BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
4 za nas 
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Ko ce koga danas zgruzit?
-
DjaniTarik
- Kontakt:
pa bit ce +10, i na kraju da se svi iznerviraju zavrsit ce +4DjaniTarik je napisao/la: ↑04 sep 2025, 11:52
kakav 4 za nas nemamo mi za to smrinernost izvuci ili + 10 ili nista nismo mi te hladne glave da u zavrsnici nesto uradimo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Upravo to ili dobijamo da nas sve ide i da igramo fenomenalnu utakmicu ili gubimo da se bukvalno sve raspadne i da ne moze niko ni zicer ni slobodno pogodit kod nas nema izmedju tj. da odigramo solidno i da nekako dobijemoDjaniTarik je napisao/la: ↑04 sep 2025, 11:52
kakav 4 za nas nemamo mi za to smrinernost izvuci ili + 10 ili nista nismo mi te hladne glave da u zavrsnici nesto uradimo
Hop Hop idemo ka Dvorani
Javim nesto ako cujem
Javim nesto ako cujem
zena i ja upoznali amidzica sengelije.. nije dobra situacija.. jos tlak visok.. popio je neke tablete ali nije preporuceno igrati..
Edin u ovom zadnjem javljanju naglasava da smo u stanju igrati brze od njih. Istina, ali je pitanje koliko smo pametni i iskusni da iskoristimo tu prednost. Protiv Spanije nas je ta zurba kostala, a i u prvoj cetvrtini protiv Grcke. Naravno da treba iskoristiti priliku kad se ukaze, ali po svaku cijenu ici da zavrsavas napade sto ranije - to bi moglo biti pogubno po nas.
Ja koliko sam vidio gruzijci se jako sporo vracaju u odbranu.Treba im trcati u ledja ali isto tako mi smo jako losi u tomeGhuraba je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:46Edin u ovom zadnjem javljanju naglasava da smo u stanju igrati brze od njih. Istina, ali je pitanje koliko smo pametni i iskusni da iskoristimo tu prednost. Protiv Spanije nas je ta zurba kostala, a i u prvoj cetvrtini protiv Grcke. Naravno da treba iskoristiti priliku kad se ukaze, ali po svaku cijenu ici da zavrsavas napade sto ranije - to bi moglo biti pogubno po nas.
- invincible1921
- Kontakt:
Mislom da ce utakmica biti izuzetno teska..da ce sve vise svesti na ko ima manje gresaka i vise koncentracije nego li na neke takticke zamisliMElloo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:48Ja koliko sam vidio gruzijci se jako sporo vracaju u odbranu.Treba im trcati u ledja ali isto tako mi smo jako losi u tomeGhuraba je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:46Edin u ovom zadnjem javljanju naglasava da smo u stanju igrati brze od njih. Istina, ali je pitanje koliko smo pametni i iskusni da iskoristimo tu prednost. Protiv Spanije nas je ta zurba kostala, a i u prvoj cetvrtini protiv Grcke. Naravno da treba iskoristiti priliku kad se ukaze, ali po svaku cijenu ici da zavrsavas napade sto ranije - to bi moglo biti pogubno po nas.![]()
=\_1921_/=
Joj ja nikako ne volim kad žurimo, ne znamo brate trčati nikako. A da ne pričam koliko smo neprecizni s onim loptama preko cijelog terena. Kad je pekjučer Roberson proda kad se utakmica lomila, 'sovo sam ko vlah.Ghuraba je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:46Edin u ovom zadnjem javljanju naglasava da smo u stanju igrati brze od njih. Istina, ali je pitanje koliko smo pametni i iskusni da iskoristimo tu prednost. Protiv Spanije nas je ta zurba kostala, a i u prvoj cetvrtini protiv Grcke. Naravno da treba iskoristiti priliku kad se ukaze, ali po svaku cijenu ici da zavrsavas napade sto ranije - to bi moglo biti pogubno po nas.
Gledam malo rezultate Gruzije i ono sto mogu uocit:
1. Malo primaju koseva, vjerovatno jaka odbrana i spora igra
2. Pobjeda nad Spanijom je im bas bio dobar dan. Spanija sutala 7 od 32 za 3, i 6 od 13 slobodnih bacanja. Uz to Gruzija je imala jako puno slobodnih bacanja, 26.
Ne treba se bojati. Ne treba ni podcijeniti. Igrati nasu igru. Zavisi sve kome ce biti dobar dan sa sutevima. Ako nas bude trica slusala i budu pogadjali slobodno dobivamo ih 10 razlike. Obratno ako bude, gubimo 10 razlike. To je moja subjektivna prognoza
1. Malo primaju koseva, vjerovatno jaka odbrana i spora igra
2. Pobjeda nad Spanijom je im bas bio dobar dan. Spanija sutala 7 od 32 za 3, i 6 od 13 slobodnih bacanja. Uz to Gruzija je imala jako puno slobodnih bacanja, 26.
Ne treba se bojati. Ne treba ni podcijeniti. Igrati nasu igru. Zavisi sve kome ce biti dobar dan sa sutevima. Ako nas bude trica slusala i budu pogadjali slobodno dobivamo ih 10 razlike. Obratno ako bude, gubimo 10 razlike. To je moja subjektivna prognoza
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma Grčka će pobjediti Španiju i prolazi Gruzija s porazom dalje.
Jesmo li spremni???
Idemoo hrabro!

Idemoo hrabro!
Gazi Bosno Gazi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.