Ja ti preporucujem da ne igras grangera, gledao sam zadnj utakmicu, uzima puno suteva, na pocetku je promasio 4-5, sve u milimetar, isto tako pred kraj a zavrsio je na 19. Ima dobru minutazu... Mislim da ce on ici over veceras...Titova-Juga je napisao/la:Brondby 1x
Melzer 1
Chicago 2/2
Granger manje
Bosh manje
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Probaj da Nordsyaelland daje gol,trebala bi biti dobra kvota,i ja cu to probatilegenda reala je napisao/la:javi neki tip da ova 2 eura pretvorim u 5 eura bar ,na lajvuharry_90 je napisao/la:@legenda
I ovo je Sojke,ljepsi mi ovako,kao kapetan bele ladjei ti se zaletio sa uplacivanjem,polako ba,doce sve na svoje,kad ides na silu,tesko ces profitirat
da ce kako uvesti bingo da se igram,al da je kao u bet live kladi,a ne kao u remi kladi,ne mogu 4 broja zaokruzit jbt.. danas cu prvi put igrat live kladjenje kod kuce za kompom,a ne jaran u kladi ja vam,laganice samo,uzeti 50 marki i caoo..
znam da je Srećko ,ali onaj moj je bio bolji
i moliću jedan viskić s hledom

Ova je bolja slika,konacno jednom obucen kako treba

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trump - Gould čet 20:00 1 1,35 (snooker) -
U kini dobio Higginsa, sada u prvom kolu izbacio aktuelnog prvaka Niela Robertsona. I danas bi ovo trebao rijesiti u svoju korist.
U kini dobio Higginsa, sada u prvom kolu izbacio aktuelnog prvaka Niela Robertsona. I danas bi ovo trebao rijesiti u svoju korist.
Hajd neko ako nije problem da mi objasni u PP kako to hoda u williamsu.Znaci kad uplatim jel imam bonus odmah?Ako nije problem... 

Ko' biber po pilavu
-
- Kontakt:
Švedski Kup
Lunds - Landskrona
Tip: 2
Kvota: 1,95
Lunds - Landskrona
Tip: 2
Kvota: 1,95
Sto je ovo u premieru granica na rose-a 32 i na jamesa 27,a u derbyu na rosea 26 i na jamesa isto.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Kad ce izbacit kvote za ovaj prvi mec Aarhus - Fredericia ? Jel se ceka pocetak meca,ili puste 2-3 minuta prije pocetka meca ?
EDIT: Prvi gol Fredericia 4.95 na 2 km dobitak 9.90
Prvo poluvrijeme dobija Fredericia 4.95 na 2 km 9.90
Pobjeda Fredericia 4.80 na 3 km 14.4 km
kako ide ovo live kladjenje???harry_90 je napisao/la:Kad ce izbacit kvote za ovaj prvi mec Aarhus - Fredericia ? Jel se ceka pocetak meca,ili puste 2-3 minuta prije pocetka meca ?
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
I meni leglo 60 €
Evo jedan ticket za danas

Evo jedan ticket za danas

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Odes na kladjenje uzivo,imas popis meceva,otvoris mec koji zelis,i pritisnes sta zelis da odigras,i onda samo ides upis listica.kelner je napisao/la:kako ide ovo live kladjenje???harry_90 je napisao/la:Kad ce izbacit kvote za ovaj prvi mec Aarhus - Fredericia ? Jel se ceka pocetak meca,ili puste 2-3 minuta prije pocetka meca ?
EDIT: Odmah sam pao,odo napolje pit kafu,bem ti ovo

Kod mene pise nesto plugins,nema one ponude.Ima nesto u sredini ko sklapalica nacrtano???harry_90 je napisao/la:Odes na kladjenje uzivo,imas popis meceva,otvoris mec koji zelis,i pritisnes sta zelis da odigras,i onda samo ides upis listica.kelner je napisao/la:kako ide ovo live kladjenje???harry_90 je napisao/la:Kad ce izbacit kvote za ovaj prvi mec Aarhus - Fredericia ? Jel se ceka pocetak meca,ili puste 2-3 minuta prije pocetka meca ?
EDIT: Odmah sam pao,odo napolje pit kafu,bem ti ovo
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
@ kelner
moze neki za sutra?
moze neki za sutra?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
E ljudi sto sad nema prijeveremene isplate na premieru , juce cekao samo celzi i nisu mi ponidili prijeveremenu isplatu , jel ima mozda neki odredjeni broj parva koji moras imati na listicu pa da bi mogao uzeti tu prijevremenu isplatu ?
Moras imati 5 pogodjenih prije togaSanchez_8 je napisao/la:E ljudi sto sad nema prijeveremene isplate na premieru , juce cekao samo celzi i nisu mi ponidili prijeveremenu isplatu , jel ima mozda neki odredjeni broj parva koji moras imati na listicu pa da bi mogao uzeti tu prijevremenu isplatu ?
Mislim da je minimalno 5 parova....Sanchez_8 je napisao/la:E ljudi sto sad nema prijeveremene isplate na premieru , juce cekao samo celzi i nisu mi ponidili prijeveremenu isplatu , jel ima mozda neki odredjeni broj parva koji moras imati na listicu pa da bi mogao uzeti tu prijevremenu isplatu ?
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
A tako znaci , nisam znao stvarno , a evo sad gledam 4 su bila pogodjena i Celzi peti zadnji par .
Evo od mene Wozniacki rezultat 2-0 1.80 kvota , nadam se da ce ubiti volju za tenisom u ovoj kozi sto me juce obori za fine pare !
Evo od mene Wozniacki rezultat 2-0 1.80 kvota , nadam se da ce ubiti volju za tenisom u ovoj kozi sto me juce obori za fine pare !
Bravoo Melzer 

Uplacen jedan tiketu u premieru na 2 km
Freiburg - Hannover pik 2
Paderborn - Bochum 2
Lyngby - Kopenhagen 2
Ipswich - Norwich 1
Gefle - Trelleborg 1
58.86 km dobitak
Freiburg - Hannover pik 2
Paderborn - Bochum 2
Lyngby - Kopenhagen 2
Ipswich - Norwich 1
Gefle - Trelleborg 1
58.86 km dobitak
schmecker je napisao/la:Bravoo Melzer
Vraca brejk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.