San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Ja nisam jos dobio ulaznice mailom, mada je pisalo da su u pripremi i da ce poslati. Ali kad? Bolje event.ba radi 
- Goalgetter
- Kontakt:
Mi od SP 2014 nismo stavljali igrace na prava mjesta.
Od Susica sa Anelkom i Hadzicem i Medom. Pa Bazdarevic koji jako dobro "pobjedjivao" sa njegovim pozicije nisu vazne, Vedo igrao ofa veznog a Medo def veznog
Pa Jbg kad su od 2014 do Danas svi nestrucni bili, mogao si se bar na jednu poziciju prijavit pa povest neku ekipu da nam pokazes kako se to radi.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
To nije moj posao. Svi ovi "nestrucni" su vodili turske ekipe i francuske cvajstase, Sergej nije ni to.GG3 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 21:55
Pa Jbg kad su od 2014 do Danas svi nestrucni bili, mogao si se bar na jednu poziciju prijavit pa povest neku ekipu da nam pokazes kako se to radi.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Sad sam pogledao golove, drugi go presmiješan, šta uradi debil od golmana
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 19:38Rangnick igra obje utakmice sa prvim sastavom to je ta razlika on nemora da podmiri sve menadzerske igrace. Uigrava svoju najbolju ekipu a ovaj svaki sastav 5 novih promjena. Zato u utorak se zna ko izlazi kao pobjednik. Kockarska harlovina i ovaj put ismijava i podcjenjuje san marina. Pun je on sebe ali ne jos dugo.
[/quote
Dosta te ja više ba imaš li išta pozitivno da kazes mjenjaju ime jer nisu bhfanatic
Kakav sutra sastav očekujete? Baš me zanima hoće li kombinovati (što zbog kartona, što zbog umora).
Nekako imam osjećaj da će Alajbegović u prvih 11.
Nekako imam osjećaj da će Alajbegović u prvih 11.
Samo sa najboljim sastavom. Ako prva utakmica na domaćem terenu nije dokaz onda ne znam sta je. Jedino ove sa kartonima je logično da postedi. Evo i Hrvati se namučiše. Nisu F Ostrva isto kao San Marino ali nismo ni mi Hrvatska. Ako rijese u prvom onda neka pravi 6 izmjena na poluvremenu i odmara igrače.
Ovako nesto ocekujem sutra:
Vasilj; Gazibegovic - Barisic - Radeljic - Mujakic; Tahirovic - Basic - Hajradinovic - Alajbegovic; Demirovic - Bazdar
Gazibegovic da odmori Dedica, Barisic jer je bolji s loptom od Katica, Radeljic i Mujakic da odmore Muharemovica i Burnica, Tahirovic i Basic jer znaju nesto s loptom, Hajradinovic da podvali pas, Alajbegovic da opali koju izvlaceci s lijeve strane, Demirovic i Bazdar da sto prije dodjemo do gola. Ako krenemo dobro i brzo dodjemo do golova (u sto bas i ne vjerujem), onda Tahirovica i Demirovica izvaditi i odmoriti za Austriju.
Vasilj; Gazibegovic - Barisic - Radeljic - Mujakic; Tahirovic - Basic - Hajradinovic - Alajbegovic; Demirovic - Bazdar
Gazibegovic da odmori Dedica, Barisic jer je bolji s loptom od Katica, Radeljic i Mujakic da odmore Muharemovica i Burnica, Tahirovic i Basic jer znaju nesto s loptom, Hajradinovic da podvali pas, Alajbegovic da opali koju izvlaceci s lijeve strane, Demirovic i Bazdar da sto prije dodjemo do gola. Ako krenemo dobro i brzo dodjemo do golova (u sto bas i ne vjerujem), onda Tahirovica i Demirovica izvaditi i odmoriti za Austriju.
Samo da ne bude isto kao protiv San Marina kuci.
