BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Što se Đedović ne oglasi na mrežama?
- Beduin
- Kontakt:
Ja opisati je mogu srecu nakon pobjede i prolaska dalje nakon 32 godine. Narocito jer se sjecam i tih utakmice ratnih/postratnih pa me ovo jos vise emocionalno pogadja.
Izvinjavam se sto sam sumnjao u prolazak dalje nakon izostanka Muse, jednostavno im nisam vjerovao.
Takodjer sam dosta pogrijesio sto sam prizeljkivao Garzu umjesto Robertsona mada nakon odsustva Muse koji je i mogao organizovati napad i jos nekih izostanaka Roby je ocekivano pozvan. Godine mu nista ne mogu kad igra s emocijom i svaka mu cast sto me je demantovao. Radije volim pojesti gov.no u ovakvom slucaju, nego da sam u pravu.
Suze radosnice su tu i neka su, preponosan sam. Nakon odlaska na SP i onog gola Ibisevica vjetovatno najemotivniji momenat decenijama unazad.
Izvinjavam se sto sam sumnjao u prolazak dalje nakon izostanka Muse, jednostavno im nisam vjerovao.
Takodjer sam dosta pogrijesio sto sam prizeljkivao Garzu umjesto Robertsona mada nakon odsustva Muse koji je i mogao organizovati napad i jos nekih izostanaka Roby je ocekivano pozvan. Godine mu nista ne mogu kad igra s emocijom i svaka mu cast sto me je demantovao. Radije volim pojesti gov.no u ovakvom slucaju, nego da sam u pravu.
Suze radosnice su tu i neka su, preponosan sam. Nakon odlaska na SP i onog gola Ibisevica vjetovatno najemotivniji momenat decenijama unazad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cini mi se da je Avdic rekao opet u 14h.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
vjerujem selektoru na rijec a onda i ostalima sto to potvrde, ne bi nas valjda selektor slagao a i ne bi bio prvi put da dodje nespreman jelVensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 17:11Otkud tebi da je došao nespreman ?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da Bogdom imamo još dvojicu "nespremnih" ko Jusuf u ekipi, bili bi favorit za medalju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ima li neko snimak?
Ima li neki link sa ArenaSport prenosom? Nazalost, bio sam primoran gledati na FTV.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Ko bude imao snimak, saljite u PM 
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Raja koga priželjkujte?
Ja kao košarkaški laik navijam za Slovence, da bi Poljaci bili drugi.
Jesam li šta fulio,ili po mom laičkom mišljenju možemo sa njima izaći na kraj..
Ja kao košarkaški laik navijam za Slovence, da bi Poljaci bili drugi.
Jesam li šta fulio,ili po mom laičkom mišljenju možemo sa njima izaći na kraj..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Daj to četvrtfinale da 9.9 bude neradni dan u državi, prvo basket sa Turskom pa fudbal sa Austrijom 
U subotu počinje osminafinala, mi igramo u nedjelju.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 04 sep 2025, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 16:54Kapetan je napisao/la: ↑04 sep 2025, 16:51Neću da pišem negativno, ali ću ipak napisat.DjaniTarik je napisao/la: ↑04 sep 2025, 16:29Necu da pisem negativno a sto nisu ulazili vrabac alibegovic gegic pa cak i penava u drugom poluvrijemenu![]()
![]()
![]()
Kakav uštipak , e ne vjerujem ...![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
A brate dragi , nije samo ti nego i ostali pa yebenih 15 KM MojaTv mjesec dana imaš , ako je to puno e yebi ga
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pise da se sve tekme u subotu a cetvrtine finala u utorak, polufinale u petak.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 17:20Daj to četvrtfinale da 9.9 bude neradni dan u državi, prvo basket sa Turskom pa fudbal sa Austrijom
- VensanKasel
- Kontakt:
Pitaj te ostale što su potvrdili , ko je Nurkića spremao ovo ljeto ?JHam je napisao/la: ↑04 sep 2025, 17:16vjerujem selektoru na rijec a onda i ostalima sto to potvrde, ne bi nas valjda selektor slagao a i ne bi bio prvi put da dodje nespreman jel
Tebi je u ovim utakmicama pokazao da je nespreman ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
U subotu su parovi ekipa iz A i B grupe, u nedjelju nasa i Dalemsa je napisao/la: ↑04 sep 2025, 17:22Pise da se sve tekme u subotu a cetvrtine finala u utorak, polufinale u petak.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 17:20Daj to četvrtfinale da 9.9 bude neradni dan u državi, prvo basket sa Turskom pa fudbal sa Austrijom
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Aleme hoces li se napiti za vikend?alemsa je napisao/la: ↑04 sep 2025, 17:22Pise da se sve tekme u subotu a cetvrtine finala u utorak, polufinale u petak.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 17:20Daj to četvrtfinale da 9.9 bude neradni dan u državi, prvo basket sa Turskom pa fudbal sa Austrijom
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zar nisu digli na 20?VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 17:21A brate dragi , nije samo ti nego i ostali pa yebenih 15 KM MojaTv mjesec dana imaš , ako je to puno e yebi ga![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.