Koga briga uopste sa obojicu, ko god se ne odazove na poziv reprezentacije, ne bih ga ni ja zvao nikada vise. A ko se odrekne svoga pasoša neka sam razmisli o sebi
Na muci se poznaju junaci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Koga briga uopste sa obojicu, ko god se ne odazove na poziv reprezentacije, ne bih ga ni ja zvao nikada vise. A ko se odrekne svoga pasoša neka sam razmisli o sebi
Da je drugi selektor obojica bi vjerovatno bila tu
Pa ne možeš čovječe... cijelu utakmicu im puštaju kretajuće blokove. Ili će visoki igrač izaći na hendlera da ne bude otvorena trojka, ili će hendler ostati sam upotpunosti. Nema trećeg. Skoro nijedan naš bek se nije uspio probiti iz onih mrtvih kretajućih blokova Poljaka.
Ok. Izvinjavam se. A i meni su upravo mrtve psovali u nedostatku argumenata. Sasvim sam iznio svoj stav i nemoc bosnja je proizvela nekakve psovke.
Ma pametnije su Poljaci igrali, puno jaca odbrana za razliku kd Gruzijaca, dobro je Ilicic procitao nas i iskoristio sve nase mane, nema mu se sta prigovoriti, a realno na papiru Gruzijci imaju jaca imena od njih. Plus i kod nas umor, ispraznili su se nakon te tekme, posebno Nurkic, to se najbolje vidjelo u skokovima gdje energija igra veliku ulogu. A i nas sut je bio nerealan u prvom pol, u jednom trenutku trica bila 60posto, logicno da mora to pasti.
Kakav bolan stav, kakav je stav nazivati "karinašima" i "mentalnim amebama" momke koji su napravili najveći sportski uspjeh ove države u ovom mileniju? Već sam ti napisao, u 5 od 6 utakmica su bili outsideri i ti ih nazivaš "karinašima". Stidi se. Još evo čitam da se izjašnjavaš kao vjernik.Pogba je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:20Ok. Izvinjavam se. A i meni su upravo mrtve psovali u nedostatku argumenata. Sasvim sam iznio svoj stav i nemoc bosnja je proizvela nekakve psovke.VensanKasel je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:18Nema problema .
Tvoj obraz , srami se . Ja opet pišem da tvoju majku nisam spomenuo , ali neka ...
Opet te pitam , šta je ona skrivila ? Samo to odgovori ?
Kako bi se ti osjećao da ti neko napiše slično tvojoj majci ? Nema potrebe za , dobar si momak , vruća je glava . Majka je svetinja , nema potrebe buraz ...
Preuzeo je Gegić pa ga nije išlomirsonetz je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:22Najveca greska danas je sto niko ne smije preuzeti da opali trojku i tu smo najvise kiksali. Nema veze steta za ono prvo poluvrijeme i sto se robertson povrijedio mozda bi i mogli stici ali sta je tu je idemo dalje. Najvise je utjecalo strah od pobjede nakon prvog poluvremena kazem samo da se ne prepadnu pobjedit i to se desilo
Vjerovatno je prežvakana tema, ali kažem malo sam van toka oko svega.
Ko će drugi igrati centra? Vidjelo se na momente kad je Juka preumoran. Problem je što niko nije očekivao ovoliko loše izdanje Kamenjaša.invincible1921 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:21Lazic, Kamenjas i bacanja ...
Lazic da je pogodio makar 2 od onih teojki A MORO JE drugacije bi bilo
Kamenjas je previse proveo na terenu i to je azizova greska
Ma znam brate , svima je teško , vruća glava .Pogba je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:20Ok. Izvinjavam se. A i meni su upravo mrtve psovali u nedostatku argumenata. Sasvim sam iznio svoj stav i nemoc bosnja je proizvela nekakve psovke.VensanKasel je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:18Nema problema .
Tvoj obraz , srami se . Ja opet pišem da tvoju majku nisam spomenuo , ali neka ...
Opet te pitam , šta je ona skrivila ? Samo to odgovori ?
Kako bi se ti osjećao da ti neko napiše slično tvojoj majci ? Nema potrebe za , dobar si momak , vruća je glava . Majka je svetinja , nema potrebe buraz ...
Sa Sulejmanovicem se zestoko zakuhalo, do te mjere da je i Camil Durakovic intervenisao
Ubjedljivo dva najveća seljaka na forumu. Se.rem vam se obojici usta retardirana. Jel morate tako nakon ovako dobrog EB?
Ne znam brate..nek ne igra niko..bolje i to malar neces imat napad 4na5 ili cak 3na5 kad je lazic tu...TripleThreat je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:24Ko će drugi igrati centra? Vidjelo se na momente kad je Juka preumoran. Problem je što niko nije očekivao ovoliko loše izdanje Kamenjaša.invincible1921 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:21Lazic, Kamenjas i bacanja ...
Lazic da je pogodio makar 2 od onih teojki A MORO JE drugacije bi bilo
Kamenjas je previse proveo na terenu i to je azizova greska
Naravno brate, ulaganje je najvaznijeJames1987 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:14Apsolutno da moramo napraviti trend prolaska grupe ali isto tako mozda i drzava mora malo pogurati tj da ulozi u kosarku ipak smo tu najvise talentovani i imamo najvise uspjeha. Ne moze se desiti da trojica spavaju na dva kreveta da se ceka autobus 1h itd mora to u nastavku dosta ozbiljnije i siguran sam da rezultat nece izostati.NoDi80 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:09Necemo se zadovljavati, svaka cast za osminu finala
Gotov ispali smo i idemo jos jace u kvalfikacije sa svjetsko
Nemoj da psihicki mentalitetom ostanemo na ovome
Moram naprijed sad je kljucni period
Sjecas se zena bile cetvrte na svjetskom i raspale se vec sljedece godine od euforije
Nurkić je ponovo odigrao dobru utakmicu, ostaje žal jer djeluje da smo bili tako blizu da eliminišemo Poljsku?
"Vodili smo veći dio utakmice, pogađali šuteve, igrali dobru odbranu. Kada izgubite igrača koji je zabio 19 poena, mislim da mu je pukla loža, rotacija se smanji, nema tog šutera na terenu koji je bio dobar.
Svaka čast njima koji su lovili taj rezultat. Mislim da smo pobijedili ne bi bilo nezasluženo, ali ni ovako se ne mogu ljutiti ni na koga."
Čini se da su Poljaci previše zaštićeni?
"Znali smo da će biti slično kao u Poljskoj, ne mogu da komentarišem to, jer kada vidite koliko sam poena dao pod košem i nisam dobio faul, tukli su..."
Uradili smo veliki posao na Eurobasketu?
"Uvijek nekako izvučemo maksimum, mislim iz ovoga da smo izašli kao pobjednici bilo bi više od maksimuma. Hvala svima i što su mene učinili koji dolazim tu kada može, a ne kao oni koji su stalno tu, ponosim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.