Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sta je sa Peljtom? Nikako ga skoro ne delegiraju.
Nije podoban a i bolje mu je da ne sudi u ovom blatu. Zato naredne sedmice ide lagano u LPManijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:11Sta je sa Peljtom? Nikako ga skoro ne delegiraju.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ja licno ne mogu da vjerujem da jos uvijek nismo upali u savez i rastjerali ****. Glumimo neke mangupe ovdje i generalno po drustvenim mrezama, a ljudi nas ka*aju kako hoce. Pi*ke smo najvece.
+1.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:30Ja licno ne mogu da vjerujem da jos uvijek nismo upali u savez i rastjerali ****. Glumimo neke mangupe ovdje i generalno po drustvenim mrezama, a ljudi nas ka*aju kako hoce. Pi*ke smo najvece.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
U sirokom sve ustase sude ustaskom klubu protiv sarajeva 

ovo nema nigdje. Plus zelji sta se sprema ja mislim da ni oni nisu na ovo spremni
Musa, halkic,topalovic
Peljto najbolji sudija ne sudi ni jednu utakmicu nikad u svojoj ligi hahshs
.. kako da se pokaze i dokaze i nametne za evropske pozive ??? Smrt savezu.
.. kako da se pokaze i dokaze i nametne za evropske pozive ??? Smrt savezu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kad već trljamo sol na ranu, da se pridružim... 
Nihad Fetić Hakala - Lijepa Ajla
Dok sjever viršle prži, Husrefe izdrži !!!

Eh sad šalu na stranu...
Očekivao sam da će Sarajevo jučer uzeti makar jedan bod, ali sam se dobro prevario.
Činjenica je da je kod njih problem dublje prirode i da je nešto "truhlo" u procesima koji se vode unutar kluba. Kakvi? Vrijeme će pokazati kakvi i koliko kobni po njih. To se sigurno u negativnom smislu odražava i na SŠ (bez obzira koji je trener u pitanju), kao i na igrače.
Nihad Fetić Hakala - Lijepa Ajla
Dok sjever viršle prži, Husrefe izdrži !!!
Eh sad šalu na stranu...
Očekivao sam da će Sarajevo jučer uzeti makar jedan bod, ali sam se dobro prevario.
Činjenica je da je kod njih problem dublje prirode i da je nešto "truhlo" u procesima koji se vode unutar kluba. Kakvi? Vrijeme će pokazati kakvi i koliko kobni po njih. To se sigurno u negativnom smislu odražava i na SŠ (bez obzira koji je trener u pitanju), kao i na igrače.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Kakve su procijene koliko ce se navlaciti Borcu? Pitam zbog kladionice 
-
bordobijeli
- Kontakt:
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sudit ce Halkic normalno,VAR ce pokusati pogurati Borac ako bude prilike.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 17:07Halkic ce biti 60:40 u korist Borca , al varioci ce odraditi posao.
Banjalucke p ne smiju u Sarajevo, lijepi strah.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Podrška za Posušje i da istraju protiv lopovluka koji su namirisali
Pa zato sto nikad nece biti jedinstva probosanskih navijaca da se izborimo za ono sto jedino mi volimo.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:30Ja licno ne mogu da vjerujem da jos uvijek nismo upali u savez i rastjerali ****. Glumimo neke mangupe ovdje i generalno po drustvenim mrezama, a ljudi nas ka*aju kako hoce. Pi*ke smo najvece.
Sve smo prepustili srbima i hrvatima, jer smo potkupljive, jeftini.
Lakse uzeti pare nego boriti se za ono sto volis.
Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 17:33Podrška za Posušje i da istraju protiv lopovluka koji su namirisali
Ma nije moguće da se ovo dešava, ovo je urota šizopitara i šizoRA.U otvorenom pismu NS/FS BiH, HŠK Posušje traži trajno izuzeće dvojice sudija, navodeći incidente iz prethodnih utakmica i strah od novih tenzija pred okršaj sa Zrinjskim
Lakše se baviti glupostima ismijavat Tuzlu,Zenicu,Bihać,Velež i Vrapčiće,dok Borac i Zrinjski lagano pored Želje i Sarajeva trljaju ruke i određuju sebi i ko ce im sudit i kad ce igratManijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:30Ja licno ne mogu da vjerujem da jos uvijek nismo upali u savez i rastjerali ****. Glumimo neke mangupe ovdje i generalno po drustvenim mrezama, a ljudi nas ka*aju kako hoce. Pi*ke smo najvece.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Pact1921, TETRAPAK, VolimoSarajevo i 61 gost.