BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Znači do finala:
1/8 Poljska,
1/4 Turska,
1/2 Grčka/Litva/Latvija.
Imamo šanse.
1/8 Poljska,
1/4 Turska,
1/2 Grčka/Litva/Latvija.
Imamo šanse.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Poljaci potcjenjuju Zmajeve pred okršaj u Rigi:
Nije moglo biti bolje
Poljski mediji su s oduševljenjem prenijeli vijest da u osmini finala EuroBasketa njihova reprezentacija igra protiv BiH
Izvor Avaz prenosi iz poljskih medija
https://****/sport/kosarka/994173/po ... biti-bolje
Nije moglo biti bolje
Poljski mediji su s oduševljenjem prenijeli vijest da u osmini finala EuroBasketa njihova reprezentacija igra protiv BiH
https://****/sport/kosarka/994173/po ... biti-bolje
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 04 sep 2025, 21:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Poljska se čuva za nas ili šta??? 
Samo nek on izvadi pasos i neka se stavi na raspolaganje da odigra 10 minuta po utakmici u kvalufikacijama za WB...
Znaci BIH-Poljska.
Pa nema razloga da se trose veceras. Svakako su drugi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko ima volje, BlaBla car i druge opcije i doci ce do Ned u Rigu za 300 eura max. I da pola dana putujes do Budima, Trsta, Trevisa ..., nađes dzabana let sto blize ako vec nije Riga.JHam je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:20~1000KM ti je let sa jednim presjedanjem, u subotu, 5h traje
Ja sam jedne prilike u Cet poslije podne iz Lj na vrat na nos krenuo do Amsterdama i dosao u Pet ujutro za 70 Eura.
Zrtva za podnijeti je namjeriti se. Al i ova ponuda od 1500 KM je vrijeđanje zdrave pameti.
Gazimo Poljake ko plitak potok.

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 04 sep 2025, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Grci doobiju Spaniju, sto je vrlo vjerovatno, i onda Spanija ispada?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Naveo sam vec.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:28Hajde da vidimo kako , sutra ti je već petak . Daj nam te opcije , u pola cijene .
Hahahahha , turistička agencija se uhvatila profiterstva bože sačuvaj , a čega trebaju da se prihvate molim te ?
Zasto ne bi bio dobro kad je moja repka slavila? Imali smo srece da Ptica ubada trice i da ih gadjamo 44%. Ne vidim nista pogresno u tome sto sam rekao sa su Gruzijci favoriti. Bi li su i po kladarama.231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:08Kako se osjecas? Vidim ne pišeš, nema te nigdje, pa samo da privjerim jesi li dobro?
Ili čekaš sutra da se malo smiriš pa da sad od Poljske praviš Tursku, a od nas Kipar?
Protiv Poljske objektivno 50-50. Vjerovatno dobija ko bude imao raspolozenijeg Amera.
Igramo protiv Poljske. Tacka
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobro jbg i mi isto mislimo za njih....oni i francuska nebo i zemljaKylian je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:36Poljaci potcjenjuju Zmajeve pred okršaj u Rigi:
Nije moglo biti bolje
https://****/sport/kosarka/994173/poljaci-podcjenjuju-zmajeve-pred-okrsaj-u-rigi-nije-moglo-biti-bolje
Imaju 2.5 igraca, ako budemo ko u ove zadnje dvije zgazicemo ih..moje misljenje da bar na papiru, Gruzija je jaca od njih
=\_1921_/=
Jos su ovi sve dosad kuci igrali. Puno drugacije ce biti u Rigi za njih.invincible1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:44Ma dobro jbg i mi isto mislimo za njih....oni i francuska nebo i zemljaKylian je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:36Poljaci potcjenjuju Zmajeve pred okršaj u Rigi:
Nije moglo biti bolje
https://****/sport/kosarka/994173/poljaci-podcjenjuju-zmajeve-pred-okrsaj-u-rigi-nije-moglo-biti-bolje
Imaju 2.5 igraca, ako budemo ko u ove zadnje dvije zgazicemo ih..moje misljenje da bar na papiru, Gruzija je jaca od njih
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jbt maloprije mi izbacuje za ovu raju sto je na Kipru, let sutra za Rigu oko 100e sa Ryanon ovdje mi ovi burzuji pametuju da je milja ipo maraka realna cijena 
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 04 sep 2025, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: KockarVicin007 i 14 gostiju.