BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Nisu ni neozbiljni,ni preozbiljni.Protivnik sa kojim se moze igrati,ali nismo favoriti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Protivnik u nasem rangu kad smo kompletni, ovako ih mozemo dobit samo na hype i ako budu svi nasi na nivou.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije humano sta ce nam Gruzija raditi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa nisam iznenadjen utakmicom ,Španija nukad slabija a Gruzija ok sastav . Mislim da se moze igrati s ovim ekipama, nisu bauk ni jedni ni drugi, nismo favoriti al moze se igrati.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 28 avg 2025, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Smije li se ko okladiti da uzimamo Gruziju, uz Nurkićev double-double 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dobor je da Sanadze danas odigra ovakvu utakmicu a ne protiv nas.Moze ovo Spanija dobiti samo da se ukljuce Aldama Brizuela i Juancho
Bukvalno, sve im na snagu se svodi. Mislio sam na pocetku da ce ih nabiti, sreca pa nisu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gruzija jaka k'o beton.
Joj kad ovdje pocne pametovanje likova koji ne znaju nabrojati vise od 3 igraca nijedne od ovih reprezentacija...
Spanija mora ubrzati tempo i protok lopte, ako misle doci do otvorenih suteva. Moraju razigrati svoje vanjske igrace, koji su, iako dosta limitirani, opet daleko kvalitetniji od gruzijskih. Nece se dobro provesti ako nastave forsirati igru iz prvog poluvremena...
Spanija mora ubrzati tempo i protok lopte, ako misle doci do otvorenih suteva. Moraju razigrati svoje vanjske igrace, koji su, iako dosta limitirani, opet daleko kvalitetniji od gruzijskih. Nece se dobro provesti ako nastave forsirati igru iz prvog poluvremena...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Uzme li ovo Gruzija, sve se komplikuje u nasoj grupiGhuraba je napisao/la: ↑28 avg 2025, 14:56Joj kad ovdje pocne pametovanje likova koji ne znaju nabrojati vise od 3 igraca nijedne od ovih reprezentacija...
Zna li neko što na SK nema zvuka komentatora?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako ih Gruzijci dobiju, sto ne bi mogli i mi 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Za 25 minuta igre, Gruzija jos uvijek nema poene igraca s klupe. Kod nas bi Vrabac dosad bio dvocifren. 
Ima samo prebaci na hrvatski jezik,na srpskom nema komentatora
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da, onda moramo uzet 3 pobjede minimumInatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:12Uzme li ovo Gruzija, sve se komplikuje u nasoj grupiGhuraba je napisao/la: ↑28 avg 2025, 14:56Joj kad ovdje pocne pametovanje likova koji ne znaju nabrojati vise od 3 igraca nijedne od ovih reprezentacija...
Spanija mora ubrzati tempo i protok lopte, ako misle doci do otvorenih suteva. Moraju razigrati svoje vanjske igrace, koji su, iako dosta limitirani, opet daleko kvalitetniji od gruzijskih. Nece se dobro provesti ako nastave forsirati igru iz prvog poluvremena...![]()
Ima jos da se igra
- invincible1921
- Kontakt:
- TripleThreat
- Kontakt:
Kakav isprdak od igre Španije.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Misli pozitivnoinvincible1921 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:15Ako ih gruzija dobije a mi izgubimo to je kraj za nas realno
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma na hrvatskom je, na dvici ide normalu, na kecu ništa
Edit: Proradio
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 28 avg 2025, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.