zohar22 je napisao/la:moze li raonic otresti dodiga?
j... Raonica nikakav je ima servis i to je to a na zemlji servis ti ne znaci mnogo. Ivan dere sve redom
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zohar22 je napisao/la:moze li raonic otresti dodiga?
joj dobrog lajva ,a ja samo 2 eura na računu ,jbm ti život ,treba onu Lisicki danas probatiharry_90 je napisao/la:Bice zanimljiv dan na live kladjenju,nadam se nekim paramapocinjem sa mecom koji se igra u 14:00 Odense - Nordsjaelland.
Jesi opao jbt..samo 2 evritja imas,haj popravices se..jel ja moram kad hocu da dignem pare sa racuna sto sam dobio,moram curi pokazati licnu kartu ili ne moram ?legenda reala je napisao/la:joj dobrog lajva ,a ja samo 2 eura na računu ,jbm ti život ,treba onu Lisicki danas probatiharry_90 je napisao/la:Bice zanimljiv dan na live kladjenju,nadam se nekim paramapocinjem sa mecom koji se igra u 14:00 Odense - Nordsjaelland.
ne moras pokazivati samo pokazes ID broj i cetvrto slovo sifre i to je to............harry_90 je napisao/la:Jesi opao jbt..samo 2 evritja imas,haj popravices se..jel ja moram kad hocu da dignem pare sa racuna sto sam dobio,moram curi pokazati licnu kartu ili ne moram ?legenda reala je napisao/la:joj dobrog lajva ,a ja samo 2 eura na računu ,jbm ti život ,treba onu Lisicki danas probatiharry_90 je napisao/la:Bice zanimljiv dan na live kladjenju,nadam se nekim paramapocinjem sa mecom koji se igra u 14:00 Odense - Nordsjaelland.
Kako ide to live kladjenje,ja ne kontam???Kod mene ne mozeharry_90 je napisao/la:Jesi opao jbt..samo 2 evritja imas,haj popravices se..jel ja moram kad hocu da dignem pare sa racuna sto sam dobio,moram curi pokazati licnu kartu ili ne moram ?legenda reala je napisao/la:joj dobrog lajva ,a ja samo 2 eura na računu ,jbm ti život ,treba onu Lisicki danas probatiharry_90 je napisao/la:Bice zanimljiv dan na live kladjenju,nadam se nekim paramapocinjem sa mecom koji se igra u 14:00 Odense - Nordsjaelland.
ja mislim da ne moraš ,ali ti ponesi za svaki slučajharry_90 je napisao/la:Jesi opao jbt..samo 2 evritja imas,haj popravices se..jel ja moram kad hocu da dignem pare sa racuna sto sam dobio,moram curi pokazati licnu kartu ili ne moram ?legenda reala je napisao/la:joj dobrog lajva ,a ja samo 2 eura na računu ,jbm ti život ,treba onu Lisicki danas probatiharry_90 je napisao/la:Bice zanimljiv dan na live kladjenju,nadam se nekim paramapocinjem sa mecom koji se igra u 14:00 Odense - Nordsjaelland.
javi neki tip da ova 2 eura pretvorim u 5 eura bar ,na lajvuharry_90 je napisao/la:@legenda
I ovo je Sojke,ljepsi mi ovako,kao kapetan bele ladjei ti se zaletio sa uplacivanjem,polako ba,doce sve na svoje,kad ides na silu,tesko ces profitirat
da ce kako uvesti bingo da se igram,al da je kao u bet live kladi,a ne kao u remi kladi,ne mogu 4 broja zaokruzit jbt.. danas cu prvi put igrat live kladjenje kod kuce za kompom,a ne jaran u kladi ja vam,laganice samo,uzeti 50 marki i caoo..
Ja ti preporucujem da ne igras grangera, gledao sam zadnj utakmicu, uzima puno suteva, na pocetku je promasio 4-5, sve u milimetar, isto tako pred kraj a zavrsio je na 19. Ima dobru minutazu... Mislim da ce on ici over veceras...Titova-Juga je napisao/la:Brondby 1x
Melzer 1
Chicago 2/2
Granger manje
Bosh manje
Probaj da Nordsyaelland daje gol,trebala bi biti dobra kvota,i ja cu to probatilegenda reala je napisao/la:javi neki tip da ova 2 eura pretvorim u 5 eura bar ,na lajvuharry_90 je napisao/la:@legenda
I ovo je Sojke,ljepsi mi ovako,kao kapetan bele ladjei ti se zaletio sa uplacivanjem,polako ba,doce sve na svoje,kad ides na silu,tesko ces profitirat
da ce kako uvesti bingo da se igram,al da je kao u bet live kladi,a ne kao u remi kladi,ne mogu 4 broja zaokruzit jbt.. danas cu prvi put igrat live kladjenje kod kuce za kompom,a ne jaran u kladi ja vam,laganice samo,uzeti 50 marki i caoo..
znam da je Srećko ,ali onaj moj je bio bolji
i moliću jedan viskić s hledom
kako ide ovo live kladjenje???harry_90 je napisao/la:Kad ce izbacit kvote za ovaj prvi mec Aarhus - Fredericia ? Jel se ceka pocetak meca,ili puste 2-3 minuta prije pocetka meca ?
EDIT: Prvi gol Fredericia 4.95 na 2 km dobitak 9.90
Prvo poluvrijeme dobija Fredericia 4.95 na 2 km 9.90
Pobjeda Fredericia 4.80 na 3 km 14.4 km
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.