BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Kakav potop Spanije!
Gruzija i sa pobjedom danss, cipar opet s nama odlucuje osim ako ne iznenadi italiju ili grcku ali sanse su 2%
Gruzija i sa pobjedom danss, cipar opet s nama odlucuje osim ako ne iznenadi italiju ili grcku ali sanse su 2%
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Hahaha nmg vjerovati umjesto sa se protic nas malo odmaraju ice sada na 10000% jos se i sut sluziti
Kako će bećiraga spremit ekipu...ima da ugasimo ove špance ko opušak, ljudi ne mogu olimpijski bazen pogodit
Ovdje je i kos razlika bitna, ako se bude pravio trougao izmedju Gruzije, Spanije i nas. Mozda je i bolje da ih sad razbiju Gruzijci, jer bi tako Spanci mogli biti donji. Sve su to sad samo spekulacije i ne treba ih praviti u ovako ranom periodu.
Btw, maksuz selam za Kaunasa, koji rece da su Spanci uvijek Spanci i da ce hladno biti prvi u grupi.
Btw, maksuz selam za Kaunasa, koji rece da su Spanci uvijek Spanci i da ce hladno biti prvi u grupi.
Sreca pa spanjolci imaju vrhunskog selektora,sta bi da nemaju,izgubili bi 30 razlike 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ova Gruzija u svakom sportu sve bolje rezultate pravi
Nama je bitan Kipar da ih ponistimo, a ostalo kad dodje na red
Nama je bitan Kipar da ih ponistimo, a ostalo kad dodje na red
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jel se uspjela odvojit Gruzija?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Veći problem od toga što je Gruzija dobila Španiju je taj što će sudije gyrati Španiju protiv nas. Svakako da imamo šanse da dobijemo i Španiju i Gruziju. Mada treba prvo odraditi utakmicu protiv Kipra i ìći utakmicu po utakmicu. Gruzija izgleda odradila onu utakmivu u kojoj sve pogađaju. Da to ne bude slučaj protiv nas.
I prošli EB su prvu utakmicu izgubili a znamo kako se završilo.
kaunas je znaci klaunas i na ovoj temi:-)Ghuraba je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:53Ovdje je i kos razlika bitna, ako se bude pravio trougao izmedju Gruzije, Spanije i nas. Mozda je i bolje da ih sad razbiju Gruzijci, jer bi tako Spanci mogli biti donji. Sve su to sad samo spekulacije i ne treba ih praviti u ovako ranom periodu.
Btw, maksuz selam za Kaunasa, koji rece da su Spanci uvijek Spanci i da ce hladno biti prvi u grupi.![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Odavno nisam vidio losijeg trolla...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Na kraju ce gruzija pobijedit 5 razlike
-
Hordas1990
- Kontakt:
Zna li neko mozda komentarise li nas danas Edin Avdic na FTV? Nisam upratio sta je dogovoreno.
Dario Mehmedovic na FTV-u. Edin na Areni.Hordas1990 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:58Zna li neko mozda komentarise li nas danas Edin Avdic na FTV? Nisam upratio sta je dogovoreno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Treba bit realan, ovi Gruzijci su takve grdosije, pod kosem su pomeli spance.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Steta. Hvala ti.DamirT je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:59Dario Mehmedovic na FTV-u. Edin na Areni.Hordas1990 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:58Zna li neko mozda komentarise li nas danas Edin Avdic na FTV? Nisam upratio sta je dogovoreno.
Prije ce oni bit prvi nego mi izaci iz grupe.Ghuraba je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:53Ovdje je i kos razlika bitna, ako se bude pravio trougao izmedju Gruzije, Spanije i nas. Mozda je i bolje da ih sad razbiju Gruzijci, jer bi tako Spanci mogli biti donji. Sve su to sad samo spekulacije i ne treba ih praviti u ovako ranom periodu.
Btw, maksuz selam za Kaunasa, koji rece da su Spanci uvijek Spanci i da ce hladno biti prvi u grupi.![]()
15.10.2013.
Vama je trol svako ko je imalo optimistican i vjeruje u naše momke..
Ja samo realno gledam situaciju
Povedi nas doktore.
Najjači smo kad nas otpišu

Odlican rezultat. Gruzija ce osigurat prolaz prije kraja i odmarat igrace protiv nas. 
Ako nista bar su ih nabili ako bi se kasnije krug zatvarao i gledala kos razlika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.