Sulejmanovicu se i pusilo.
Hocemo se svi poniziti pa da mu i navijaci popuse?
Sta je sa onim Kondicem nego pusenje?
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Sulejmanovicu se i pusilo.
i da đedovic takođe neće jer neće da sam sredi nase drzavljanstvo
Hrammm1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:52Ma sarkasticno je bilo, Gruzija ima 5 vrhunskih igraca, mi imamo 2, 80-20% sanse realno
filip13 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:51i da đedovic takođe neće jer neće da sam sredi nase drzavljanstvoKylian je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:50Ali kako vise ne shvatite da Sulejmanovic neće ….barem dok je ovaj selektorHrammm1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:47
Potpisujem, Sulejmanovica vratit i Nihada ( moze par minuta pomoci)
Ako bude igrao kao zadnje dvije, nek se polako pakuju veceras.
E to. Tad sam 'sovo ko vlah. Pa je li moguce da smo toliki baksuzi ba? Taman se desi da neko jednom u zivotu fula slobodna protiv nas, frajer je uhvati i trojka ko kap.invincible1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:52Sav nas sport staje u situaciju kad na plus 3 za nas fula italija dva bacanja fata skok i pogadja trojku...tjt
Ali ali on svog oca rahmetile nece moliti sa igra. Zato smo i popusili tekme zbog skracene rotacije. Djedovic, Mutic, Suljo pa i Gordic u ovoj situaciji su trebali biti tu na pripremama. Da je rijesio pleja npr Gordic a i Čampara je bolji od ovog malog Garza bi bio tu a on ima ludjacku energiju.
Mutic Djedovic Sulejamnovic su mogli i moralibhsport je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:59Ali ali on svog oca rahmetile nece moliti sa igra. Zato smo i popusili tekme zbog skracene rotacije. Djedovic, Mutic, Suljo pa i Gordic u ovoj situaciji su trebali biti tu na pripremama. Da je rijesio pleja npr Gordic a i Čampara je bolji od ovog malog Garza bi bio tu a on ima ludjacku energiju.
Kako god se zavrsi nadam se da Bekir dobija otkaz a novi selektor pamet da zove sve raspoloživo na pripreme pa nek se bore za minute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.