Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Forsirao je on i tada. Problem je cinjenica da ga umor sustigne i krece blamiranje. A to se vidjelo tek zadnje dvije utakmice protiv Fra i Lit kada se ganjao prolaz.VensanKasel je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:25To kod njega ide zajedno .19vendetta87 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:22Samo da ne uđe u seriju promašaja...i glupih odluka.
Mada , sviđa mi se što i dalje napada , hoće , trudi se ...
Nekako mi je u Njemačkoj tanak bio po tom pitanju .
I to je dobro rjesenje. Jos cemo znati prije utakmice sa njima na cemu su oni, a i mi.
I imperativ da mi dobijemo nekog mimo Gruzije još... ne znam baš. Sve su to mačevi s dvije oštrice.
S njima dvojicom bi prošli grupu lagano. Ovako će biti zajebano.
Hajmo mi praviti neke teorije poslije pobjede protiv ŠpanijeTripleThreat je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:28I imperativ da mi dobijemo nekog mimo Gruzije još... ne znam baš. Sve su to mačevi s dvije oštrice.
Ma bolje da se mi odvojimo sa 2 pobjede nego Gruzija. Oni imaju igrati jos sa Kiprom sto bi im znacilo 3 pobjede i vec prosli skoro.TripleThreat je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:28I imperativ da mi dobijemo nekog mimo Gruzije još... ne znam baš. Sve su to mačevi s dvije oštrice.
I da dobijemo spaniju nismo sigurni ali si jednom nogom u drugom krugu. Moze se zacas zatvorit krug svi sa istim omjerom pa kos razlika odluci.alemsa je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:32Ma bolje da se mi odvojimo sa 2 pobjede nego Gruzija. Oni imaju igrati jos sa Kiprom sto bi im znacilo 3 pobjede i vec prosli skoro.TripleThreat je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:28I imperativ da mi dobijemo nekog mimo Gruzije još... ne znam baš. Sve su to mačevi s dvije oštrice.
TripleThreat je napisao/la: ↑30 avg 2025, 13:14harry_90 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 08:31Nemoj pomjerat stativu,od kud sad egal da se spominje,poraz je poraz (skidanje gaca),mogu ljudi voditi 20 razlike i pustit da se malo ublazi poraz,najveci uspjeh dobijena Francuska u Sarajevu i dobijen Luka Doncic..TripleThreat je napisao/la: ↑30 avg 2025, 02:04
Čekaj ba, sad pomičeš stativu i pričaš o skidanju skalpa, a prvobitno si rekao da skidaju gaće pred silama.
Evo ja te opet pitam, kad je zadnji put da je košarkaška reprezentacija skinula gaće pred nekom silom, tj. nije ni egal odigrala?
Ovdje su ionako diskutovali o pobjedama protiv Kipra i Gruzije,a upisali se porazi tj.skinute gace protiv Spanije,Italije i Grcke,toliko su uzimali velikane,da im i navijaci ne vjeruju.![]()
Ja se opet nadam nekoj sreci veceras protiv Spanije.
Nama je prije Gruzije jos jedna pobjeda pod moranje. A Spanija danas je mozda i najveca sansa. I onda protiv Gruzije za prolaz, a da njima nije odlucujuca kako se prognoziralo.TripleThreat je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:28I imperativ da mi dobijemo nekog mimo Gruzije još... ne znam baš. Sve su to mačevi s dvije oštrice.
Ako Italija danas zijani onda mi protiv njih imamo mec loptu
Pošto izgleda da ne shvaćaš terminologiju, skinuti gaće = predati se odmah, ući u meč bez borbe.