BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ma nama je ključ da Jusuf ne upadne brzo u probleme sa faulovima. Mora to nekako iskontrolisati sutra na obje strane terena jer to bi bio totalni potop za nas - ostali bi samo na Kamenjašu protiv Bitadzea i Mamukelashvilija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
U odnosu na njih, cak i mi djelujemo kao GSW u tom segmentu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
2 kvota na nas sutra (i pada još), na njih 1.85. Znači 50/50.
- VensanKasel
- Kontakt:
Evo španski AS piše da je Nurkić SUPERKLASA , a imamo ovdje debila koji ga nazivaju poluprofesionalac 
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Evo rece Edin u podcastu da zbog nemara nase administracije Garze nema tj nisu rjeseni papiri pa eto 
Isto rece da Nemanja Gordic nije bio zainteresovan
Pjanicu kasne papiri on nema zvjezdicu, bice spreman za kvale nakon eurobasketa
Zrno mogao igrat samo nije pozvan sto je uzasna odluka
Isto rece da Nemanja Gordic nije bio zainteresovan
Pjanicu kasne papiri on nema zvjezdicu, bice spreman za kvale nakon eurobasketa
Zrno mogao igrat samo nije pozvan sto je uzasna odluka
Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 03 sep 2025, 12:09, ukupno mijenjano 2 puta.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa Gordic je rekao da mu je igranje za reprezentaciju najveca greska u karijeri.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa znalo se da je i naša administracija imala propusta kod slučaja Garza, nije to ništa novo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- baboedindzeko09
- Kontakt:
VensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 11:56Evo španski AS piše da je Nurkić SUPERKLASA , a imamo ovdje debila koji ga nazivaju poluprofesionalac![]()
Pushed by their loyal fans, the humble Bosnia, with the superclass Jusuf Nurkic in charge of operations, surprised an unknown Greece without Giannis Antetekounmpo and turned Group C upside down with their victory.
Ma zove ga onaj troller sa 50 profila. Covjek je sa jednom nogom trenutno najbolji nas igrac u ekipi. Problem je sto on nekad igra sa boliqrcem, pa lose izgleda. Kad hoce, ne moze mu niko nista.VensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 11:56Evo španski AS piše da je Nurkić SUPERKLASA , a imamo ovdje debila koji ga nazivaju poluprofesionalac![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
a ti se vodis pisanjem novinara koji vjerovatno osim utakmice sa spanijom i ove sa grckom nisu pogledali utakmicu nurkica zadnjih godinaVensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 11:56Evo španski AS piše da je Nurkić SUPERKLASA , a imamo ovdje debila koji ga nazivaju poluprofesionalac![]()
covjek da je profesionalac, dosao bi u dosta boljoj formi, u zadnjih 10 godina pojacao bi svoj repertoar u napadu, ovako, i dalje je nas najbolji igrac, ali ne i nivo koji je mogao dostici da je manje pisao po fb i twitteru
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 03 sep 2025, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
suvišno je pričati bilo šta o čovjeku koji da ima skoro 600 utakmica u najjačoj ligi svijeta, i skoro pa dabl-dabl prosjek u tih 600 utakmicaDamirT je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:18Ma zove ga onaj troller sa 50 profila. Covjek je sa jednom nogom trenutno najbolji nas igrac u ekipi. Problem je sto on nekad igra sa boliqrcem, pa lose izgleda. Kad hoce, ne moze mu niko nista.VensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 11:56Evo španski AS piše da je Nurkić SUPERKLASA , a imamo ovdje debila koji ga nazivaju poluprofesionalac![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U slučaju da mi dobijemo Gruziju, a Španija grčku, mi smo treći. Možda se i pisalo o tome, sorry ako jeste.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kaze Edin da je bio opcija,tako da je to po meni uzas propust.Isto i za Pjanica da nismo rjesili papire na vrijeme.To su 2 igraca rotacije koja su mogla igrati
Mi samo i možemo biti treći, četvrti nikako, kako sam ja skontaoTracy3McGrady je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:22U slučaju da mi dobijemo Gruziju, a Španija grčku, mi smo treći. Možda se i pisalo o tome, sorry ako jeste.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Morat ce ih od narednih kvalifikacija pozvati, ako necemo da ostanemo na igracima tipa Jakupovic, Sejfic itd. Nek prekine vise sa tih 10 istih igraca, pa da strepimo kad nam jedan otpadne...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vidi fakat, nisam o tome ni razmišljaojuka55 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:23Mi samo i možemo biti treći, četvrti nikako, kako sam ja skontaoTracy3McGrady je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:22U slučaju da mi dobijemo Gruziju, a Španija grčku, mi smo treći. Možda se i pisalo o tome, sorry ako jeste.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ako dobijemo Gruziju, sigurno smo treći, osim u slučaju da Španija dobije Grčku, a i Kipar Italiju, što ne treba ni razmatrati (ako samo Španija dobije Grčku, opet smo treći).
U grupi D, ako Poljska dobije Belgiju, a Francuska Islanda, što je realan scenarij, bez obzira na ishod utakmice Izrael-Slovenija, Poljska je druga.
Alternativno, ako Poljska izgubi od Belgije, sve četiri ekipe u toj grupi mogu biti drugoplasirane i baš je kompleksna računica. A i malo je vjerovatno.
Dakle, ako dobijemo Gruziju, 99,9% ćemo takmičenje nastaviti u nedjelju, 07. septembra utakmicom Bosna i Hercegovina-Poljska.
U četvrtfinalu je križanje sa boljim iz duela pobjednika utakmice Srbija-Turska i Crna Gora (osim ako Crna Gora izgubi od VB, ali nebitno je svakako) 09. septembra.
U grupi D, ako Poljska dobije Belgiju, a Francuska Islanda, što je realan scenarij, bez obzira na ishod utakmice Izrael-Slovenija, Poljska je druga.
Alternativno, ako Poljska izgubi od Belgije, sve četiri ekipe u toj grupi mogu biti drugoplasirane i baš je kompleksna računica. A i malo je vjerovatno.
Dakle, ako dobijemo Gruziju, 99,9% ćemo takmičenje nastaviti u nedjelju, 07. septembra utakmicom Bosna i Hercegovina-Poljska.
U četvrtfinalu je križanje sa boljim iz duela pobjednika utakmice Srbija-Turska i Crna Gora (osim ako Crna Gora izgubi od VB, ali nebitno je svakako) 09. septembra.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koja je naisplativija ruta za Rigu avionom? Iz Beograda preko Frankfurta, iz Zagreba preko Varšave ili iz Sarajeva preko Istanbula?
Danas nije bilo Alibegovića na treningu,bar po ovih slikama. Nadam se da je samo dan odmora a ne povreda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.