BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
-
DjaniTarik
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ma više su bili naloženi , očigledno . Kad te adrenalin vozi nema umora , ali zato kad se završi utakmica i tijelo se ohladi kuku lele
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ataman i njegov stil . Efes kas je vodio 6 igraca citavu sezonu iznijelo . Musa kad je došao nije dobija 2 minuta po utakmici .kod njeg se uvijek znaju uloge u timu , često osporavan al svaka njegova ekipa igra dobro i ima rezultat.
- VensanKasel
- Kontakt:
Igrao je Musa u Turskoj ligi . Tada nije bio spreman za Euroligu .bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:50Ataman i njegov stil . Efes kas je vodio 6 igraca citavu sezonu iznijelo . Musa kad je došao nije dobija 2 minuta po utakmici .kod njeg se uvijek znaju uloge u timu , često osporavan al svaka njegova ekipa igra dobro i ima rezultat.
-
bordobijeli
- Kontakt:
U bitnim utakmicama nije igrao . Nije Musa toliko bitan u ovoj priči, vise sam pisao o Atamanu koji uvijek ima skraćenu rotaciju . Panata ima vrhunski 12 on je i tu sveo priču na Nanna ,Grant,Lesort,Slukas,Osman koji igraju po 30 + minutaVensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:59Igrao je Musa u Turskoj ligi . Tada nije bio spreman za Euroligu .bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:50Ataman i njegov stil . Efes kas je vodio 6 igraca citavu sezonu iznijelo . Musa kad je došao nije dobija 2 minuta po utakmici .kod njeg se uvijek znaju uloge u timu , često osporavan al svaka njegova ekipa igra dobro i ima rezultat.
Rekoh da je cetvrtine finala realnost i podvig ako se sve poklopi a izgleda da jeste. No, prvo hop pa skok, Gruziju dobiti prvo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:18Računica je jasna:
Dobijamo Gruziju sutra,
Dobijamo Poljsku u 1/8,
Ispadamo od Turske u 1/4.
Po meni odličan rezultat.
Navodno Repka Gruzije ima neke probleme unutar ekipe..prica mi nakav njihov Novinar.
- VensanKasel
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:06U bitnim utakmicama nije igrao . Nije Musa toliko bitan u ovoj priči, vise sam pisao o Atamanu koji uvijek ima skraćenu rotaciju . Panata ima vrhunski 12 on je i tu sveo priču na Nanna ,Grant,Lesort,Slukas,Osman koji igraju po 30 + minutaVensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:59Igrao je Musa u Turskoj ligi . Tada nije bio spreman za Euroligu .bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:50
Ataman i njegov stil . Efes kas je vodio 6 igraca citavu sezonu iznijelo . Musa kad je došao nije dobija 2 minuta po utakmici .kod njeg se uvijek znaju uloge u timu , često osporavan al svaka njegova ekipa igra dobro i ima rezultat.

vidjelo se to u svakoj utakmici gruzije do sad, protiv spanije samo sam ocekivao da bitadze odalami nekog od onih pomocnih trenera a protiv Italije cekas Shengeliu da sudiju udari.Sve je na granici bilo
sengelija veceras mjerio tlak i bio 180 110 120 otkucaja srca u mirovanju.. nadamo se da ce biti zdrav poslje meca
Sutra ce aBd biti vrhunac toga
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Odgledah dns s Latvijom..ova ceska je gora ekipa i od kipra...mislim nije bukvalno, ali igraju sa manje volje
=\_1921_/=
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma pusti to , treba se čuvati da nas ne zatrpaju trojkama , ipak su oni trojkaška ekipa ...DamirT je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:16Sutra ce aBd biti vrhunac toga![]()
Realnost je da ispadnemo sutra. To sto ti pises je debelo iznad ocekivanja ove ekipe. Taman je to kladionica fino postavila. Gruzija je jasan favorit, ali imamo svoje sanse.alemsa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:08Rekoh da je cetvrtine finala realnost i podvig ako se sve poklopi a izgleda da jeste. No, prvo hop pa skok, Gruziju dobiti prvo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:18Računica je jasna:
Dobijamo Gruziju sutra,
Dobijamo Poljsku u 1/8,
Shengelia igra na svoju odgovornost, doktori su ga savjetovali da ne bih trebao da igra, ali želja igrača je bila da igra.
Premier kladionica nam daje 38.5% šanse (kvota 2.60) da ćemo slaviti sutra.
Ne znam računaju li faktor publike, ako ne računaju, rekao bih 55:45 za Gruziju.
Ne znam računaju li faktor publike, ako ne računaju, rekao bih 55:45 za Gruziju.
Nije, rekao sam ako prodjemo grupu i izbjegnemo Francuze da se moze do cetvrtine finala i da je to mjera. I eto mozda se realizuje. Mada ova ekipa kad bi imala jos 10 utakmica u nogama bi mogla igrati sa dosta ekipa mimo ovih top 5.
Srbija koja je favorit za medalju nisu mogli parirat Turskoj zbog kratke klupe..Gruzija koja ima 2 igraca iz Nba plus Sengeliju i Baldwina realno su jaci od nas u nas prva petorka samo NurkicKajzer10 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:22Realnost je da ispadnemo sutra. To sto ti pises je debelo iznad ocekivanja ove ekipe. Taman je to kladionica fino postavila. Gruzija je jasan favorit, ali imamo svoje sanse.alemsa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:08Rekoh da je cetvrtine finala realnost i podvig ako se sve poklopi a izgleda da jeste. No, prvo hop pa skok, Gruziju dobiti prvo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:18Računica je jasna:
Dobijamo Gruziju sutra,
Dobijamo Poljsku u 1/8,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.