BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
bordobijeli
- Kontakt:
Izrael bi mogao biti prvi u ovoj grupi što se krizamo 
Protiv Slovenije za prvo mjesto.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2025, 18:50Izrael bi mogao biti prvi u ovoj grupi što se krizamo![]()
15.10.2013.
Pa Poljaci su ih dobili sinoć na kraju će Francuzi biti treći u grupiKaunas je napisao/la: ↑31 avg 2025, 18:53Protiv Slovenije za prvo mjesto.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2025, 18:50Izrael bi mogao biti prvi u ovoj grupi što se krizamo![]()
Poljska ce vjerovatno zijanit od Francuske i tu ce se onda pravit krug od 3 ekipe sa 4-1
15.10.2013.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Francuzi izbjegavaju mocne Bosance.
Prijedlog za novog selektora: Andrej Žakelj
Novi stranac, koji bi vjerujem bio idealan : McKinley Wright IV.
Dokazani mudonja koji bi preuzeo odgovornost u gustoj zavrsnici.
Prijedlog za novog selektora: Andrej Žakelj
Novi stranac, koji bi vjerujem bio idealan : McKinley Wright IV.
Dokazani mudonja koji bi preuzeo odgovornost u gustoj zavrsnici.
Daj Boze, ma nemam nikakvih ocekivanja, razocarili su me juce prvenstveno (ne) igrom, jebte da profesionalci ne mogu PnR odraditi u najmanju ruku, ali novi matchup je veceras, vjerujem da ce im barem pristup biti drugaciji ako nista.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 31 avg 2025, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ako neka reprezentacija ima igrace za zaustavit Avdiju, onda smo to mi.
Lijepo je mastariti...
Lijepo je mastariti...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tako smo govorili i da Juku ne moze zaustaviti nijedan igrac Spanije, pa na kraju zavrsi ko najlosija karika.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Brkas loncice...ekvivalent bi bio da neko kaze da ce Lazic zabit 20 preko avdije19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 19:08Tako smo govorili i da Juku ne moze zaustaviti nijedan igrac Spanije, pa na kraju zavrsi ko najlosija karika.
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 31 avg 2025, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je noć Džona Robersona!
18p 5a !!
18p 5a !!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ocajni smo sinoc bili. Neprepoznatljivi. I vise je do naseg mentaliteta, nego nedostataka kojih svakako ne fali.
Dok smo stopali igru, bili su i Spanci ustopani.
I neshvatljivo mi je forsiranje dva centra. Bas tada su nas Spanci mljeli.
Ajmo se danas izdici ...
Dok smo stopali igru, bili su i Spanci ustopani.
I neshvatljivo mi je forsiranje dva centra. Bas tada su nas Spanci mljeli.
Ajmo se danas izdici ...
A sto mi otpadamo? Mi dobili gruziju, gruzija spaniju, spanija nas i sto mi odpada koji je kriterij?bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:21Ako bude mi Spanija i Gruzija 2/3 mi otpadamo. Zato nam treba da Spanija ide na 3 pobjede.Sport90 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:16A sta ako se zatvori krug sa. 3 reprezentacije u omjeru 2-3. Kos razlika ili?bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:57Nisu to nikakve velike kalkulacije to je realnost da izgubimo od Italije i Grčke. A onda da imaš bilo kakvu nadu protiv Gruzije priželjkujemo da Spanija dobije bar jednu u susretima s Grčkom i Italijom .
McKinley vec igrao za Amerikance,pokusali Crnogorci.....
Za selektora nam je potreban netko tko ce prosiriti roster i zaganjati djecu po dijaspori.Za to je potreban strucniji tim u Savezu,a ne Dzevdo i skutor Vedran Princ.Selektorska zelja je Alan Ibrahimagic
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 31 avg 2025, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Zbog koš razlike. Morali bi dobiti Gruziju 18 razlika ja mislim.Sport90 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 19:28A sto mi otpadamo? Mi dobili gruziju, gruzija spaniju, spanija nas i sto mi odpada koji je kriterij?bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:21Ako bude mi Spanija i Gruzija 2/3 mi otpadamo. Zato nam treba da Spanija ide na 3 pobjede.
Lakša računica da dobijemo Italiju večeras i za dva dana ih doboje Španija i onda u zadnjem kolu igramo sza 3 ili 4 mjesto.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Vrlo lako mozemo ponovo sa dvije pobjede ostati bez drugog kruga.
Ja se nadam da Neno ceka rasplet ovog prvenstva.
Inace zaganjati nekog tipa ovaj nas trener koji trenutno vodi Njemce. Mada nikada cuo za njega, vidim da je godinama u njemackim selekcijama.
Inace zaganjati nekog tipa ovaj nas trener koji trenutno vodi Njemce. Mada nikada cuo za njega, vidim da je godinama u njemackim selekcijama.
Samo Harun Mahmutovic,a selektor bio bi dobar Ibrahimagic,ali teško,Dzikicguillermo je napisao/la: ↑31 avg 2025, 19:29McKinley vec igrao za Amerikance,pokusali Crnogorci.....
Za selektora nam je potreban netko tko ce prosiriti roster i zaganjati djecu po dijaspori.Za to je potreban strucniji tim u Savezu,a ne Dzevdo i skutor Vedran Princ.Selektorska zelja je Alan Ibrahimagic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.