BiH na Eurobasketu 2025

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DamirT
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2025

Post Postao/la DamirT » 31 avg 2025, 01:49

CAZIN je napisao/la:
31 avg 2025, 01:40
DamirT je napisao/la:
31 avg 2025, 01:38
Masqareda je napisao/la:
31 avg 2025, 01:35
Nemojte zayebavat da je rekao da mu je cilj bila trka sa Spanijom. Ne vjerujem da je bas toliko lud. :yawn:
Neznanje izvire iz njega ocito. Pa sudeci po toj izjavi, lik nije ni analizirao igru Spanije.
Ne bi me začudilo da budemo igrali zonu protiv Italije jer Adis je trenerski mag čije zamisli igrači ne mogu sprovesti u djelo.

Mora biti nogiran poslije EB kako god završili prvenstvo.
Pa hoce sigurno. Ako dosad nije shvatio da nismo za zonske odbrane, nece ni shvatiti. Ja iskreno ocekujem i protiv Italije ovakav neki rezultat. 15-ak razlike za njih. Malo sam smanjio, ne mozemo valjda ovako ocajno sutirati i ovu utakmicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 31 avg 2025, 01:51

Ma nemas prve opcije, nemas sutera, nemas igraca/e koji mogu kreairati/izmisliti kos i to je to. Nema uspjeha u kosarci bez tog. Nurkic to nije.

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 31 avg 2025, 02:01

Masqareda je napisao/la:
31 avg 2025, 01:04
19vendetta87 je napisao/la:
31 avg 2025, 00:42
Prosli EB smo pobijedili Mađarsku u prvom kolu, u drugom izgubili od Njemacke, pa dobili Janeze.

Veceras se historija ponavlja, i uzimamo Žabare. Ocekujem 10 nasih trojki, valjda su se Alibegovic, Roberson i Lazic dosta izmasili, moraju nekad nesto i pogoditi.
Fontecchio zabio jednu tricu ukupno na prva dva meca. Znaci protiv nas ce ga krenut.

Meni je Alibegovic najvece razocarenje od nasih. Od ostalih svakako nisam imao neka ocekivanja. :yawn:
Brajko, mene zvali pesimistom kada sam napisao kako će se prvenstvo odvijati te da gubimo bez problema od svakog osim nebitnog Kipra. Samo sto sam nas precjenio, napuniše Španjolci koš do vrha. Brukaju se bezveze, najbolje ugasiti repku u svakom sportu. :yawn:

Najveći krivci - klaun na klupi, lažni patriota Musa te migrant Castaneda. :yawn:

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 31 avg 2025, 02:04

DamirT je napisao/la:
31 avg 2025, 01:49
CAZIN je napisao/la:
31 avg 2025, 01:40
DamirT je napisao/la:

Neznanje izvire iz njega ocito. Pa sudeci po toj izjavi, lik nije ni analizirao igru Spanije.
Ne bi me začudilo da budemo igrali zonu protiv Italije jer Adis je trenerski mag čije zamisli igrači ne mogu sprovesti u djelo.

Mora biti nogiran poslije EB kako god završili prvenstvo.
Pa hoce sigurno. Ako dosad nije shvatio da nismo za zonske odbrane, nece ni shvatiti. Ja iskreno ocekujem i protiv Italije ovakav neki rezultat. 15-ak razlike za njih. Malo sam smanjio, ne mozemo valjda ovako ocajno sutirati i ovu utakmicu.
Vjerujem da kad bi u SŠ stavili 4-5 forumaša koji se razumiju u košarku i imali plate dobre da bi bolje hendlali u nekim situacijama od Adisa ali šta možemo osim da se nadamo da je nakon EB bivši i da će doći neko kvalitetniji (u taktičkom smislu).

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 31 avg 2025, 02:22

alemsa je napisao/la:
31 avg 2025, 01:51
Ma nemas prve opcije, nemas sutera, nemas igraca/e koji mogu kreairati/izmisliti kos i to je to. Nema uspjeha u kosarci bez tog. Nurkic to nije.
E da je nama Scariolo na klupi onda nam to vec ne bi trebalo,imali bi taktiku i klepili bi spanjolce :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 31 avg 2025, 02:25

Jes, inače trener fula otvorene trice i slobodna.

