BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: BiH na Eurobasketu 2025
A sto se tice Xaviera i Muse, islo se linijom manjeg otpora zbog nase javnosti i njihovih klubova. Mozda i zbog buducih obaveza u reprezentaciji.
Musu je i ovaj put njegova glava kostala. Dobio je kod Adisa tretman zbog zenidbe. A Musa takav da, sefe, ja cu doci spreman, nista ne brinite.
Vidi nam se ...
Musu je i ovaj put njegova glava kostala. Dobio je kod Adisa tretman zbog zenidbe. A Musa takav da, sefe, ja cu doci spreman, nista ne brinite.
Vidi nam se ...
dobri smo mi, ceska evo 5 poena za cetvrtinu 
Da napredujemo u drugi krug po kojoj god racunici, to bi znacilo naplatu one 3 pobjede i neprolazak dalje u Slo. Kao i neprolazak dalje zadnje prvenstvo i sa te 2 pobjede.
A, ako nakon Spa i Ita dobijemo Grke ovakvi kakvi jesmo, to bi samo znacilo samo jos jedno razocarenje jer bi mi jos jednom imali historijsku utakmicu protiv solidnog protivnika, a koju bi izgubili kao da smo sa dvije lijeve. Mada i jesmo.
Meni nije zao poraza protiv Spa i Ita jer nama Musa i koji god Amer znace i previse. Al, jel to Musa toliko nedostaje u odbrani, pa da ovako oslabljenim protivnicima dozvoljavamo suterski trening ...
Sinoc se jednom Talijanu dozvolilo 40 koseva. Znaci, i bez Muse u napadu samo da si onog smirio u 40 min igre, igrali bi egal do kraja.
Sutra nas ceka jos sigurniji Ante. Kako stvari stoje, on ce imati 50. Ostali ce nakucati 30 koseva ukupno i mi opet donji.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 01 sep 2025, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Nama bi Markanen spakovao bar 30 večeras. Litvanci ga ugasili.
Gdje onaj što mi reče nije isto Alibegović i Fontekio?
Gdje onaj što mi reče nije isto Alibegović i Fontekio?
Koševo Zapad
Pa imamo mi sanse protiv Gruzije, samo nemamo luksuz za one brainfartove sto su se sinoc desavali. I nemamo luksuz da nam Lazic airball baca kad je sam na trici. Moraju svi da odigraju kako znaju a par igraca i iznad svojeg prosjeka/mogucnosti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Možda prorade u zadnjoj utakmici , ili će biti to ili će ispuhati od umora
Vjerujem da će se pobit na terenu
- Shategabri
- Kontakt:
Samo da ne prorade sutra a vidim da se genijalci nafuravaju vec
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Zanimljivo da su obojica jucer i prekjucer prestavljeni u novim klubovimaDrum je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:08A sto se tice Xaviera i Muse, islo se linijom manjeg otpora zbog nase javnosti i njihovih klubova. Mozda i zbog buducih obaveza u reprezentaciji.
Vidi nam se ...
To je meni sve sumnjivo i nista vise
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Klasično naše.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Greska je napravljena, vecina nas misli da je Garza morao igrati, Robertson cista fula bez ikakvog ucinka , za Musu su svi rekli da je vise od 50% repke , fali yebiga tih njegovih 15-20pts po tekmi
Ako su budale, sutra ce igrati maksimalno. Ubila se sutrasnja utakmica za odmaranja najbitnijih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odmarat ce ga zadnju protiv Spanije sto nam odgovara.
Jedina sansa da dobijemo Grke je da Tripko napise da nas uzimaju bez problema jer sve dodje suprotno onome sto govori.
Ako budemo odmarali najbitnije, igrat cemo sa 4 igraca samo xD
Nekako mi logicnije da ga odmaraju zadnju utakmicu u grupi, a da protiv nas potvrde prvo mjesto.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Spanija je bila neviđena prilika za pobjediti ih, oslabljeni i limitirani. Dok smo igrali mrtvacku igru, Spanci vec bili vodom u grlu. Skoro kraj 1. cetvrtine, a ono jedva 20 koseva jednih i drugih.
