Ovo sinoc do drugog gola je realno bilo lose , moze se opravdanje naci u losem terenu ali opet mora smjelije i opustenije prema naprijed Dzeko pokazao klasu Basic odlican , stoperi Barisic Radeljic bez previse posla Gazibegovic bas los spor i trom za beka jednostavno nema prodor , nema centarsut i mogu ovi pricat da je on bio najbolji u Sturmu a Malic na klupi ja samo geldam ovo u reprezentaciji i Malic je bolji od Jusufa iako je Dedic klasa za obojicu , Burnic ok , ko gleda Alajbegovica u Salzburgu nista mu nije novo ovo sinoc momak ima fudbal u malom prstu , Esmir i Memic odlicni , sad rani izlazak Hajradinovica nadam se da ne znaci da ce pocet od prve protiv Austrije jer je Memic korisniji od njega i naprijed i nazad , ja bi igro samo sa jednim napadacem zbog toga sto ce sigurno igrati i Sunjic i Gigovic i Tahirovic i necemo i onda nema krila sto ne prolazi u danasnjem fudbalu , momci ce sigurno izginuti u utorak al po realnom kvalitetu trebat ce puno srece da bi dosli do 3 boda koja bi izazvalu euforiju ravnu pobjedi protiv Slovacke za sp u Brazilu.
Po meni najbolja postava ne zamo za Austriju nego inace :
Samo Seo umjesto Burnica kad je zdrav
Vasilj Dedic Barisic Muharemovic Burnic ,Sunjic i Tahirovic vezni ,
Krila Alajbegovic i Memic , Gigovic ispred Sunjica i Tahirovica kao Box to box jer moze puno trcati i zna se ubacit a i odgovoran je i vraca se u odbranu i u napadu Demirovic jer moze trcat duplo vise od Dzeke sto ce u ovoj utakmici najvaznije biti i onda Dzeku ubaciti od prve minute drugog poluvremena
Zadnja izmjena:
UtdBiH21, dana/u 07 sep 2025, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.