Ovo večeras je i na igračima i na treneru.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 31 avg 2025, 02:26

DamirT je napisao/la:
Masqareda je napisao/la:
Nemojte zayebavat da je rekao da mu je cilj bila trka sa Spanijom. Ne vjerujem da je bas toliko lud. :yawn:
Evo ponavljam svi se vade da nije ispostovan dogovor, mene zanima sta je bio dogovor? Da se borimo i trcimo? Pa to se posdrazumijeva to nije dogovor niti taktika

Necu da grijesim dusu i pljujem nekoga, ali imam osjecaj da Juka odbija da igra bilo sta osim onoga sto je on zamislio i sto on zeli..a adis nema autoritet da ga na isto natjera. Pogledajte samo nase napade..nista ni s cim.

Pa evo laik najobicniji za kosarku, sta bi mu prvo palo napamet? Hajmo pik s nurkicem probat, odmotaj se unutra ljudino tolka strvina ma ko ce te zaustavir ba? Ok pocnu udvajat ovo ono, super ide pas na tricu....koliko smo odigrali puta pik s nurkicem? Kolko je puta izaso u blok..on i kad izadje u blok ostane da opajdari tricu...

Da se razumijemo, nije nurkic neki mag za pnr ali daj ba na ovom niovu centar koni citavu karijeru u NBA igra, moze sigueno to odigrat sasvim solidno.

Pa da je ne znam kolko los trner Adis, tolko los nije da ni on to ne vidi

Dalje nurkic pod kosem...ja imam osjecaj da bjezi od kontakta, ako vec hoces nesto ledjima, pa uguraj lika ba jaci si duplo od svih...eto vratite mu sve poteze ispod kosa svaki je isti..pomjeri se 25 cm i ide frljoka lucky shot koji ni protiv stolica ne pogadja sa nekim procentom.

Da se razumijemo ne kazem da bi pobjedili sa ovim, jer pored Nurkica ocigledno nepremostiv problem je odsustvo bilo kakvog suta i poenterskog ucinka..nemamo igraca da sam sebi moze nes kreirat, ustvari nemamo igraca da moze pogodit otvorene suteve pa eto makar 40/50%...

Izuzev kipra kojeg ne racunam uopste, ja mislim da smo napadacki najvise limitirana ekipa na prvenstvu

Kao slag na tortu doveo si robersona uprabo radi suta lik se nije sastavio bukvalno...mrtav igrac
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 31 avg 2025, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 31 avg 2025, 02:35

TripleThreat je napisao/la:
31 avg 2025, 02:25

Ma koliko je na nedostatku kvalitete/opcija toliko je i do trenera, sto se nije uopste vrtoo PnR sa Nurkicem. Znaci ako nista ne moze uspjeti to mora, jedino da Nurkic nece to da igra ali onda budi Gobert ofanizno i cao

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 31 avg 2025, 02:53

L-Train je napisao/la:
31 avg 2025, 02:22
alemsa je napisao/la:
E da je nama Scariolo na klupi onda nam to vec ne bi trebalo,imali bi taktiku i klepili bi spanjolce :yawn:
Ni Spanci nemaju prve opcije niti one koji mogu izmisliti kos. Uz to su im i oba pleja tinejdzeri. :yawn:

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 31 avg 2025, 03:03

alemsa je napisao/la:
31 avg 2025, 02:35
TripleThreat je napisao/la:
31 avg 2025, 02:25

Ma koliko je na nedostatku kvalitete/opcija toliko je i do trenera, sto se nije uopste vrtoo PnR sa Nurkicem. Znaci ako nista ne moze uspjeti to mora, jedino da Nurkic nece to da igra ali onda budi Gobert ofanizno i cao
Slažem se. Ne postoji nijedan validan razlog da se ne igra ili visoki ili niski pick and roll s Nurkićem, a oni ga konstantno hrane u niskom i visokom postu.

