BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Nama je Simitzis iz Cipra nasuo 22 poena. Nakon ove izjave Nurkica ima da Gianis obori rekord na ovom EB i nasuje nam 50 poena.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Kipar danas pobjedjuje Gruziju
A mi pushimo 60 razlike
A mi pushimo 60 razlike
Mi se ovdje ložimo, a na Kipar otišle žene likova, pomoćnika direktora, savjetnika... Malo im bilo koristiti državna sredstva za odlazak na EP mlađih katerogorija, malo im što su zaposleni u državnoj služi. Šta mislite od kojih para? I očekujemo neke rezultate. Još i fotografije objavljuju.
Samo je Sloboda iz Tuzle
Od Alibegovica djevojka i rodbina kod nas u HoteluPower10 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:01Mi se ovdje ložimo, a na Kipar otišle žene likova, pomoćnika direktora, savjetnika... Malo im bilo koristiti državna sredstva za odlazak na EP mlađih katerogorija, malo im što su zaposleni u državnoj služi. Šta mislite od kojih para? I očekujemo neke rezultate. Još i fotografije objavljuju.
Probat odigrat poluvrijeme danas. Ako bude blizu nastavit u tom ritmu, ako odu na 10+ razlike onda igrat sa drugom petorkom.
Samo naprijed Saraj'vo!
Nisu (veliki) problem djevojke i rodbina igrača! Problem su osobe koje nemaju veze sa reprezentacijom, ali su došli o državnom troškulumani je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:24Od Alibegovica djevojka i rodbina kod nas u HoteluPower10 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:01Mi se ovdje ložimo, a na Kipar otišle žene likova, pomoćnika direktora, savjetnika... Malo im bilo koristiti državna sredstva za odlazak na EP mlađih katerogorija, malo im što su zaposleni u državnoj služi. Šta mislite od kojih para? I očekujemo neke rezultate. Još i fotografije objavljuju.![]()
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
19vendetta87
- Kontakt:
Treba zvati Domercanta za trenera
Covjek je pomocni trener u Bullsima, valjda nam moze naci i amerikanca kakvog jel
Covjek je pomocni trener u Bullsima, valjda nam moze naci i amerikanca kakvog jel
Zanimljivo da je Campara u toj utakmici prije 4.5 godine imao rolu od 15-ak minuta, a danas ni u ovaj krnjavi roster ne moze da upadne. Ubijedjen sam da bi napravio bolju karijeru i da bi nam bar malo mogao koristiti u reprezentaciji, samo da ga je Adis malo pogurao kroz istu, jer mu je to najvise trebalo kad je imao nekih povreda i padova u karijeri. Sjecam se da su Kameni i pogotovo Suljo bas razvalili na toj utakmici. Zanimljivo da je kod nas roster i dan danas haman potpuno isti (i Sulejmanovic bi bio tu da je drugi trener), a kod njih sam na tom snimku zapazio samo Katsivelisa i Toliopoulosa.
Campara je sigurno bolji igrac od Arslanangica. Nesto ocito Bekir vidi u njemu, ali realno da je momak odron. Pa ne bi sigurno bio u omladincima Reala da nisu nesto vidjeli. Istina, dosta je pao, ali me ne moze niko vala ubijediti da imas vise koristi od Arslanagica trenutno.Ghuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:51Zanimljivo da je Campara u toj utakmici prije 4.5 godine imao rolu od 15-ak minuta, a danas ni u ovaj krnjavi roster ne moze da upadne. Ubijedjen sam da bi napravio bolju karijeru i da bi nam bar malo mogao koristiti u reprezentaciji, samo da ga je Adis malo pogurao kroz istu, jer mu je to najvise trebalo kad je imao nekih povreda i padova u karijeri. Sjecam se da su Kameni i pogotovo Suljo bas razvalili na toj utakmici. Zanimljivo da je kod nas roster i dan danas haman potpuno isti (i Sulejmanovic bi bio tu da je drugi trener), a kod njih sam na tom snimku zapazio samo Katsivelisa i Toliopoulosa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Danas 10 prvih napada spustiti na Juki , neka zida . Saigrači da budu spremni na trojci , ako ga udvoje .
Da se spremimo za Gruziju lagano .
Da se spremimo za Gruziju lagano .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Shategabri
- Kontakt:
Moglo bi to i upaliti, al da Juka ne carini loptu kad ga trojica okruže.
A brte i Atić kad vodi loptu, ko da je prošle godine umro, a nisu mu još javili
Nikakve brzine u igri nemamo, sve dizelaši.
