Nije moguće da sve četiri ove reprezentacije imaju 3/2 .
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
- VensanKasel
- Kontakt:
Lazić večeras pokazao kako se igra odbrana , sve igrače koje je čuvao je zaključao .invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:26Upravu si lazic je prije maker bio dobar u odbrani sad je i to propuh...TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:23Nije veće od Lazića. Lazić je tek danas pokazao znakove starog Lazića, Alibegović je u 2 od 4 utakmice bio dvocifren.invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:10
Alibegovic najvece razocarenje do sad..imao je top sezonu ocekivalo se da povuce u odaustvu muse..on nas zamalo ne zakopa protiv grcke gluposcu cistom...plus protiv italije jel ono njemu otese skok nakon sto meli fuli bacanja?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- invincible1921
- Kontakt:
Mislio sam do vecerasVensanKasel je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:32Lazić večeras pokazao kako se igra odbrana , sve igrače koje je čuvao je zaključao .invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:26Upravu si lazic je prije maker bio dobar u odbrani sad je i to propuh...TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:23
Nije veće od Lazića. Lazić je tek danas pokazao znakove starog Lazića, Alibegović je u 2 od 4 utakmice bio dvocifren.
=\_1921_/=
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I sta vam znace ti krugovi kad mi i kad dobijemo nekog, to bude na guzove i u par razlike? Bio bi opet "donji".
Spanija bi onda imala 4-1 ako ovako bude.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hvala brate
Bitno je da mi pobjedimo i da konacno prodjemo grupnu fazu
S kim bi igrali ako cetvrti zavrsimo, a s kim ako treci
Negdje sam procitao ako cetvrti zavrsimo da idemo na Njemacku
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 sep 2025, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne mora da znači mogu imati po 4-1 Poljska ,Izrrael ,Francuska. Francuske je izgubila preko 10 od izraela a Poljska dobila 2 razlike Izrael . Tako da zavisi koliko Francuska dobije Poljake ako uopste dobije . Doduse ima i Izrael s Slovenijom igrati . Tako da je tu sve otvoreno .alemsa je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:27Ako Francuzi dobiju Poljake veceras, a dobit ce i Island oni ce biti prvi ili drugi.bordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:25Ma bitno je da prodjemo . U grupi s kojom se krizamo vrlo lako mogu biti pozicija 1 i 2 Poljska i Izrael .
Al kad promašimo slobodno bacanje u 4/4 u eteru čuješ tišinu i onda samo uzdah Edina Avdića
Kolko znamo zakuhat sami sebi nevjerovatno.
Kolko znamo zakuhat sami sebi nevjerovatno.
Samo naprijed Saraj'vo!
- invincible1921
- Kontakt:
Spanija alo izgubi obje a mi dobijemo gruziju ispada sa 2:3
Moja prognoza
Grci 4:1
Italija3:2
Spanija 3:2
BiH 3:2
Gruzija 2:3
Hocel ovo svijuti slovenija proci sa jednom pobjedom
=\_1921_/=
Zalimo se na jacinu grupe a ova grupa sto se krizamo sa njom nije nista slabija, bar po prikazanom do sad. Nece bit iznenadjenje ako samo jedna ekipa iz nase grupe ode u 1/4.
@invicible nece jer ce dobit Belgiju u zadnjem kolu
@invicible nece jer ce dobit Belgiju u zadnjem kolu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- TripleThreat
- Kontakt:
Kakav si ti crnjator od početka ovih priprema, strašno. Počinjem sticati osjećaj da i ti navijaš da izgube kako bi mogao soliti pamet ovdje kako si upravu od početka.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:32I sta vam znace ti krugovi kad mi i kad dobijemo nekog, to bude na guzove i u par razlike? Bio bi opet "donji".
Za zemlju koja je jednom u historiji prošla grupnu fazu, naravno da je potencijalni prolazak grupe uspjeh, posebno za ekipu bez svog drugog najboljeg igrača, plan B playem od 36 godina i generalno jako ograničenim rosterom.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 02 sep 2025, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Taman Robersona da zovnu u Bosnu, ionako nema kluba koliko sam upratio. Valjda netko ima mozga tamo.
