BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ide Nurk aBd na 20+ ppg na prvenstvu - uz dobru igru opcenito. 
- Quartararo
- Kontakt:
- TripleThreat
- Kontakt:
Sposoban je Nurk još za takvih partija, samo da bude glava u utakmici u svakoj
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ja mislim da se svi slažemo da Nurk bude na nekih 15-ak ppg i nekih 7 rpg ali da ne bude oni njegovih glupih poteza (znamo svi na šta mislim) a ovo manje poena rasporedimo jednako svakom igraču.TripleThreat je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:26Sposoban je Nurk još za takvih partija, samo da bude glava u utakmici u svakoj![]()
Mada sam mišljenja da će Alibegović odigrati bolji turnir od Nurkića.
Zakleo bi se da je ovaj u sredini Shengelia
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Reprezentacija igrača koji su mogli više. Nurkić je trebao biti top5 centar u NBA 10 godina. Igrači sa manje talenta od Atića imaju 50 miliona dolara na računu od košarke. Lazić je bolji od 50 igrača u Euroligi. Realnost je da Nurkića uzimaju samo timovi koji žele da gube, da je Atić ubacivao 6 poena u slabašnom Breoganu, da Lazić igra samo tri na tri ali mi znamo da u svima njima čuči bolji igrač od toga.
Drape je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:51Reprezentacija igrača koji su mogli više. Nurkić je trebao biti top5 centar u NBA 10 godina. Igrači sa manje talenta od Atića imaju 50 miliona dolara na računu od košarke. Lazić je bolji od 50 igrača u Euroligi. Realnost je da Nurkića uzimaju samo timovi koji žele da gube, da je Atić ubacivao 6 poena u slabašnom Breoganu, da Lazić igra samo tri na tri ali mi znamo da u svima njima čuči bolji igrač od toga.
Nadam se da se salis
lako je biti Talenat u 15 godiniDrape je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:51Reprezentacija igrača koji su mogli više. Nurkić je trebao biti top5 centar u NBA 10 godina. Igrači sa manje talenta od Atića imaju 50 miliona dolara na računu od košarke. Lazić je bolji od 50 igrača u Euroligi. Realnost je da Nurkića uzimaju samo timovi koji žele da gube, da je Atić ubacivao 6 poena u slabašnom Breoganu, da Lazić igra samo tri na tri ali mi znamo da u svima njima čuči bolji igrač od toga.
Josip Sesar
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 27 avg 2025, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnCleese
- Kontakt:
Gledajuci po imenima kvalitetniji od nas taman da su nam tu Dzanan i Xavier.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ima li neko provjerenu informaciju radi li Edin Avdić prenos na FTV ili će oni imati svoje komentatore?
BenjooJutub je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:37Ima li neko provjerenu informaciju radi li Edin Avdić prenos na FTV ili će oni imati svoje komentatore?

Arena sport je u pitanju...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
I otisao je mislim sa reprezentacijom Srbije u Rigu.juka55 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:45BenjooJutub je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:37Ima li neko provjerenu informaciju radi li Edin Avdić prenos na FTV ili će oni imati svoje komentatore?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nije... Na Kipru je sa našom reprezentacijom. Radio je sinoć intervju sa Nurkićem, danas će biti objavljen.žKaunas je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:51I otisao je mislim sa reprezentacijom Srbije u Rigu.juka55 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:45BenjooJutub je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:37Ima li neko provjerenu informaciju radi li Edin Avdić prenos na FTV ili će oni imati svoje komentatore?
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 27 avg 2025, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.
Gruzija je došla sa 13 igrača:
Bekovi: Baldwin(Bayern), Andronikashvili(Obradoiro), Ochkhikidze(gruzijska liga), D. Sanadze(2. grčka liga).
Niska krila: Jintcharadze(gruzijska liga), Phevadze(gruzijska liga).
Visoka krila: Burjanadze(Granada), Shengelia(Barcelona), Korsantia(gruzijska liga), Mamukelashvili(Toronto).
Centri: Bitadze(Orlando), Shermadini(Tenerife), Londaridze(gruzijska liga).
Dva beka, dva krilna centra i centar u petorci

Bekovi: Baldwin(Bayern), Andronikashvili(Obradoiro), Ochkhikidze(gruzijska liga), D. Sanadze(2. grčka liga).
Niska krila: Jintcharadze(gruzijska liga), Phevadze(gruzijska liga).
Visoka krila: Burjanadze(Granada), Shengelia(Barcelona), Korsantia(gruzijska liga), Mamukelashvili(Toronto).
Centri: Bitadze(Orlando), Shermadini(Tenerife), Londaridze(gruzijska liga).
Dva beka, dva krilna centra i centar u petorci

Zadnja izmjena: Drape, dana/u 27 avg 2025, 09:12, ukupno mijenjano 2 puta.
nije nije, na kipru je svo vrijemeKaunas je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:51I otisao je mislim sa reprezentacijom Srbije u Rigu.juka55 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:45BenjooJutub je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:37Ima li neko provjerenu informaciju radi li Edin Avdić prenos na FTV ili će oni imati svoje komentatore?
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Koliko kartaju kao da im je Barbarez selektor
Moja greska, zbog ovoga sam mislio da je u Rigi.BenjooJutub je napisao/la: ↑27 avg 2025, 09:09Nije... Na Kipru je sa našom reprezentacijom. Radio je sinoć intervju sa Nurkićem, danas će biti objavljen.ž
15.10.2013.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Edin je jaka glavetina, čovjek je veliki patriota, voli BiH i reprezentuje je odličan način na mjestu gdje se mnogi ne bi usudili reći da su Bosanci 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.