Kako je Gegic izasao zbog 2 licne. Kako su nasi zbog, samo bog zna cega, odjednom krenuli sprintati gore-dole, tako nam Spanci napravise razliku iz gov..ana.
Onda Adis, a time me bas razocarao, Eureku vidio u Kamenjasu i Nurkicu zajedno na parketu. I svaki put Spanija do vece razlike. I ti do samog kraja po svom ...
Kako je Gegic izasao zbog 2 licne. Kako su nasi zbog, samo bog zna cega, odjednom krenuli sprintati gore-dole, tako nam Spanci napravise razliku iz gov..ana.
Onda Adis, a time me bas razocarao, Eureku vidio u Kamenjasu i Nurkicu zajedno na parketu. I svaki put Spanija do vece razlike. I ti do samog kraja po svom ...
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 01 sep 2025, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nodi brate nisu umrli ljudiNoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:08Zanimljivo da su obojica jucer i prekjucer prestavljeni u novim klubovimaDrum je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:08A sto se tice Xaviera i Muse, islo se linijom manjeg otpora zbog nase javnosti i njihovih klubova. Mozda i zbog buducih obaveza u reprezentaciji.
Vidi nam se ...
To je meni sve sumnjivo i nista vise
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Dobiti Gruziju 18 razlike je teze nego dobiti Grcku 1 razlike. Tako da, sutra treba uci u utakmicu s namjerom da se dobije. Ok, sanse jesu minimalne, ali su jos minimalnije da mozes Gruziju uzeti tolikom razlikom. Odigrati prvo poluvrijeme 200%, i ako razlika bude jednocifrena - nastaviti isto i u drugom. Ako razlika bude dvocifrena, odmoriti glavne igrace u drugom poluvremenu i kraj price. Grci u startnoj petorci imaju dva lika od 35 godina i ako nasa vanjska linija ikog moze 'progutati' na energiju, onda su to oni. Ok, to jesu prekaljeni i preiskusni igraci, ali niti su u nekoj formi, niti im je uloga u ovakvoj ekipi prevelika u smislu poena koje donose.
Kod nas se na umor mogu pozaliti 3 igraca: Atic, Gegic i Alibegovic. Nurkicu je najmanji problem odigrati 2 utakmice po 27-28 minuta u 3 dana, Vrabac i pogotovo Lazic nisu ni igrali nesto previse dosad (prvi vjerovatno ispod 20 mpg, a drugi oko 20), Kamenjas je na 15-ak minuta, Roberson na malo vise od toga itd. Ako Halilovic bude mogao igrati, onda on moze malo odmoriti Alibegovica sutra, pogotovo sto njihovu rezervnu centarsku liniju cine braca koja su operisana od suta. Atica i Gegica vec nema ko odmoriti, ali valjda Lazic konacno odigra nesto, pa da ova dvojica ne moraju igrati i krilo kad je Roberson zajedno s njima na parketu.
Kod nas se na umor mogu pozaliti 3 igraca: Atic, Gegic i Alibegovic. Nurkicu je najmanji problem odigrati 2 utakmice po 27-28 minuta u 3 dana, Vrabac i pogotovo Lazic nisu ni igrali nesto previse dosad (prvi vjerovatno ispod 20 mpg, a drugi oko 20), Kamenjas je na 15-ak minuta, Roberson na malo vise od toga itd. Ako Halilovic bude mogao igrati, onda on moze malo odmoriti Alibegovica sutra, pogotovo sto njihovu rezervnu centarsku liniju cine braca koja su operisana od suta. Atica i Gegica vec nema ko odmoriti, ali valjda Lazic konacno odigra nesto, pa da ova dvojica ne moraju igrati i krilo kad je Roberson zajedno s njima na parketu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.