Provjeri ti to malo bolje, rahilju raspali.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Quartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:07Brojim lovu danas. Hvala ekipi što su ovo dobili. Opasno sam u plusu.![]()
Quartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 00:41Bracika, tuku nas ovi 10+. Nema šanse da naši odigraju dobro kad treba. Stišćem opasnu lovu na Gruzijce, ne mogu fulati.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Odigrao dva tiketa, ali dosta više kešovine stavio na naš.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:31Quartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:07Brojim lovu danas. Hvala ekipi što su ovo dobili. Opasno sam u plusu.![]()
Quartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 00:41Bracika, tuku nas ovi 10+. Nema šanse da naši odigraju dobro kad treba. Stišćem opasnu lovu na Gruzijce, ne mogu fulati.![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Moras me ispostovati za ovo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:31Quartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:07Brojim lovu danas. Hvala ekipi što su ovo dobili. Opasno sam u plusu.![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možda bi bolje za nas bilo da Španija dobije, pa da imamo samo njih, Tursku i Latviju/Litvaniju od ozbiljnih protivnika do finala na našoj strani ždrijeba sve do finala.
Nek se tuku tamo Njemačka, Grčka, Francuska i Srbija.
Nek se tuku tamo Njemačka, Grčka, Francuska i Srbija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Poljaci su itekako prolazni
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dajte analizu Poljske
-
Homelander
- Kontakt:
Atic je puno napredovao od onog momka koji je svom saigracu na pripremama kadetske repke stavio k..c u usta. Svaka cast, na vrhunskom rezultatu. Bez obzira na rezultat utakmice protiv Poljske mozemo biti ponosni
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:4219vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:31Quartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:07Brojim lovu danas. Hvala ekipi što su ovo dobili. Opasno sam u plusu.![]()
![]()
ovaj vendetta vazda uvijek prisutan. 
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 04 sep 2025, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva je ovo cijena jel to uracunat i smjestaj do finala.
15.10.2013.
Sve sto si napisao - stoji...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:21Ja mislim da bi se mi u kompletnom sastavu, jakim pripremama i ovako racionalnom igrom mogli potuci sa svima, ako cemo realno.Ni od koga ne bi imao strah, jer imas 10 igraca u rotaciji.Mislim da bi prolaz bio osiguran i prije zadnje tekme.Vaya je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:10Jeste sreca upravo tako, jer da je Janis igrao, mi bi izgubili od Grcke...ali isto tako, da smo mi imali Musu i Castanedu zdrave i u formi, ja ruku dajem da bi bili u stanju uzeti ovakvu Spaniju ili Italiju, mozda bih se usudio da kazem cak i obje utakmice...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:00
I ovo je sasvim realan komentar.Da se grci nisu odlucili igrati matematike i potcjenjivanja, mi bi, vjerovatno, veceras isli kuci.
Jednom se i nama otvorilo, pa su sad svi pametni i svi su ovo ocekivali.
Medjutim, ipak su momci trebali dobiti i tu tekmu, a i ovu danas i za to im treba skinuti kapu.Sad se cak otvara put i za nesto vise.
Pobjeda protiv Grcke je je bio splet okolnosti, ali to vjerujem da je Bozija "pravda" za sve **** baksuzluke na podljednjih 5 prvenstava... Danasnja utakmica je pokazala da i ovako desetkovan tim, ima solidnog kvaliteta i da su u stanju odigrati kvalitetnu kosarku...
To sam i pisao prije pocetka priprema i prije svih problema.
Opet kazem, konacno je i nas nesto pogledalo, jer sam uvijek vjerovanja da ti se u sportu nesto zasluzeno vrati.Doduse, nakon tekmi sa Italijom i Spanijom, a znas da ides na Grcku koja je dominirala, nisam ocekivao da ce to biti ove godine.![]()
I apsurd je da zbog toga sto smo izgubili od Italije i Spanije 20 i 30 razlike, Grci su pomislili da nas mogu dobiti o bez Janisa (te im se duboko zahvaljujem na kurcevitosti), ali ko bi mogao da pomisli da ce ovoliki porazi stvoriti situaciju da pobjedis najjacu ekipu i grupi, te da ta pobjeda okrene voljni momenat kod nas i da onda konacno odigramo kvalitetnu utakmicu kada je to trebalo i kada smo bili pod pritiskom...
Kao i sto kazes, ovo danas protiv Gruzije opet nije bilo perfektno, ima tu rupa i dalje, ali opet je vidljiv solidan iskorak u odnosu na prethodne utakmice...imam osjecaj da je ovo bila jedina utakmica za koju se Adis pripremio i analizirao protivnika...
Ne trebamo smetnuti sa uma, da su nama opet danas extremno bitni igraci bili oni koji imaju 37 godina i koji je zadnjih 6 mjeseci igrao u turskoj 2 ligi i decko koji igra basketa na betonu...
Ako sklonimo Italiju i Spaniju, te s obzirom na sve okolnosti, 3 pobjede i prolazak grupe - ja i vise nego zadovoljan...neka protiv Poljaka prodamo skupo kozu i ne prodjemo - ja nista necu zamjeriti...ako se prodje u 1/4 - to ce da bude prava mala senzacija...
Lijepo je ovo sve ispalo...
- VensanKasel
- Kontakt:
Volio bih i da Gruzijci prođu , najviše zbog Džileta ali i danas su se momački potukli sa nama , bez ijedne provokacije i incidenta na kraju ruku pružili 
Naravno plus da španska ****.a odlepršaju
Naravno plus da španska ****.a odlepršaju
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
@vendetta87 izađi malo vani.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 04 sep 2025, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
Homelander
- Kontakt:
Sta ako Belgija pobjedi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakva je Poljska veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.