Kakve veze ima gdje igra, kad ne bi imao nista bolji rezultat s njim i jos bi ostao tanak na bekovskim pozicijama?
Taj RoberTson je veceras ubacio najvise poena, uz Nurkica....
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Kakve veze ima gdje igra, kad ne bi imao nista bolji rezultat s njim i jos bi ostao tanak na bekovskim pozicijama?
Zanimljivo kako je to uvijek protiv nas. Neko Jordan, neko Messi, nego Hansen ili je tvrda voda u bazenu, pa se ne može plivati ili je baš ta atletska linija malo više klizava.
Rastjerao sve pa nije imao koga drugog ni povesti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:18Večeras nije bilo loše.Momci su odigrali u skladu svojih mogućnosti.
Samo mi je nejasno zašto se Halilović vodio uz ionako skraćenu rotaciju.Baš nigdje veze potez uz sve zasluge koje ima kao kapiten.
Njega samo možemo u tabutu vratiti , mater mu izdajničku yebem ...
Mogao je SejfuStevieG8 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:22Rastjerao sve pa nije imao koga drugog ni povesti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:18Večeras nije bilo loše.Momci su odigrali u skladu svojih mogućnosti.
Samo mi je nejasno zašto se Halilović vodio uz ionako skraćenu rotaciju.Baš nigdje veze potez uz sve zasluge koje ima kao kapiten.
Cekamo jos samo da Tripko prizna gresku.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:12Ali Garza bi veceras ubacio 25+ poena i zaustavio Fontecchia, te bi mi slavili veceras s njim.![]()
Dzaba mu trckaranje okolo kad ima manje poena i asistencija od njihTripleThreat je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:18Nije RoberTson, nego Roberson. Kad Garza bude mogao igrati kecu, onda ćemo ga spominjati kao razlog našeg ponora. Jesi l' upratio izgubljene lopte pri kraju utakmice? Zato što su napade organizovali Gegić, Atić i Nurkić, koji su miljama daleko od efikasnosti u organizovanju napada.NoDi80 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:15Garza je nba, a robertson turska liga i penzionerTripleThreat je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:13
Uvijek je i bio. Samo, ovi što spominju Garzu su valjda svjesni da je i on također rupa u odbrani. Razlog što ne dobija konkretnije minute u NBA.
Za sta uigravamo takve igrace
Opet Gegic, Atic, Kamenjas vise uradili od Robertsona
Cak je i Vrbac vise napravio na Eurobasketu

19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:12Ali Garza bi veceras ubacio 25+ poena i zaustavio Fontecchia, te bi mi slavili veceras s njim.![]()
Nodi bruda ja mislim da nemas ovlasti banovanja ako si otvorio temu.
De nam sad postavi i prosječne minute ovih igrača. Valjda ti je jasno da Atić starta za razliku od Robersona.NoDi80 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:26Dzaba mu trckaranje okolo kad ima manje poena i asistencija od njihTripleThreat je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:18Nije RoberTson, nego Roberson. Kad Garza bude mogao igrati kecu, onda ćemo ga spominjati kao razlog našeg ponora. Jesi l' upratio izgubljene lopte pri kraju utakmice? Zato što su napade organizovali Gegić, Atić i Nurkić, koji su miljama daleko od efikasnosti u organizovanju napada.
Cak i Arslanagic ima slican broj asistencija
Bolje centra jos jednog da imamo i da forsiramo nasu najjacu igru
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.