Što su mi poznati ovi mejlovi kao za nekog našeg igrača SabanOdjovića....
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Joj jeste se ko tetkice upalili na neku šuplju pricu. Stvarno mi je fascinantno koliko slobodnog neiskorištenog vremena imate.
Ulozite to vrijeme u nesto fino a ne palamudit i pljuvat po forumu.
Ulozite to vrijeme u nesto fino a ne palamudit i pljuvat po forumu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
I šta kažu može li se zajebat posljednji pokušaj ovog napaćenog kluba da se stabilizira? Jel to sad investitor samo hoće da nas zajebe?
Dajte ljudi, nebi se sigurno bavio sa nama da su mu u cilju samo pare, barem mi to znamo najbolje .. Molim da savjest normalnih proradi i da napokon napravimo pritisak i da krenemo negdje dalje ovako smo ili u mjestu ili u živom blatu.
Dajte ljudi, nebi se sigurno bavio sa nama da su mu u cilju samo pare, barem mi to znamo najbolje .. Molim da savjest normalnih proradi i da napokon napravimo pritisak i da krenemo negdje dalje ovako smo ili u mjestu ili u živom blatu.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Ko ne zeli investitora, ne zeli dobro klubu. Kraj price.Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 09:03Ma ja, yebeš investitora. Bolje imati ljude u klubu koji imaju para koliko i ostali navijači a kada nešto zayebu kažu pa ja sam ovdje besplatno nađite sebi ako ima bolje.
Fk Željezničar.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Bice saopstenje kluba,da se stane u kraj ovim nasim spekulacijama,ali definitivno je da su svjesni da imaju ogromna podmetanja i prljave igre.. Nekako mi sve mirise na scenario Diglisic. I tada je klub dao slicno saopstenje da nema nista zvanicno i da odbijanje nije doslo na adresu kluba.
Pa eto i oni sto su pustili informaciju kako je dosao neki mail jutros pisu kako se mahala previse. Planski pusteno da se prica o tome i skrene sa drugih stvari.
Javili su se oni koji su trebali i gdje su trebali, objasnili kakva je trenutna situacija i eto. Nista vise, nista manje od onoga sto javnost treba znati
Javili su se oni koji su trebali i gdje su trebali, objasnili kakva je trenutna situacija i eto. Nista vise, nista manje od onoga sto javnost treba znati
Izgleda da se još samo možemo nadati da je Meša prosuo šuplju u vijećnici onom arapu Naseru i da nas on preuzme...
to im je modus operandi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:18Bice saopstenje kluba,da se stane u kraj ovim nasim spekulacijama,ali definitivno je da su svjesni da imaju ogromna podmetanja i prljave igre.. Nekako mi sve mirise na scenario Diglisic. I tada je klub dao slicno saopstenje da nema nista zvanicno i da odbijanje nije doslo na adresu kluba.
- svrakino1921
- Kontakt:
Al radi masinerija na onom forumu kako brane Megamix seljacinu 
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Eto, sve vam je jasno otkud ide prica. Sad ce se razvuci prica o influenserici bespotrebno
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
Nema se više šta braniti. Ja sam prvi bio za njega 2018. ali to je vrijeme prošlo i njegovo i Amarovo. Mučno je više slušati o njima. Hajmo se skoncentrisati na Želju i na predstojeće utakmice. Pustiti više Senada i influensericu i ostale ljude koji nisi u klubu. Svake godine jedno te isto, mučno čitati.
sjecamo se svi da je iste stvari radio dok je bio u klubu, sa emailovima u 3 ujutro. dugo vec kruze price da je i prema svojim radnicima smece. control freak i narcis.
ne znam kako iko ima obraza ovo braniti i pravdati. zenu zlostavljati je dno dna, ne bi brata rodjenog branio da to radi. kakva god ona bila, to sigurno nije zasluzila. dok oni tamo robovi uvijek spinuju i kad se najmanja kritika misketa a.s. uputi da to moze uraditi samo bot iz tuborga i slicni debilizmi.
to sto ljudi kazu nemoj se baviti misimovicem macku o rep. ne bi se niko bavio sa njim da ne rovari godinama. bavili se mi sa njim ili ne, on se nama nazalost bavi, kao i njegovi dousnici u klubu. ja sam mislio da se malo odmakao jer je bolestan i u godinama, ali izgleda da nije.