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 31 avg 2025, 03:13

Nije mi jasno kako uvijek iz te neke euforije u roku nekoliko sekundi sve pređe u teško ogorčenje, razočarenje i pljuvanje svakog pojedinačno. Zašto uvijek ista priča? Čemu tolika očekivanja? Ovo je bila prva prava naša takmičarska utakmica od početka priprema i hajde da krenemo redom:

1. Scariolo je trenerčina i za svakog respekta. Savršeno je skautirao slabosti i sve ih iskoristio uz odvaẓ̌nu dozu rizika. Uspjelo mu je. Njegova pobjeda.

2. Motivacioni faktor. Špancima je ova utakmica bila biti ili ne biti - kraj prvenstva, i sve karte su bacili na ovu utakmicu. Igrali su strašnu i savršenu odbranu. Nevjerovatno odmjereno i konstatno na granici faula tjerajući sudije da se ta granica iz minute u minut pomjera u njihovu korist.

3. Kad se odradi dobar skauting, kada moraš igrati na sve ili ništa, i kada sudije primoraš da pomjeraš granice grubosti - dobijemo ovo što smo dobili u prvih 30min.

4. Na sve navedeno, savršeno smo parirali prvih 7 min i počeli se raspadati, tačnije pregarati jer niti je motiv isti, niti znamo odgovoriti na grubost, niti znamo šta nas je snašlo. Ruku na srce tu možemo prigovoriti selektoru, ali opet treba biti realan na relaciji Scariolo-Bećiragić. Tu se tačno vidi ona, uči sine.

5. Igračke kvalitete pojedinaca vs kolektiva. Mi moramo biti svjesni da naši igrači pojedinačno i poimenice u usporedbi sa svakim košarkašem Španije je ogromna razlika u spektru kvalitete (pogledati klubove u kojem njihovi i naši igraju). A onda sagledati nas kao kolektiv osakaćen na vanjskoj poziciji bez definisanog lidera. Nama je najbolji košarkaš i u svim utakmicama je najviše pokazao Vrabac. Da! Čovjek koji ima problema sa elementarnom koŝarkom. Lično sam iznenađen njegovim rolama, izgleda nerealno i nelogično.

6. Ljudi, nemamo mi kvaliteta s ovim rosterom. Ovdje kolektivno izvlačimo maksimum, i opet imamo šanse za drugi krug. To što je Gruzija dobila u prvom kolu, isto bi prošla u drugom kolu kao i naši, pa eto vidimo kako su prošli i protiv talijana.

7. Pametno je bilo ono da ne forsira u zadnjoj dionici i odustane od mogućih povreda jer španci nisu odustajali od grube igre. I da, oni koji misle da nas nije išao šut, to nije tačno. Nije nam data njihovom odbranom prilika da šutnemo iz izgrađene pozicije, a tačno se vidjela našpanovanost na svakom pokušaju šutanja izazvana grčem od jake odbrane.

8. Ne bi se ništa promijenilo i da smo mijenjali tempo igre, usporavali. Jednostavno su nas taktički i na igračku individualnu kvalitetu nadigrali.

9. Ne treba očajavati, već sretan biti što imamo priliku igrati Eurobasket i objektivno se nadati drugom krugu u realnom očekivanju da će odlučujuća biti u sudaru sa Gruzijom.

10. Bećiragić do tog meča ima samo jedan zadatak, naći pravu i odgovarajuću ulogu Nurkiću da bude iskorišten 100%. Ovo do sada nije to to. Ni taktički, ni napadački a ni defanzivno. To je njegov zadatak da ga stavi u timu u sistem. Da li je to da dođe do 20pts samo preko slobodnih, da li da šuta trice samo, da li da skače i razigrava distancnim pasovima kad se okupe oko njega itd itd. Nurkić ne može igrati totalnu koŝarku i ovu odbranu koju Adis fura, ovaj jednostavno ispada. Ili da Adis modfikuje to tako što će ga usidriti u srce reketa dok ostala 4 ginu iznad mogućnosti da pokriju sve ostalo. ​

11. Igračima poručujem, opustite se i uživajte u košarci, igrajte bez ikakvog tereta, sve drugo dovodi do ovog ishoda sa Španijom. Nastavite igrati agresivno, budite porodica, trud će se naplatiti.
Zadnja izmjena: gazijabih, dana/u 31 avg 2025, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 31 avg 2025, 03:16

