Castaneda, Musa, Atic, Suljo i Nurkic.. kakvu bi sirinu imali na klupi jos auuu
pa zbog ovog smo se i nafuravali realno, ovako ako hendikepirani izborimo prolaz veliki je uspjeh
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Castaneda, Musa, Atic, Suljo i Nurkic.. kakvu bi sirinu imali na klupi jos auuu
Drug, uci ce Penava, Kameni je svakako u problemu...
bilo bi dosta bolje i protiv spanaca da je koja trojka usla na vrijeme, cim to stane, utrajanje Nurkica i pisi propaloakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 14:49sa nama nikad ne znas hocemo li se ovakvi pojaviti ili onako kao protiv Spanca
Teško je biti optimista sa našima, mi smo sposobni da i ovo sjebemo u našoj famoznoj 3/4
akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 14:49sa nama nikad ne znas hocemo li se ovakvi pojaviti ili onako kao protiv Spanca

@lumani je tamo. Cini mi se da je neko pricao, da li na ovoj temi ili na temi Eurobasket.
Jos Zubac auuQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 sep 2025, 14:51Castaneda, Musa, Atic, Suljo i Nurkic.. kakvu bi sirinu imali na klupi jos auuu
pa zbog ovog smo se i nafuravali realno, ovako ako hendikepirani izborimo prolaz veliki je uspjeh![]()
nije sve ni u tome, ako su sposobni finansijski to sve podnijeti, boli fibu cuunaa
Valjda im je Grcka pomogla u organizaciji.
Bio sam ja do jučer, osim haosa na ulazu protiv Španije (jedva smo stigli na početak), generalno je dobra organizacija. Kiprani su stvarno ekstra domaćini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.