Jbt ko da komade stijena bacamo prema kosu, a ne lopte
Ma ovo je psiha nemam drugog objasnjenja...nikad u zivotu ovo nisam vidio da neko ovako lose sutira penale..ok ne moras ima 95%...al da ti na haman 80+ bacanja imas jedva preko 50%...NEREALNO BUKVALNO...
Pa vise su imali klipersi i lejkersi kad su im hack Shaqa i Denadrea....nemoguce jednostavno nemoguce...13/28...
Samo su 2 ekipe od 24 na EB na procentima od 80 ili više ovaj EB.
Jest primjetio sam, al ovo je bas sramotno...
Zadnji smo ubjedljivo..predzadnja svedska ima 4 manje pogodjenja ali i 9 pokusaja manje...odnosno 63%...zanimljivo treca najgora je spanija, ali imaju 30 manje sutnutih od nas
Sa druge strane i jedni i drugi su dosta bolji u sutu za tri od nas...mi smo i tu medju najgorim, mislim da su samo island i gruzija gori od nas
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 sep 2025, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nw znam čemu nerviranje i želja, da mi prodjemo u drugi krug? Da nas neki nakanta 50-60 razlike i doživiš epsku bruku?
Grci bez najboljeg igraca se poigravaju sa nama. A ovakve su ekipe u drugom krugu.
Bolje da upisemo castan poraz od Gruzije i adijo. Adijo i Bekir aBd pa nek prosipa suplju negdje drugo.
Ovo je postalo totalno negledljivo.
Pa ti ne volis ovu drzavu i ovu reprezentaciju
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
sad smo jaki, uzimamo i Gruziju lagano
prvenstvu
a da sudija nije svirao onaj faul mozda bi prosuli +12 na tri minuta do kraja
Alibegović je jedan od najboljih naših igrača prvenstva. Ako bi se nekome trebale adresirati loše igre to je Lazić koji je u potpunosti
nestao na ovom prvenstvu
Nije vala Alibegovic nista posebno odigrao, kako zna odigrati. On mora jos bolje, makar nas je navikao na to. Lazic razocarenje debelo. On i u pojedinim trenucima Gegic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Nije vala Alibegovic nista posebno odigrao, kako zna odigrati. On mora jos bolje, makar nas je navikao na to. Lazic razocarenje debelo. On i u pojedinim trenucima Gegic.
Korisniji je Lazic danas bio od Alibegovica.
Stvarno ne razumijem Amarovo razmisljanje, imamo 10 poena prednosti, a on uzima neke nemoguce suteve za 3, a ostalo jos 12 sekundi napada.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
sad smo jaki, uzimamo i Gruziju lagano
prvenstvu
a da sudija nije svirao onaj faul mozda bi prosuli +12 na tri minuta do kraja
Alibegović je jedan od najboljih naših igrača prvenstva. Ako bi se nekome trebale adresirati loše igre to je Lazić koji je u potpunosti
nestao na ovom prvenstvu
Alibegovic najvece razocarenje do sad..imao je top sezonu ocekivalo se da povuce u odaustvu muse..on nas zamalo ne zakopa protiv grcke gluposcu cistom...plus protiv italije jel ono njemu otese skok nakon sto meli fuli bacanja?
Fudbal je fudbal al brate ne moze se s pracenjem kosarke nista poredit ja sam se preznojio i umorio ko da sam igro evo me ko s termina...protiv italije sam nervni slom dozivio
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 sep 2025, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
nestao na ovom prvenstvu
Alibegovic najvece razocarenje do sad..imao je top sezonu ocekivalo se da povuce u odaustvu muse..on nas zamalo ne zakopa protiv grcke gluposcu cistom...plus protiv italije jel ono njemu otese skok nakon sto meli fuli bacanja?
Fudbal je fudbal al brate ne moze se s pracenjem kosarke nista poredit ja sam se preznojio i umorio ko da sam igro evo me ko s termina...protiv italije sam nervni slom dozivio
Bas tako. Kosarkasi i rukomet dok smo nesto vrijedili. Lakse bi podnio 3 sata u sauni od onog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Hajde Becire ispisite historiji
Zao mi je sto sam onako srao, ali takav je bio momenat
Je li sto posto s pobjedom protiv Grusije idemo dalje ili opet cekamo nesto?
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
nestao na ovom prvenstvu
Nije veće od Lazića. Lazić je tek danas pokazao znakove starog Lazića, Alibegović je u 2 od 4 utakmice bio dvocifren.
Nije veće od Lazića. Lazić je tek danas pokazao znakove starog Lazića, Alibegović je u 2 od 4 utakmice bio dvocifren.
Upravu si lazic je prije maker bio dobar u odbrani sad je i to propuh...