Ne želim ništa kritikovati, pogotovo jer je evidentno da su se neke stvari uspjele donekle popraviti u hodu.
Prekosutra aBd skidamo prokletstvo odlučujućih utakmica u ekipnim sportovima koje nas prati otkad znam za sebe
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Tacno mi prodje kroz glavu...invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:32Jbt fes bicemo treci i ic na francusku..nevjerovatno![]()
Joj visa matematika. De nam malo razradi kombinacije..Ghuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:33Grci ce protiv Spanaca ici na pobjedu, jer bi u slucaju poraza vjerovatno bili treci i tako bi mogli ici na Francuze. Sad navijam da Poljska izgubi do 7 razlike i da genocidasi dobiju Janeze u cetvrtak, jer bi samo to znacilo da cemo izbjeci Francusku.Poljaci fulaju bacanja ko i mi...
Grci ako izgube vjetovatno bi zavrsili tek cetvrtiGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:33Grci ce protiv Spanaca ici na pobjedu, jer bi u slucaju poraza vjerovatno bili treci i tako bi mogli ici na Francuze. Sad navijam da Poljska izgubi do 7 razlike i da genocidasi dobiju Janeze u cetvrtak, jer bi samo to znacilo da cemo izbjeci Francusku.Poljaci fulaju bacanja ko i mi...
Nema to veze sa cuvanjem i odbrano ..u 4/4 samo italija je imala nekoliko sam kao duh suteva i sve su ih promasili
Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hocemajestic24 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:37Grci ako izgube vjetovatno bi zavrsili tek cetvrtiGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:33Grci ce protiv Spanaca ici na pobjedu, jer bi u slucaju poraza vjerovatno bili treci i tako bi mogli ici na Francuze. Sad navijam da Poljska izgubi do 7 razlike i da genocidasi dobiju Janeze u cetvrtak, jer bi samo to znacilo da cemo izbjeci Francusku.Poljaci fulaju bacanja ko i mi...
Navijamo za Luku da ih sam uzmeinvincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hocemajestic24 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:37Grci ako izgube vjetovatno bi zavrsili tek cetvrtiGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:33Grci ce protiv Spanaca ici na pobjedu, jer bi u slucaju poraza vjerovatno bili treci i tako bi mogli ici na Francuze. Sad navijam da Poljska izgubi do 7 razlike i da genocidasi dobiju Janeze u cetvrtak, jer bi samo to znacilo da cemo izbjeci Francusku.Poljaci fulaju bacanja ko i mi...
Ako je izrael dobio francusku, bolje onda da idemo na Francuze jer su slabiji.invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hocemajestic24 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:37Grci ako izgube vjetovatno bi zavrsili tek cetvrtiGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:33Grci ce protiv Spanaca ici na pobjedu, jer bi u slucaju poraza vjerovatno bili treci i tako bi mogli ici na Francuze. Sad navijam da Poljska izgubi do 7 razlike i da genocidasi dobiju Janeze u cetvrtak, jer bi samo to znacilo da cemo izbjeci Francusku.Poljaci fulaju bacanja ko i mi...
...pa ako bi poginuli da poginemo od junakainvincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:32Jbt fes bicemo treci i ic na francusku..nevjerovatno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.