Nista jaraniko nisi propustio vjeruj.
Jbt niko da ga ptiupita sto nije zvao lijevog beka npr.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ma ono je katastrofa. Nijedno smisleno pitanje, stid me ispred njih. Mogu komotno ukinuti skroz pressice.Goalgetter je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:46Koja skupina debila, ne mogu vjerovati.
Nakon 13 minuta pressa niko nema vise pitanja, ovaj jedan standardno prvo pitanje u pressu sto nema igraca iz bh. lige.
- septembar zeznut termin, ali nama se poklopilo da je ekipa u dosta dobroj formiBrazzzoo123 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:49Zadovoljan sa formom igraca u zadnjem kolu, nada se da ce nastaviti tako.
Ifet je povrijedjen, pa je pozvao Esmira. Za Malica se nezna da li ce biti spreman, jer mora par dana pauzirati, pa se mozda neko naknadno pozove.
Oko Janelta nema nista pozitivno, ali se jos nadaju.
Glupa pitanja novinara koja liga je jaca PL ili HNL.
Bolje sto nisi gledao, potrosio bi zivotno vrijeme bez veze.
Najbolje sto je uradio za repku.
.To je momak koji će biti budućnost našeg fudbala. Mi moramo neke stvari raditi i prije vremena, a to radimo i s Emanom Košpom trenutno. Čak da preskočimo neku stepenicu da ih osiguramo... Raduje nas Esmirova reakcija i da će ovog vikenda se ponoviti i da neće ostati na samo tih 45 minuta i dva gola. Znate kako to već ide u velikim klubovima", govori selektor i dodaje.
"Moj posao je da čuvamo te momke jer prepoznajemo u njima još određeni dio djece... Pokušavamo u četiri oka da riješimo, Spahić je s Esmirom imao dva duga razgovora ovih dana i sve to ide u pravcu kako treba"
Eto bitno pitanje Jel odpratio PerisicazastitaIdentiteta je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:11Pa iskreno, sve neka low effort pitanja.
Očekivao sam bar nešto tipa "Trebamo li stvarno 4 špica a 0 lijevih bekova na spisku?", "Zar nije treći golman uvijek iz PLBiH?", "Da li je istina da ste otpratili Ivana Perišića na instagramu?", nešto. Svakako bolje sad nego dan pred utakmicu.
Pa bar da bude zanimljivoGG3 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:15Eto bitno pitanje Jel odpratio PerisicazastitaIdentiteta je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:11Pa iskreno, sve neka low effort pitanja.
Očekivao sam bar nešto tipa "Trebamo li stvarno 4 špica a 0 lijevih bekova na spisku?", "Zar nije treći golman uvijek iz PLBiH?", "Da li je istina da ste otpratili Ivana Perišića na instagramu?", nešto. Svakako bolje sad nego dan pred utakmicu.![]()
„Ti si mali zalutao ovdje“
GG3 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:15Eto bitno pitanje Jel odpratio PerisicazastitaIdentiteta je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:11Pa iskreno, sve neka low effort pitanja.
Očekivao sam bar nešto tipa "Trebamo li stvarno 4 špica a 0 lijevih bekova na spisku?", "Zar nije treći golman uvijek iz PLBiH?", "Da li je istina da ste otpratili Ivana Perišića na instagramu?", nešto. Svakako bolje sad nego dan pred utakmicu.![]()
„Ti si mali zalutao ovdje“
Trenutno korisnika/ca: dedo26, DnevnaDozaPklata, FerdinandF, General505, MiranGlasnic, Nakata, nastrojeni21 i 51 gost.