Sta im fali ?adis.p je napisao/la:Ko normalan igra u bet live.....Samo F.K.S !! je napisao/la:Do 19:00 u Bet live-u 20 % na kvotu![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- fahrenheit
- Kontakt:
da i ja nesto skrabnem
gent - anderlecht(1.pol) X
tottenham-arsenal X
Milan - Palermo 1
Barcelona - Real 2
gent - anderlecht(1.pol) X
tottenham-arsenal X
Milan - Palermo 1
Barcelona - Real 2
"Like a krme in Teheran."
- aleksandarhz
- Kontakt:
Svi su sad na wwin..
Stvarno treba im odati pocast za ovaj bonus... 
Igram ja,to ja sad nisam normalan po tebiadis.p je napisao/la:Ko normalan igra u bet live.....Samo F.K.S !! je napisao/la:Do 19:00 u Bet live-u 20 % na kvotu![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ti si izuzetakharry_90 je napisao/la:Igram ja,to ja sad nisam normalan po tebiadis.p je napisao/la:Ko normalan igra u bet live.....Samo F.K.S !! je napisao/la:Do 19:00 u Bet live-u 20 % na kvotu![]()
![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Jos da uvedu na wwin bingo,ne bih morao ici do bet live i tad bi bio normalan 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
E Melzera i ghovana ,što me sad zeznu na lajvu majku mu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da hoce cuke stavit ^^harry_90 je napisao/la:Jos da uvedu na wwin bingo,ne bih morao ici do bet live i tad bi bio normalan
Vukovar ok 4 bio blokiran,a ja jutros stavio keca na cenera,i jos 4 para,nadal,Gil i jos neki rukomet,kvote 1.01.Na Vukovar 6.7 kvota,valjda prodje
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Tako se raja navlachi;)))aleksandarhz je napisao/la:Svi su sad na wwin..Stvarno treba im odati pocast za ovaj bonus...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Oj primi ga zvezda c c c. E samo me oni trebaju povaljat.
Neznam kakva bwin ima bonus ali recimo UNIBET ima tako da svaki put kad uplatis ono sto ti oni ponude recimo veceras Real 2 ako promasis ne gubis nista ali samo jedan par koji oni ponudekelner je napisao/la:Tako se raja navlachi;)))aleksandarhz je napisao/la:Svi su sad na wwin..Stvarno treba im odati pocast za ovaj bonus...
nije bwin,nego Wwin.Bonus 20 eura koje mozes obrniti,ne mozes dignuti,kratko jasnoFlash_28 je napisao/la:Neznam kakva bwin ima bonus ali recimo UNIBET ima tako da svaki put kad uplatis ono sto ti oni ponude recimo veceras Real 2 ako promasis ne gubis nista ali samo jedan par koji oni ponudekelner je napisao/la:Tako se raja navlachi;)))aleksandarhz je napisao/la:Svi su sad na wwin..Stvarno treba im odati pocast za ovaj bonus...
Jel neko danas probao uplacivati u williamsu pare za internet kladjenje,zna li neko koliko je minimum???
- aleksandarhz
- Kontakt:
Dynamo 1:1 .. .Ajde Ubaci Misketa pa idemo na pobjedu 
- legenda reala
- Kontakt:
Mislim da nema mimimuma(ili je 5) ,a da je maximalno 500 eura 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nema minimumakelner je napisao/la: Jel neko danas probao uplacivati u williamsu pare za internet kladjenje,zna li neko koliko je minimum???
Hvala legendo,imas sutra od mene jedan dobitni,hehelegenda reala je napisao/la:Mislim da nema mimimuma(ili je 5) ,a da je maximalno 500 eura
adoS-jel provjerena info
Nema minimumakelner je napisao/la:Hvala legendo,imas sutra od mene jedan dobitni,hehelegenda reala je napisao/la:Mislim da nema mimimuma(ili je 5) ,a da je maximalno 500 eura
adoS-jel provjerena info
Max: 5000 EUR
Tako pise na stranici, kada uplacujes u poslovnici.
- aleksandarhz
- Kontakt:
Dynamo ima igraca vise do kraja... Prati li ko mec.. Nisam upratio igra li Misimovic? 
- legenda reala
- Kontakt:
E Soderling se razigro kad ga ja igram više gemova ,polahko bolan idi do 4:4 da ti ne bi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.