Može, samo nek stoji pod košem.Kylian je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:37I Halilovic neka bude tuShategabri je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:36S Grčkom igrati sa Arslom, Hreljom, Penavom, odmoriti max i probati naguziti Gruziju, mada dabogda.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Shategabri
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Koševo Zapad
Sada nam treba da Spanija pobijedi Italiju, te da mi pobijedimo Gruziju. U tom scenariju idemo kao 4. Racunam ovdje da ce Grcka zavrsiti 5-0
-
- Kontakt:
Večeras smo pokazali znakove života al i veliku glupost , baš smo sirovine u određenim stvarima. Meni djeluje da Spanija može dobiti Italiju a mi Gruziju .
kod nas se sut za 3i slobodna skoro i ne treniraju
u mladjim kategorijama je samo spusti loptu na najviseg na terenu da on da kos
tako igramo od u16 do seniora i niko ne zna trice ubacit niko ne zna slobodnog pogodit
Fonntechio skoro da nije ni izlazio u drugom poluvremenu i opet u zadnjem minutu dvije trojke pogadja, Pozzeco prelomio meč kad je dobio isključenje posluje toga smo ispunili bonus za dva minuta.
Poslije Eurobasketa osim selektoru zahvaliti se i kapitenu, Laziću (izuzev da ne nađe neki klub koji igra košarku a ne 3X3), Robersonu, da ne pričam o Arslanagiću i još nekim koji su zalutali na spisak/pripreme čitaj Sejfić, Lončar itd, naći nekog selektora koji iole će raditi na proširenju rostera i vratiti neke igrače koji sad ne igraju iz ovih ili onih razloga, popričati sa Castanedom ako neće igrati tražiti drugog crnca a da nije EL igrač.
Moram da dodam, Kameni tražio da kasni 10 na pripreme kao on je glavni igrač ovo ono ako mogu Musa i Nurkić može i on, e moj Bože .........
Poslije Eurobasketa osim selektoru zahvaliti se i kapitenu, Laziću (izuzev da ne nađe neki klub koji igra košarku a ne 3X3), Robersonu, da ne pričam o Arslanagiću i još nekim koji su zalutali na spisak/pripreme čitaj Sejfić, Lončar itd, naći nekog selektora koji iole će raditi na proširenju rostera i vratiti neke igrače koji sad ne igraju iz ovih ili onih razloga, popričati sa Castanedom ako neće igrati tražiti drugog crnca a da nije EL igrač.
Moram da dodam, Kameni tražio da kasni 10 na pripreme kao on je glavni igrač ovo ono ako mogu Musa i Nurkić može i on, e moj Bože .........
Teski seljakluk na temi
Hajmo sto vise opsovati ne bi li se neko nasmijao pa da mi bude toplo oko srca
Ljudi psuju igracima koji nisu igrali pola godine zbog povrede i pritom igraju za ispodprosjecnog aba ligasa, te onom koji se vise i ne bavi profesionalnom kosarkom.
Ja bih takvima psovao jedino da privatizuju utakmicu i osutaju 20 suteva. Ovako sta ces, boljih i nemas.
Ljudi psuju igracima koji nisu igrali pola godine zbog povrede i pritom igraju za ispodprosjecnog aba ligasa, te onom koji se vise i ne bavi profesionalnom kosarkom.
Ja bih takvima psovao jedino da privatizuju utakmicu i osutaju 20 suteva. Ovako sta ces, boljih i nemas.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 31 avg 2025, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Na kraju ćemo dobiti Gruziju i ići kući zbog loše koš razlike. Hahah
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ne bih ja rekao da je ovo neka nesreca. Nisu likovi pogadjali neke vanzemaljske suteve. I ono sasvim slucajno i Spanci imali slicne procente proslu utakmicu.