Pa sta ima veze, ne ocekuje niko da ces osvojiti jebte, ali evo nek su dosli u situaciju da odlucuju o svojoj sudbini u direktnom odnosu sa Gruzijom i onda ako nas posluzi da ne igramo sa Francuzima u osmini finala, moze se i do cetvrtine finala dogurat. Sasvim pristojno izdanje bez Muse i jedne male drzave u kojoj "pola" sportista nece za nju da igra. Medju 8 najbokjih Evrope je beton izdanje, a ti gledaj kako hoces.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:32I sta vam znace ti krugovi kad mi i kad dobijemo nekog, to bude na guzove i u par razlike? Bio bi opet "donji".
@nodi
Krizamo se sa grupom gdje Francusja, znaci Francuzi, Poljaci ili Izrael najvjerovatnije. Zavisno sta ce se izdesavati u njihovoj grupi.
Slovenija ima pobjedu protiv Belgije, ako dobiju Island ima će 2 pobjede.
Žifuti sa jako zafrkani, što mi se nikako ne dopada. Mogli bi daleko dogurati.
Moja greska.
15.10.2013.
veliki respekt za trenera Bećiragića, ova ekipa stvarno ima hemiju. Velika je stvar kada igrači pokazuju bolje igre u reprezentaciji nego u klubu, a Atić je baš primjer toga. U principu, nije da su klubovi i treneri krivi, uglavnom je do njega jer je promjenio puno ekipa, vjerovatno nije lako da u klubu replicira ovakvu ulogu.
U svakom slučaju, jako je dobar pod pritiskom, koristi frejm i duge ruke da zagradi loptu na prevođenju i tako dobro rješava pritisak obzirom da nije organiski plej. Šteta što glava nije malo bolja, mogao je imati graničnu evrokup/evroliga karijeru, a samim tim vjerovatno i koji dinar više na računu
U svakom slučaju, jako je dobar pod pritiskom, koristi frejm i duge ruke da zagradi loptu na prevođenju i tako dobro rješava pritisak obzirom da nije organiski plej. Šteta što glava nije malo bolja, mogao je imati graničnu evrokup/evroliga karijeru, a samim tim vjerovatno i koji dinar više na računu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
De se malo saberi i skontaj kontekst.Ne trci i ne skaci pred rudu, sinko.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:39Kakav si ti crnjator od početka ovih priprema, strašno. Počinjem sticati osjećaj da i ti navijaš da izgube kako bi mogao soliti pamet ovdje kako si upravu od početka.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:32I sta vam znace ti krugovi kad mi i kad dobijemo nekog, to bude na guzove i u par razlike? Bio bi opet "donji".
Za zemlju koja je jednom u historiji prošla grupnu fazu, naravno da je potencijalni prolazak grupe uspjeh, posebno za ekipu bez svog drugog najboljeg igrača, plan B playem od 36 godina i generalno jako ograničenim rosterom.
Niko nije ni rekao da ne bi bio ENORMAN uspjeh proci grupnu fazu niti se bilo sta crnjaci.Jednostavno, ne vidim poentu toga sto bi mi eto svi imali po 3-2 (dakle OTPADAJU Gruzija i Kipar i mi prolazimo) kad se zna da bi mi tu imali najlosiju kos razliku i bili 4ti. Sta je smisao mastanja da svi imamo omjer 3-2 osim ako ne dobijemo gruzijce 30 razlike??
Dakle, nije poenta posta bila "sta cemo prolaziti dalje da nas neko ka.ra", vec ovo sto navedoh iznad tj.ako i prodjemo bicemo 4ti i to je to.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 02 sep 2025, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Atić se dobro oženio, nema za njega zimeNemanja86 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:43veliki respekt za trenera Bećiragića, ova ekipa stvarno ima hemiju. Velika je stvar kada igrači pokazuju bolje igre u reprezentaciji nego u klubu, a Atić je baš primjer toga. U principu, nije da su klubovi i treneri krivi, uglavnom je do njega jer je promjenio puno ekipa, vjerovatno nije lako da u klubu replicira ovakvu ulogu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.