Masqareda je napisao/la:
31 avg 2025, 02:53
L-Train je napisao/la:
31 avg 2025, 02:22
alemsa je napisao/la:
Ni Spanci nemaju prve opcije niti one koji mogu izmisliti kos. Uz to su im i oba pleja tinejdzeri. :yawn:
Brizuela otkako se pojavio je igrac koji izmislja koseve,on je odlican jedan na jedan igrac i kada ga ide u stanju je upropastiti i bolje ekipe,jos dok je u Unicaji igrao znao je dobijati i Real i Barcu,evo sad na pripremama je zasuo francuze,njegov jedini problem je nekonstantnost.
Sto se tice spanjolaca pisali smo,daleko su od onih slavnih generacija,ali i dalje sa igracima koji igraju u ozbiljnim klubovima,pola ih je u euroligi,plus Aldama,a realno gdje nasi igraju i sa kakvim ulogama?.Mi smo i sa Musom i Catanedom limitirani ofanzivno,a bez njih smo extremno limitirani.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 31 avg 2025, 03:35

Rezime noćašnje utakmice je to da se skoro ništa pozitivno nema da izvuče, a ima hrpu tog negativnog.

Noćas su svi zakazali, i igrači i trener. Prvo Adis, počevši sa nekim pokušajima da se odgovori Špancima sa istim tempom i da se trči sa njima, zakašnjelim time outovima i nebuloznim challengeima. Kao što su ostali forumaši ranije spomenuli, zašto ne pick and roll igra sa Nurkićem umjesto konstantnih forsiranih post up-ova Nurkića? Skoro u svakom noćašnjem post up-u je donio pogrešnu odluku. Svaki put mu je dodavanje iz udvajanja kasnio, a više puta ga nije ni bilo, nego su bili neki neartikulisani pokušaji ka košu.

I tu je sad ono što kažem da je i do igrača. Pored ovih nabrojanih stvari za Adisa, nije Adis taj koji je fulao slobodna bacanja i trice. Otvorene trice. Mislim da je skoro svaka trica koju smo uzeli bila dobar, relativno otvoren šut. Nije Adis taj koji lopte iz jednostavnog pasa ne može uhvatiti pa mu bježe u out (Lazić). Nije Adis taj koji na perimetru uopće ne može biti ni u dva koraka uz svog čovjeka (Atić, Lazić i Roberson). Koliko su samo puta na perimetru na prvom koraku izbacili naše igrače, i onda uslijedi ili pas vani sa napravljenim viškom ili završe u reketu? Ovo je po prvi put nakon mnogo utakmica da sam imao osjećaj da naši igrači nisu jednostavno fizički u mogućnosti da isprate igrače na perimetru.

Kao što rekoh prije dvije noći, Španci su ubacili samo 7 trica protiv Gruzije i šutali su samo 22% za 3, rekoh da su mizerne su šanse bile da će to ponoviti, i nisu.

Opet naša odbrana trice nije bila na nivou na kakvom bi trebala biti, iako je bilo dosta trica gdje su Španci jednostavno pogađali preko ruke. Ne možeš u takvim situacijama ništa, ali možeš u ovim drugim instancama pokušati bolje zatvoriti tricu, jer je bilo i dosta otvorenih trica.

Teško je očekivati protiv Italije neki trijumf, s obzirom da su oni još nezgodnija ekipa za našu defanzivnu filozofiju. To sam pisao i čim smo saznali protivnike u grupi.

Jedna pozitivna je stvar što Italijanima nije haman must-win situacija kao što je Špancima noćas bila pa se za nadati da neće biti nivo fokusiranosti kao kod Španaca noćas.

Glavu gore i nadati se boljem rezultatu sutra. Vidjet ćemo jesu li sposobni izdignuti se iznad ovog.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 31 avg 2025, 07:41

Bolest je cudit se rezultatu protiv Spanije. A ludost je ostati bez Garze, Sulejmanovica, i Djedovica zbog trenerovog izbora.

