Vrabac će imati više ukradenih lopti nego poena
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ma nasa klupa je realno bolja od gruzijske. Ali ako gledamo prvu petorku, tu su oni u prednosti. Valjda nase potrefi skenderijska vecer protiv HrvatskeCAZIN je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:01Mislim da će Shengelia imati sutra veoma malu minutažu. Iskreno mi možemo reći da imamo neki doprinos sa klupe u odnosu na njih. Protiv Španije klupa 13 poena a protiv Italije 10 poena. Da se razumijemo nismo mi puno bolji ali imamo barem Vrapca, Gegića (ili Robersona), Penavu i Kamenjaša.Ghuraba je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:55Ovo je odlican rezultat za nas. Samo pobjeda Italije je super, ali je daleko bitnije sto je s velikom razlikom. Na nama je sad da dobijemo nekog, a i kad budemo gubili - da to ne bude s puno razlike.Ni najmanje se ne bih iznenadio da Gruzijci odmore malo sutra protiv Grka. Ionako im je rotacija svedena na 7-8 igraca, pa ce vjerovatno svu snagu usmjeriti na utakmicu s nama za 5 dana. Naravno, Kiprane ce rutinski odraditi prije toga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne mogu da vjerujem da neko vjeruje u pobjedu protiv Spanije, ljudi ce nas rasuti ko rizu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Cuj sto se nadamo pobjedi svoje reprezentacije
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel neko koristi arena cloud ovaj probni period sad 7 dana?
Grci odlucili odmorit Giannisa protiv amatera. 
Da hoćemo pobjediti večeras pa da utakmica protiv Gruzije bude više-manje reda radiDamirT je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:35Ma nasa klupa je realno bolja od gruzijske. Ali ako gledamo prvu petorku, tu su oni u prednosti. Valjda nase potrefi skenderijska vecer protiv HrvatskeCAZIN je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:01Mislim da će Shengelia imati sutra veoma malu minutažu. Iskreno mi možemo reći da imamo neki doprinos sa klupe u odnosu na njih. Protiv Španije klupa 13 poena a protiv Italije 10 poena. Da se razumijemo nismo mi puno bolji ali imamo barem Vrapca, Gegića (ili Robersona), Penavu i Kamenjaša.Ghuraba je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:55Ovo je odlican rezultat za nas. Samo pobjeda Italije je super, ali je daleko bitnije sto je s velikom razlikom. Na nama je sad da dobijemo nekog, a i kad budemo gubili - da to ne bude s puno razlike.Ni najmanje se ne bih iznenadio da Gruzijci odmore malo sutra protiv Grka. Ionako im je rotacija svedena na 7-8 igraca, pa ce vjerovatno svu snagu usmjeriti na utakmicu s nama za 5 dana. Naravno, Kiprane ce rutinski odraditi prije toga.
![]()
Edit: Gledaj Kipra protiv Grčke ni dvocifrena razlika
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Joj kako smaraju ljudi vise mora da neki hrvati ili srbi pisu ovu negativu suti i gledaj
Koliko su pojedini srali protiv Kipra, evo i Grcka na skoro poluvremenu 9-10 razlike vodi. Dokaz da ta utakmica ne znaci apsolutno nista osim odradjivanje posla.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- TripleThreat
- Kontakt:
Tačno, samo da fer budemo, ne igra Giannis.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Meni su Finci blagi favoriti protiv CG. Pogotovo ako krene Markanena, a vidim da je u formi. Britancima nasuo 43 poenaperun je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:16Mislim da su crnogorci odigrali taktički.
Tekme protiv dva najjača protivnika iskoristili su za podizanje forme.
Predstoje im mečevi sa Finskom, Švedskom i Britanijom. Tu će ići punom snagom.
Uzeće sve tri i prolaze grupu.
Ma dobro, opet su i bez njega 10 klasa iznad Kipra. Mislim da bi ih dobili i sa juniorskom reprezentacijom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa dobro izgubit ćemo sta sad ??
Ljudi vole reprezentaciju imaju pravo da se nadaju .
Ljudi vole reprezentaciju imaju pravo da se nadaju .
- VensanKasel
- Kontakt:
Nisu , ovo su najviše balije .DjaniTarik je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:56Joj kako smaraju ljudi vise mora da neki hrvati ili srbi pisu ovu negativu suti i gledaj
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- BenjooJutub
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.