A brte i Atić kad vodi loptu, ko da je prošle godine umro, a nisu mu još javili
Koševo Zapad
Izgleda na Janis ne igra...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma brate takav je naš stil košarke , pa i Srbija isto . Nista to ne znači .Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:06Moglo bi to i upaliti, al da Juka ne carini loptu kad ga trojica okruže.
A brte i Atić kad vodi loptu, ko da je prošle godine umro, a nisu mu još javili![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ne znam, ni meni to nije jasno. Moguce da je do karaktera. Arsla djeluje ponizno i zahvalno sto je uopste dobio poziv, a Campara kao da je malo zivac. Sjecam se da je na kraju proslog Eurobasketa bila prica da se vise nece odazivati u reprezentaciju, da su mu roditelji po fbu pisali i lajkali nesto protiv selektora itd.DamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:54Campara je sigurno bolji igrac od Arslanangica. Nesto ocito Bekir vidi u njemu, ali realno da je momak odron. Pa ne bi sigurno bio u omladincima Reala da nisu nesto vidjeli. Istina, dosta je pao, ali me ne moze niko vala ubijediti da imas vise koristi od Arslanagica trenutno.
On sigurno ima kvalitet da bude rezervni bek u ekipama iz donjeg doma aba lige, ali kad je u formi i kad ozbiljno trenira (mislim da je upravo nedovoljna posvecenost treninzima glavni razlog sto trenutno ne igra u boljem klubu). Izlet u Belgiju i povreda tamo su ga poremetili, pa je poslije nazor nesto dosao u vec poslozenu ekipu Borca. Lani je bio i vise nego solidan u Slobodi, brojke su bile dobre, ali falilo je konstantnosti. Ako razvali u nadolazecoj sezoni (pogotovo u aba2), mogao bi ponovo biti zanimljiv ekipama iz aba1, jer on uopste nije star igrac. Samo da se malo vise posveti kosarci i da pokusa izvuci maksimum iz svog suta, a to se nece postici bez 500+ pogodjenih trojki svaki dan...
Lumani, je li to ga nema na zagrijavanju?
Bukva prosao sada i rece...kontaktirao sam druga Grcki novinar ,nije sigurno kaze koljena + nekakvo osogiranje je u igri..Ghuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:12Ne znam, ni meni to nije jasno. Moguce da je do karaktera. Arsla djeluje ponizno i zahvalno sto je uopste dobio poziv, a Campara kao da je malo zivac. Sjecam se da je na kraju proslog Eurobasketa bila prica da se vise nece odazivati u reprezentaciju, da su mu roditelji po fbu pisali i lajkali nesto protiv selektora itd.DamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:54Campara je sigurno bolji igrac od Arslanangica. Nesto ocito Bekir vidi u njemu, ali realno da je momak odron. Pa ne bi sigurno bio u omladincima Reala da nisu nesto vidjeli. Istina, dosta je pao, ali me ne moze niko vala ubijediti da imas vise koristi od Arslanagica trenutno.
On sigurno ima kvalitet da bude rezervni bek u ekipama iz donjeg doma aba lige, ali kad je u formi i kad ozbiljno trenira (mislim da je upravo nedovoljna posvecenost treninzima glavni razlog sto trenutno ne igra u boljem klubu). Izlet u Belgiju i povreda tamo su ga poremetili, pa je poslije nazor nesto dosao u vec poslozenu ekipu Borca. Lani je bio i vise nego solidan u Slobodi, brojke su bile dobre, ali falilo je konstantnosti. Ako razvali u nadolazecoj sezoni (pogotovo u aba2), mogao bi ponovo biti zanimljiv ekipama iz aba1, jer on uopste nije star igrac. Samo da se malo vise posveti kosarci i da pokusa izvuci maksimum iz svog suta, a to se nece postici bez 500+ pogodjenih trojki svaki dan...
Lumani, je li to ga nema na zagrijavanju?
Uh, to bi bilo odlicno...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobijamo Grčku 4 razlike i Gruziju 7 razlike.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, al Srbija to može amortizovati, mi ne možemo, džabe.VensanKasel je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:09Ma brate takav je naš stil košarke , pa i Srbija isto . Nista to ne znači .Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:06Moglo bi to i upaliti, al da Juka ne carini loptu kad ga trojica okruže.
A brte i Atić kad vodi loptu, ko da je prošle godine umro, a nisu mu još javili![]()
Ako ništa, Avramović digne energiju kad uđe, bijeli Scrhoder
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.