BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
costacurta08
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Šta kaže ovaj komentator na Areni, Alen Ibrahimagić rođeni Beograđanin!!
Ebo ti Vučičević tetku
Ebo ti Vučičević tetku
- BenjooJutub
- Kontakt:
Svaka cast za to 8 mjesto, ali taj plasman se previše uzdiže. Mislim da smo samo dvije utakmice dobili na tom EP.costacurta08 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:13Bravo Azize neka i od tebe nešto pametno.nadam da će to biti dobra košarkaška utakmica i da će dobiti utakmicu onaj ko bude imao više živaca", započeo je Bećiragić
Ovo i jeste problem svih naših selekcija. Psiha! Gledam Šveđane ili Island pa ljudi nije briga jel gube 10 ili vode 20 razlike, isti tempo, ista energija, smirenost od početka do kraja. Nema nervoze niti rastrešenosti. Kako to? Pa imaju ljudi psihoterapute. Imamo li ga mi?! Ima li ijedna nacionalna selekcija?!
Vidim Aziz kenja o sobama i hotelu, de Alahati Azize sjeti se 93. niste ništa imali i osvojili ste 8 mjesto, sad kriv krompir prepečen i hladna supa.
Igrajte za raju sve mu hebem!!
Vidiš li suza kod navijača?! Znače li vam šta? Govorili vam to koliko je RAJI tj običnom čovjeku stalo do ove zemlje!?
Sa ovim boldiranim se nmg slozit. Nismo isti mentalitet, mi smo temperamentni. Skandinavci su takvi, kao da se kljukaju apaurinima. Evo ti izjava Ibrahimovica sa utakmica dok je bio dijete, koja to slikovito docarava:costacurta08 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:13Bravo Azize neka i od tebe nešto pametno.nadam da će to biti dobra košarkaška utakmica i da će dobiti utakmicu onaj ko bude imao više živaca", započeo je Bećiragić
Ovo i jeste problem svih naših selekcija. Psiha! Gledam Šveđane ili Island pa ljudi nije briga jel gube 10 ili vode 20 razlike, isti tempo, ista energija, smirenost od početka do kraja. Nema nervoze niti rastrešenosti. Kako to? Pa imaju ljudi psihoterapute. Imamo li ga mi?! Ima li ijedna nacionalna selekcija?!
Vidim Aziz kenja o sobama i hotelu, de Alahati Azize sjeti se 93. niste ništa imali i osvojili ste 8 mjesto, sad kriv krompir prepečen i hladna supa.
Vidiš li suza kod navijača?! Znače li vam šta? Govorili vam to koliko je RAJI tj običnom čovjeku stalo do ove zemlje!?
Opisao je razliku između dva mentaliteta:
” Švedski očevi govore: ‘Hajmo momci, dobro je’, a u Balkanu: J… ti mater u p…! Mislio sam: ‘Odlično, baš kao kod kuće. Ovdje mi je dobro!”
Istina!Dinhooo je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:20Sa ovim boldiranim se nmg slozit. Nismo isti mentalitet, mi smo temperamentni. Skandinavci su takvi, kao da se kljukaju apaurinima. Evo ti izjava Ibrahimovica sa utakmica dok je bio dijete, koja to slikovito docarava:costacurta08 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:13Bravo Azize neka i od tebe nešto pametno.nadam da će to biti dobra košarkaška utakmica i da će dobiti utakmicu onaj ko bude imao više živaca", započeo je Bećiragić
” Švedski očevi govore: ‘Hajmo momci, dobro je’, a u Balkanu: J… ti mater u p…! Mislio sam: ‘Odlično, baš kao kod kuće. Ovdje mi je dobro!”
Zato nam i jeste sport na dnu. Ne mogu da se nacudim, kako je ona zlatna Musina generacija, koja je osvojila EP, naprosto nestala sa terena. Najmanje 5 igraca je trebalo da danas nosi breme ove reprezentativne selekcije.
Ma da,mozda je na 4 utakmice pravednije,ali na jednu uz neku dozu srece ima nesto i u mudima.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zasto te to cudi,imas zlatnih generacija posebno tih kadetskih koji su i vise propali od nase.Iniesta12 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:45Istina!Dinhooo je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:20Sa ovim boldiranim se nmg slozit. Nismo isti mentalitet, mi smo temperamentni. Skandinavci su takvi, kao da se kljukaju apaurinima. Evo ti izjava Ibrahimovica sa utakmica dok je bio dijete, koja to slikovito docarava:costacurta08 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:13
Bravo Azize neka i od tebe nešto pametno.
Zato nam i jeste sport na dnu. Ne mogu da se nacudim, kako je ona zlatna Musina generacija, koja je osvojila EP, naprosto nestala sa terena. Najmanje 5 igraca je trebalo da danas nosi breme ove reprezentativne selekcije.
nerealno koliko se svabama dopusta gruba igra
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mogao bi Portugal izbaciti švabe pa da nam otvori put i u potencijalnom finalu 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Moze propasti na balkanu, dobro je covjek napisao. Prva greska, je.. ti mater, i karijeru.L-Train je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:51Zasto te to cudi,imas zlatnih generacija posebno tih kadetskih koji su i vise propali od nase.Iniesta12 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:45Istina!Dinhooo je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:20
Sa ovim boldiranim se nmg slozit. Nismo isti mentalitet, mi smo temperamentni. Skandinavci su takvi, kao da se kljukaju apaurinima. Evo ti izjava Ibrahimovica sa utakmica dok je bio dijete, koja to slikovito docarava:
Pogledaj npr.Spaniju, Francusku itd....
Pa eto i ta Litvanska generacija protiv koje si igrao u finalu je manje vise propala.Taj prelaz na seniorski nivo je jako cesto nepremostiva prepreka za vecinu.Iniesta12 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 15:04Moze propasti na balkanu, dobro je covjek napisao. Prva greska, je.. ti mater, i karijeru.
Pogledaj npr.Spaniju, Francusku itd....
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Kakve su ovo cijene za utakmice jbt
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jos kad bi Markkanen poslao kuci Srbe, vec bi se trebao poceti pripremati docek nasih zlatnih momaka u Sarajevu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:54Mogao bi Portugal izbaciti švabe pa da nam otvori put i u potencijalnom finalu![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tesko ce Garza biti ispred Quete u hijerarhiji Bostona. Mada, mislim da ce on pjevat i ako imao sigurnih 15-18 min.
Iduca sedmica ce biti specijalna. Kosarkasi idu do kraja, a fudbaleri pobjedom protiv Austrije haman osiguravaju prvenstvo iduce godine.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 15:13Jos kad bi Markkanen poslao kuci Srbe, vec bi se trebao poceti pripremati docek nasih zlatnih momaka u Sarajevu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:54Mogao bi Portugal izbaciti švabe pa da nam otvori put i u potencijalnom finalu![]()
![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma kod svih reprezentacija je to tako, nema veze sa tim je li sa Balkana ili ne. To da kroz par godina treba njih 4-5 da budu nosioci seniorske reprezentacije je ludost i nije se nikad desilo nigdje. Pola momaka iz rostera tih kadetskih reprezentacija i prestane da se bavi košarkom do 23.-24.
Obično od tih "zlatnih" kadetskih generacija ili jako dobrih uglavnom 1 ili 2 budu vrhunski igrači u budućnosti i nosioci seniorskih reprezentacija. Sjećam se da su Francuzi godinu poslije naših osvojili to prvenstvo, redom sve po 20 razlike dobijali pa su samo Maledon i Killian Hayes (
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma sa ovakvim suđenjem,sve osim osvajanja Njemacke je cudo.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.