+11921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:46Nema se više šta braniti. Ja sam prvi bio za njega 2018. ali to je vrijeme prošlo i njegovo i Amarovo. Mučno je više slušati o njima. Hajmo se skoncentrisati na Želju i na predstojeće utakmice. Pustiti više Senada i influensericu i ostale ljude koji nisi u klubu. Svake godine jedno te isto, mučno čitati.
Fk Željezničar.
Mesa prosipa suplju samo nama.
Misimovicevcima daleko Grbavica bila, dosta je opstrukcije radi njegovog egoizma i ostalih poremecaja. Nek se bavi svojim poslom.
- dubioza144
- Kontakt:
Al trk Vinija sa polovice kod drugog gola 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Senad Misimovic je trenutni najveci protivnik ulasku investitora u klub. Nije to nista na licnoj osnovi protiv Mirvica nego jednostavno sebi cuva stolicu dok ne bude zakon o sportu. Covjek je protiv bilo kojeg vida ozdravljenja kluba a sve pod izgovorom “klub ne treba biti vlasnistvo ni jednog pojedinca”
U tome svemu zaboravlja namjerno il ne, dvije stvari. Prva je da ulaskom strateskoh partnera (kako i glasi poziv, dakle PARTNER) klub ne gubi svoj identitet niti postaje vlasnistvo jednog covjeka, a druga stvar je da je upravo klub bio drustvo jednog lica za njegovo gazdovanje u klubu.
Nastranu sto je kao covjek jako losa osoba, ali pogubno bi ga bilo vidjeti u bilo kojem obliku u klubu. Medjutim on ne prestaje napade, tako trenutno vrsi pritisak i na skupstinu i na UO pa cak i na sefa steucnog staba Admira Adzema.
Treba dobro otvoriti oci i biti mudar.
Mirvic nije odustao ali pojedinci se trude da mu ogade maksimalno ideju partnerstva.
PS
Ovo kako je ovoj zeni napravio pakao od zivota tako je isto jednom nasem bivsem uposleniku zivot pretvorio u pakao i napravio ga lopovom i varalicom pa cak i press organizovao da prica o tome.
U tome svemu zaboravlja namjerno il ne, dvije stvari. Prva je da ulaskom strateskoh partnera (kako i glasi poziv, dakle PARTNER) klub ne gubi svoj identitet niti postaje vlasnistvo jednog covjeka, a druga stvar je da je upravo klub bio drustvo jednog lica za njegovo gazdovanje u klubu.
Nastranu sto je kao covjek jako losa osoba, ali pogubno bi ga bilo vidjeti u bilo kojem obliku u klubu. Medjutim on ne prestaje napade, tako trenutno vrsi pritisak i na skupstinu i na UO pa cak i na sefa steucnog staba Admira Adzema.
Treba dobro otvoriti oci i biti mudar.
Mirvic nije odustao ali pojedinci se trude da mu ogade maksimalno ideju partnerstva.
PS
Ovo kako je ovoj zeni napravio pakao od zivota tako je isto jednom nasem bivsem uposleniku zivot pretvorio u pakao i napravio ga lopovom i varalicom pa cak i press organizovao da prica o tome.
A isprdaka Misimovica na onom forumu sto ga brane.Ono tema Zeljo nigdje veze sa influenserima ali stakori pisu li pisu.Kakvi mentalni patuljci.Fuj
Ma ovo sam ja pisao vise sarkasticno zbog ove price da su otjerali investitora jer izgleda da nece nikoga prihvatiti ko ima manje novca od Nasera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.