Sto se taktickog plana tice ne smije nam se dogoditi da nas 40 minuta njihovi pojedinci trpaju bez nase adekvatne reakacije kao sto su nam to radili Fontecchio i Spissu, ili Aldama i Brizuela.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
hrvatski komentatori na sk su vise nego korektni bili cak stavise moglo se cuti u prenosima da se raduju nasim kosevimabordobijelisampion je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:44Hvala ti bratejuka55 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:34ArenaSport1bordobijelisampion je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:31Na kojem prenosu komentariše Edin? Ne mogu ponovo da slušam ovo na sport klubu...![]()
Izgleda da sam onda sudjen na slavlje svakog koša Gruzije na sport klubu
Jako korektni i veliki profesionalci, stvarno. Nema im se sta progovoriti.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:48hrvatski komentatori na sk su vise nego korektni bili cak stavise moglo se cuti u prenosima da se raduju nasim kosevimabordobijelisampion je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:44Hvala ti brate![]()
Puno bolji od srpskih, mora se priznati.231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:49Jako korektni i veliki profesionalci, stvarno. Nema im se sta progovoriti.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:48hrvatski komentatori na sk su vise nego korektni bili cak stavise moglo se cuti u prenosima da se raduju nasim kosevimabordobijelisampion je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:44
Hvala ti brate![]()
ima, arena bh 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.