo , danas se reg. na stranicu maloprije izasao jer mi je blizu i uzeo od 10 km i samo ukucas broj koji dobijes...

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 20 apr 2011, 19:08

Strux je napisao/la:Da nije ko slucajno gledao zvezdu? Hoce li dobit ove zabare? Nece valjda halalit titulu pred svojim navijacima -.-'
Ma jasta ce neg dobit
bob je napisao/la:
kelner je napisao/la:E sundjer bob,odakle si,i znaci mogu se ti bonovi uzimati???Ja jucer otisao majem u williams,kaze nemoze.Da mi je makar taj bon od marke jbt,da ih obrnem dva tri puta.A bonus,navodno,u deset dana od registracije ces dobit bonus 20 ojro

sarajevo , danas se reg. na stranicu maloprije izasao jer mi je blizu i uzeo od 10 km i samo ukucas broj koji dobijes...
**** ti ovaj Maglaj,u 3 WIlliamsa isao,nigdje nece da uplati.Ocel mi ko dopunit za 2 marke,ja mu posaljem 2 marke kredita :mrgreen:

Strux
Kontakt:

Post Postao/la Strux » 20 apr 2011, 19:09

kelner je napisao/la:
Strux je napisao/la:Da nije ko slucajno gledao zvezdu? Hoce li dobit ove zabare? Nece valjda halalit titulu pred svojim navijacima -.-'
Ma jasta ce neg dobit
bob je napisao/la:

**** ti ovaj Maglaj,u 3 WIlliamsa isao,nigdje nece da uplati.Ocel mi ko dopunit za 2 marke,ja mu posaljem 2 marke kredita :mrgreen:
Mogu ti ja ujutro to...

ado28
Kontakt:

Post Postao/la ado28 » 20 apr 2011, 19:10

Ja se registrovao i nista...valjda ce stici u tih 10 dana a nadam se i ranije.... :D
Ko' biber po pilavu

Strux
Kontakt:

Post Postao/la Strux » 20 apr 2011, 19:14

Sta je sa soderlingom koji k, dva breaka mu napravi dodik

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 20 apr 2011, 19:15

Strux je napisao/la:
Mogu ti ja ujutro to...
Hajd majstore molim te eto,znas kako je jbt.Ja cu ti poslat kredita,kolko god ti meni dopunis na taj bon.
Ako hoces poslat cu ti username na pp???
Do neba bi ti bio zahvalan

Strux
Kontakt:

Post Postao/la Strux » 20 apr 2011, 19:20

kelner je napisao/la:
Strux je napisao/la:
Mogu ti ja ujutro to...
Hajd majstore molim te eto,znas kako je jbt.Ja cu ti poslat kredita,kolko god ti meni dopunis na taj bon.
Ako hoces poslat cu ti username na pp???
Do neba bi ti bio zahvalan
Procitaj poruku

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.