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 avg 2025, 07:49

gazijabih je napisao/la:
31 avg 2025, 03:13
Nije mi jasno kako uvijek iz te neke euforije u roku nekoliko sekundi sve pređe u teško ogorčenje, razočarenje i pljuvanje svakog pojedinačno. Zašto uvijek ista priča? Čemu tolika očekivanja? Ovo je bila prva prava naša takmičarska utakmica od početka priprema i hajde da krenemo redom:

1. Scariolo je trenerčina i za svakog respekta. Savršeno je skautirao slabosti i sve ih iskoristio uz odvaẓ̌nu dozu rizika. Uspjelo mu je. Njegova pobjeda.

2. Motivacioni faktor. Špancima je ova utakmica bila biti ili ne biti - kraj prvenstva, i sve karte su bacili na ovu utakmicu. Igrali su strašnu i savršenu odbranu. Nevjerovatno odmjereno i konstatno na granici faula tjerajući sudije da se ta granica iz minute u minut pomjera u njihovu korist.

3. Kad se odradi dobar skauting, kada moraš igrati na sve ili ništa, i kada sudije primoraš da pomjeraš granice grubosti - dobijemo ovo što smo dobili u prvih 30min.

4. Na sve navedeno, savršeno smo parirali prvih 7 min i počeli se raspadati, tačnije pregarati jer niti je motiv isti, niti znamo odgovoriti na grubost, niti znamo šta nas je snašlo. Ruku na srce tu možemo prigovoriti selektoru, ali opet treba biti realan na relaciji Scariolo-Bećiragić. Tu se tačno vidi ona, uči sine.

5. Igračke kvalitete pojedinaca vs kolektiva. Mi moramo biti svjesni da naši igrači pojedinačno i poimenice u usporedbi sa svakim košarkašem Španije je ogromna razlika u spektru kvalitete (pogledati klubove u kojem njihovi i naši igraju). A onda sagledati nas kao kolektiv osakaćen na vanjskoj poziciji bez definisanog lidera. Nama je najbolji košarkaš i u svim utakmicama je najviše pokazao Vrabac. Da! Čovjek koji ima problema sa elementarnom koŝarkom. Lično sam iznenađen njegovim rolama, izgleda nerealno i nelogično.

6. Ljudi, nemamo mi kvaliteta s ovim rosterom. Ovdje kolektivno izvlačimo maksimum, i opet imamo šanse za drugi krug. To što je Gruzija dobila u prvom kolu, isto bi prošla u drugom kolu kao i naši, pa eto vidimo kako su prošli i protiv talijana.

7. Pametno je bilo ono da ne forsira u zadnjoj dionici i odustane od mogućih povreda jer španci nisu odustajali od grube igre. I da, oni koji misle da nas nije išao šut, to nije tačno. Nije nam data njihovom odbranom prilika da šutnemo iz izgrađene pozicije, a tačno se vidjela našpanovanost na svakom pokušaju šutanja izazvana grčem od jake odbrane.

8. Ne bi se ništa promijenilo i da smo mijenjali tempo igre, usporavali. Jednostavno su nas taktički i na igračku individualnu kvalitetu nadigrali.

9. Ne treba očajavati, već sretan biti što imamo priliku igrati Eurobasket i objektivno se nadati drugom krugu u realnom očekivanju da će odlučujuća biti u sudaru sa Gruzijom.

10. Bećiragić do tog meča ima samo jedan zadatak, naći pravu i odgovarajuću ulogu Nurkiću da bude iskorišten 100%. Ovo do sada nije to to. Ni taktički, ni napadački a ni defanzivno. To je njegov zadatak da ga stavi u timu u sistem. Da li je to da dođe do 20pts samo preko slobodnih, da li da šuta trice samo, da li da skače i razigrava distancnim pasovima kad se okupe oko njega itd itd. Nurkić ne može igrati totalnu koŝarku i ovu odbranu koju Adis fura, ovaj jednostavno ispada. Ili da Adis modfikuje to tako što će ga usidriti u srce reketa dok ostala 4 ginu iznad mogućnosti da pokriju sve ostalo. ​

11. Igračima poručujem, opustite se i uživajte u košarci, igrajte bez ikakvog tereta, sve drugo dovodi do ovog ishoda sa Španijom. Nastavite igrati agresivno, budite porodica, trud će se naplatiti.
odlično objašnjeno :thumbup:

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 avg 2025, 07:54

Neutral je napisao/la:
31 avg 2025, 00:25
Kao veliki ljubitelj košarke, rekao sam mimo druge faze takmičenja neću gledati ovo prvenstvo. Vjerovatno bih gledao da je Musa tu, njegov izostanak se napadački ne može nadoknaditi.