Protiv Austrije ako stavi Burnica i Jusufa na bekove, Dedic i Gigovic na krila. Tahira, Harisa i Sunjica u sredinu ubice nas ljudi
Haha zanimljivo da on nije branio samo protiv nas, a poslije je branio sve ostale utakmiceCoolpanda24 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 22:16Sad sam pogledao golove, drugi go presmiješan, šta uradi debil od golmana![]()
Igrao sa Muharemovicem u Sassuolo
Nadamo se u utorak protiv Kiprs da ce kikssti ponovo
………..…..Demirovic
Alajbegovic Hajradinovic Memic
…………… Gigovic Sunjic
Burnic Muharemovic Katic Dedic
…………………..Vasilj
Eventualno Bajraktarevic desno, a Memic lijevo
U drugom Memic desno, a Alajbegovic lijevo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Za San Marino:
Demirović
Memić, Hajradinović, Esmir
Gigović, Tahirović
Burnić, Muharemović, Katić, Gazibegović
Vasilj
Protiv Austrije ubaciti Dedića umjesto Gazibegovića, i Šunjića umjesto Tahirovića ili Hajradinovića.
Demirović
Memić, Hajradinović, Esmir
Gigović, Tahirović
Burnić, Muharemović, Katić, Gazibegović
Vasilj
Protiv Austrije ubaciti Dedića umjesto Gazibegovića, i Šunjića umjesto Tahirovića ili Hajradinovića.
Ne moze se poredit ovo sto se danas radi sa Spahom i Sergejem i ovo prije da nisu dosli opet bi se isti igraci vrtili u krug Cimirot , Hadziahmetovic Krunic koji bi igro preko one stvari , gubili bi od Kipra , Luksemburga il bog zna koga ne ,ne bi imali Gigovica , Sunjica ne bi nijedan selektor pozvao Esmira dok je bio u mls pa pitali Savu za Esmira kaze on da ne zna ko je to i da su stotine igraca pogledali al da njega nisusoko je napisao/la: ↑05 sep 2025, 22:07To nije moj posao. Svi ovi "nestrucni" su vodili turske ekipe i francuske cvajstase, Sergej nije ni to.
Čisto sumnjam da će odmarati Demirovića, jer ovaj može da ore haman 180 minutaGhuraba je napisao/la: ↑05 sep 2025, 23:24Ovako nesto ocekujem sutra:
Nije loše ovo da Gazibegović starta, jer trebali bi dobiti i bez njega na desnoj strani.
..i samo se nadati da ce barem jednu Kerim uzeti na 30m od gola, predriblati jednog i zabiti sa 25m, drugacije ga ne bi zabili u ovom sastavu:-)Ghuraba je napisao/la: ↑05 sep 2025, 23:24Ovako nesto ocekujem sutra:
Uuuuiiiiidddemooo 

Ma jok, ide petarda veceras, selektor San Marina najavio da imaju problema s povredama. To bi nas moglo pogurati.
I onda kad ne budu se mogli sastavit protiv Austrije onda ce biti pali smo ne moze.o igrat dvije utakmicr po 90 m9nita pa to smo vidjeli vec protiv Kipra Radeljic Barisic potonuli nakon Rumunije zatim Tahirovic i Gigovic odma na poluvremenu ih zamjenio jednostavno sada je na Barbarezu hocel biti 2x glupdedo26 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:16Jedno je realnost a drugo su nase zelje, nema sanse da d prve minute igra nit Alajegovic niti Bajraktarevic, taman da su dali 10 golova ove sezone, to je prosto mentalitet trenera da imaju takve furke. Ko prati fudbal zna o cemu pricam. Tesko da ce i Memicu dat sansu iako je najbolje ocjenjen igrac Ceske lige.
Vezni red ce biti: Gigovic, Hajradinovic, Sunjic, Tahirovic, i stavit ce vjerovatno Demirovica i jos jednog spica, da li Bazdara ili Dzeku. Burnic je bio i proslu lijevi bek, tako da ne sumnjam da ce ga opet stavit.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AzRimiRzA, Balorda, Bing [Bot], Bosnjo22, darker10, dedo26, Elrond, General505, Google Adsense [Bot], Konzerva, ludilompredozirani, MacArsla, napapijri1987, NazorUso, omanovski, Shevko, tuzlanskinacin i 116 gostiju.