Jednostavno spoj nekvaliteta, povreda i nesposobnosti strucnog staba da malo prosire sastav. Doduse, i neki igraci koliko god ograniceni bili, vjerujem da mogu bolje od ovog. Bar da **** otvorene suteve pogadjaju i malo bolje slobodna bacanja.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Cijelo ljeto pravimo analize kontamo koga bi mogli dobiti osim Gruzije i Kipra i mozda se potuci za trece mjesto a ko zna mozda i vise i onda ti se povrijedi prvo Castaneda i onda ne zovnu Garzu i nekako to progutas haj reko ima Musa i Robertson sto bi trebalo biti dovoljno za prolaz i onda u nokaut fazi na jednu tekmu je sve moguce i onda se povrijedi Musa i kraj price.Pored svega toga nema ni Halilovica a onih par igraca Penava,Lazic,Arslanagic nista ne odigraju a Hrelja ne dobije haman nikako sansu.Dobijes Kipra i ako vidis da nije to to dodje lazna nada i onda te spusti Spanija gdje i pripadas.Dolazi Italija koja nije nista posebno i Simone ti spuca 39 poena i dozivis novi veliki poraz.Naravno Grcka ce nas rasuti ako budu htjeli i onda imamo odlucujuci mec sa Gruzijom koji cemo izgubiti jer mi smo nacija poznata po tome sto gubi odlucujuce tekme.Prvenstvo ce zavrsiti kukat cemo za povredama za svim sansama za Garzom,Sulejmanovicem a zaboravljamo da smo kasno poceli sa pripremama,da su pojedini bili na festivalu,drugi se zeni 10 dana prije ko da nije mogao ranije ili kasnije to zavrsiti,ostali dosli da vide Kipar i pokusaju nesto napraviti ali ne moze se nista napraviti kad nema sistema,kad nismo ozbiljni,kad se dovodi Robertson sa plaze,kad igraci vise vise po instagramu umjesto da vjezbaju mrtva slobodna bacanja i te cuvene trice koje smo pogadjali samo protiv Hrvatske.Malo sam se raspisao ali mi je muka vise od naseg sporta i nasih neuspjeha evo vec 30 godina.Zemlja koja nema medalju na olimpijadi ali zemlja koja je sampion u pjevanju i cuclanju nargile.Toliko.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 31 avg 2025, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Definitivno. Najgore sto cemo se opet kolektivno naloziti...newton_heath_lyr je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:39OF TOPIC
Ovo nas isto čeka 09.09. na Bilinom Polju. Prizemljenje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Nažalost , glup faul do bola i totalno nepotreban . Džaba , džaba i džaba ... Vazda nas nešto yebe i vazda nešto fali , pun mi qrac čitav život ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:37Ovu utakmicu nas je koštala serija u 3/4 kada smo vodili 54-51, Nurkić pravi faul i izlazi pa serija 7-22.
Onaj mali debil udara Gegu , a svi žabari se zaletili naši gledaju , niko da priđe ... Kameni 2 metra od njega , ma ništa ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nema ulaganja, nema ni rezultata
Plasman na eurobasket je nas maksimalan domet
Kad budu igraci iz Bosne, Slobode pravili transfere Euroligasima i Nba, tad ce i reprezentaciji biti veci domet
Uz Musu Garza mora biti na spisku za sljedece kvalifikacije
On je ozbiljan igrac i mora biti uz Nurkica za rotacije
Plasman na eurobasket je nas maksimalan domet
Kad budu igraci iz Bosne, Slobode pravili transfere Euroligasima i Nba, tad ce i reprezentaciji biti veci domet
Uz Musu Garza mora biti na spisku za sljedece kvalifikacije
On je ozbiljan igrac i mora biti uz Nurkica za rotacije
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Lazic je nas ubjedljivo najgori igrac veceras.
S obzirom na limite za koje je selektor odgovaran, momci odigrali koliko i mogu.
S obzirom na limite za koje je selektor odgovaran, momci odigrali koliko i mogu.
Standarno kod nas jbga.Kajzer10 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:40Teski seljakluk na temi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pod uslovom da Španija dobije Italiju jer ako se zatvori krug na 2 pobjede Gruzija mi i Španija i mrtvi smo.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:40Može, samo nek stoji pod košem.Kylian je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:37I Halilovic neka bude tuShategabri je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:36S Grčkom igrati sa Arslom, Hreljom, Penavom, odmoriti max i probati naguziti Gruziju, mada dabogda.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Na -5 cijela petorka je ocigledno bila bez daha i igra se jos efektivne 3 minute prije time-outa.
Nazalost, ovo je nas maksimum
Nazalost, ovo je nas maksimum
tuzlanska Sloboda
Atić je u ovoj utakmici bio i play od kojeg se očekuju asistencije, i bek šuter od kojeg se očekuju poeni, povremeno i čuvar Fontekija, previše se traži od njega.adrenaline323 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:38Atic i Gegic su vecerasnji krvici za poraz, bezbroj lopti su izgubili i to u kljucnim momentima
Ovako i nas Aziz pred mec u svlacionici

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
mirsad993 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:40Fonntechio skoro da nije ni izlazio u drugom poluvremenu i opet u zadnjem minutu dvije trojke pogadja, Pozzeco prelomio meč kad je dobio isključenje posluje toga smo ispunili bonus za dva minuta.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je