Međutim, primarni razlog što ne gledam repku je ova neznalica na klupi. Mi kao da smo ukleti i prokleti kada su treneri u pitanju u bilo kojem sportu.

Dakle, dovodiš penzionera kao playa čiji doprinos na parketu iznosi isto kao da forumaš neki uđe na parket. Ne zoveš igrača koji bi imao 20+ poena u nedostatku Muse (Garza). Smijurija i idiotski potez.

Luka bi MVP bio u bilo kojoj euroligaškoj ekipi, prema naprijed je monstrum.

Ali eto, neće nas trojka, borimo se, dobra atmosfera, nismo se držali dogovora :rol:
dovođenjem jos jednog centra koji je rezervina rezerva u NBA, imali bi u sastavu 3 centra, 3 k. centra, i pet visokih bekova i krila, svi iznad dva metra

ko bi igrao playa?

play je nepotreban?

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 avg 2025, 07:56

19vendetta87 je napisao/la:
31 avg 2025, 01:00
CAGarfia je napisao/la:
31 avg 2025, 00:56
Nurkić i Atić se trebaju stiditi partija. Kakvi jadnici obojica.

Kameni svaka čast. Vrabac isto.

Ostalo više smrde nego što mirišu.

Užas.
Zasto bi se Atic stidio? On da ima kvalitet, ne bi na vrhuncu karijere dosao u KK Bosnu...
tacno

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 avg 2025, 07:59

samoposmatram je napisao/la:
31 avg 2025, 07:41
Bolest je cudit se rezultatu protiv Spanije. A ludost je ostati bez Garze, Sulejmanovica, i Djedovica zbog trenerovog izbora.
sulejmanovic nece da igra, đedovic nece da igra jer se odrekao drzavljanstva

Iniesta12
Kontakt:

Post Postao/la Iniesta12 » 31 avg 2025, 08:22

DamirT je napisao/la:
Masqareda je napisao/la:
Definitivno nije. Mislio je na trku, pa ako nas krene sut uzet prednost i onda se nadigravati. Ludjak!
Umjesto da se igra na mali broj poena, jako, i naravno vidjelo se odmah da Nurkica udvajaju, a ovaj ne zna da nam otvoris sansu za 3. Tj, otvorio je, ali ko ce pogodis bazen.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 31 avg 2025, 08:30

filip13 je napisao/la:
31 avg 2025, 07:59
samoposmatram je napisao/la:
31 avg 2025, 07:41
sulejmanovic nece da igra, đedovic nece da igra jer se odrekao drzavljanstva
Sulejmanovic valjda nece zbog trenera a Djedovicu ye mogao srediti pasos da su htjeli, al opet to nije od tolike pomoci, mi nemamo problem sa visokim igracima, i Nurkic bi licio na nesto da imamo vanjsku liniju...s ovakvom ekipom ti se mozes nadati prolazu ali ce to uvijek biti kroz neke kalkulacije ovaj ovog toliko mi ovog 12 od ovog ispod 10 zijaniti pa da ovaj uzme i ovog....dik ti Vrabac/Lazic ne postanu igraci zadatka koje vodis kao 11./12., ne mozes nista ocekivati, mozes se samo nadati...ali mi trenutno ni u skorijij buducnosti sve su prilike nemamo te igrace koji ce pokriti vanjske pozicije osim Muse. Ovo sto KK Bosna radi tesko da ce dovesti do neceg dobrog, pokupovase sve "dobre" igrace i onda citavu sezonu igraju utakmice rezultatima 80-37, tako se ne prave igraci, tako se istim tim igracima stvara lazna slika o njihovoj kvaliteti :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, CAGarfia, Cwirek, EnesSS, JHam, lisander, MElloo, TripleThreat, UtdBiH21 i 68 gostiju.