40 min od toliko zivota. Ko hoce, ko nece ...DamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:29Realno da je bilo makar 30 sekundi jos, ne bi me iskreno cudio poraz. Ako nista, nismo ispali u grupi bez ispaljenog metka.![]()
Mislim da tesko sta mozemo Gruziji. Pogotovo zbog odmora igraca i potrosenosti. Ali idemo se pobit pa sta bude. Uz ovu odbranu je sve moguce. Samo bacanja vala da popravimo.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakvi su gruzijci za tri poena
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vjerovao ili ne, gori od nas. 15/70 do sad na prvenstvu.
4/22, protiv Grčke
3/21, protiv Italije
8/27, protiv Španije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
bordobijeli
- Kontakt:
Šta kaže Djedovic podcaster nema šanse dobiti Grcku .
Samo ću reći POZDRAV ZA SVE ONE KOJI VOLE DRZAVU BIH I ONE KOJI VOLE OVU REPREZENTACIJU. Dušmani dudlajte ga
Samo ću reći POZDRAV ZA SVE ONE KOJI VOLE DRZAVU BIH I ONE KOJI VOLE OVU REPREZENTACIJU. Dušmani dudlajte ga
Ide protiv nas nesto slicno.L-Train je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:24Pa jaci je Nurk od Bitadzea,ali tu sigurno imamo manju prednost u odnosu na utakmicama sa Talijanima i Grcima.Dodude i njega nece biti lako zaustaviti u napadu.Ono sto je dobro mislim da gruzini imaju jos manje sirine od nas,a i Shengelia ne djeluje fizicki dobro.Tu su Goga,Mamukelashvili i amer,to im je najjaca trojka na ovom prvenstvu.
- Shategabri
- Kontakt:
Lijepa pobjeda, neovisno o svemu moramo pobijediti i zadnju. Poraz je adio. Samo se plasim da nismo danas potrosili baterije.
Nisu mi jasni kritizeri, ali do njih je
Nisu mi jasni kritizeri, ali do njih je
Pa da je Giannisa poslao zadnjih pet minuta to bi nam i bilo uz ovu katastrofalnu realizaciju slo bacanjabordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:38Šta kaže Djedovic podcaster nema šanse dobiti Grcku .
Znaci nama sad vise igra da ITA dobije Spaniju, i onda ako mi uzmemo Gruziju, a Grci ce vjerovatno igrati full protiv Spanije, imamo sanse i za 3. mjesto?
kada ne valja kritikujemo, a poslije danas treba i pohvaliti igrače
odlična igra u obrani, konstantno smo bili aktivni, ipak opet su slobodna bacanja kriminalna
najvažnije od svega je što odlučujemo sami o svojoj daljoj sudbini i konačno ne moramo čekati neke rezultate da se poklope
sada kad smo hvala Bogu stekli samopouzdanje, mirne i hladne glave, bez euforije,potući se protiv Gruzije
odlična igra u obrani, konstantno smo bili aktivni, ipak opet su slobodna bacanja kriminalna
najvažnije od svega je što odlučujemo sami o svojoj daljoj sudbini i konačno ne moramo čekati neke rezultate da se poklope
sada kad smo hvala Bogu stekli samopouzdanje, mirne i hladne glave, bez euforije,potući se protiv Gruzije
BALL DON'T LIE
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Djedovic je primjer izdajnika koji iz udobnosti doma pljuje indirektno kad god moze ove momke,ovakav bi u ratu zabio noz u ledja.U najboljim godinama se odrekao repke i sad soli pamet,nama treba da je cast sto imamo Nurkica ovakvog kakav jeste,kakva njegova partija danas brutalno..
Ma ja,Mamukelashvili je njihov najopasniji igrac s loptom.Tu treba mjenjati defanzivce na njemu,umarati ga sto vise.Dobro je da sad imamo 48h do utakmice.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:25Bitadze je stara Nurkićeva mušterijaL-Train je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:24Pa jaci je Nurk od Bitadzea,ali tu sigurno imamo manju prednost u odnosu na utakmicama sa Talijanima i Grcima.Dodude i njega nece biti lako zaustaviti u napadu.Ono sto je dobro mislim da gruzini imaju jos manje sirine od nas,a i Shengelia ne djeluje fizicki dobro.Tu su Goga,Mamukelashvili i amer,to im je najjaca trojka na ovom prvenstvu.![]()
Ja se više brinem Mamukelashvilija nego Goge.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mislim da bi onda Spanija ispala u tom slucaju. A mi bi bili treci.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.