Totalno nebitno, to gov.no s vašeg i njihovog grba je Zrinjski ugasilo. Sad su deložirani izvan grada gdje i pripadaju. To je realnost, povratka nemaSkver je napisao/la: ↑12 sep 2025, 17:06Tako je, na tom je stadionu oduvjek igrao Zrinski....nemojte zaboraviti upisati to u stoljetnu povijest HNK Zrinski....da buduce generacije to znaju.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sretan ti rodjedan, Dolino Ćupova
Na današnji dan prije 72 godine zvanicno je otvoren dom FK Željezničar, Stadion Grbavica

19.09.2025 104 godine Željezničara
Proslava će biti u ponedjeljak 15.09 na utakmici protiv Borca

Na današnji dan prije 72 godine zvanicno je otvoren dom FK Željezničar, Stadion Grbavica

19.09.2025 104 godine Željezničara
Proslava će biti u ponedjeljak 15.09 na utakmici protiv Borca

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 sep 2025, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ti si bas glupan, kao sto prilici vama skutorima. Niste nesto pametni. Nisam podvelezac mamlaze, a ti si skutor sa listice, sljego se u Mostar da vidis malo asfalta.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 sep 2025, 10:09To ti mama voli kundo podveleski
Unistila Jugoslavija rukomet u BL, sreca pa su sad ovi napravili velikana evropskog rukometa.Vorovus je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:57Nije tako, evo npr. u Banjaluci su privatni investitori u zadnjih 15-20 godina napravili vise novih zgrada nego komunisti za 50 godina. Nije bilo cm autoputa, sad imamo bar nesto (ne ulazim u kriminal, to je druga tema).Argentina je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:15Volili ih ili ne u svakom mjestu su za 40-50godina napravili vise nego svi skupa za cijelu historiju ovih prostora.
Uzmi konkretno sport, na cijim stadionima igraji svi? U cijim dvoranama? Sta je to neko drugi negdje sagradio, stolice jedva promjene klubovi i UEFA nam plati nove travnjake?
Stadion je otvoren na ovom mjestu 1937, teren i zapad (kasnije dogradjivan). U SFRJ napravljen istok, 2012. napravljen sjever. Vidis da nije sve u jednoj drzavi. Negdje jeste.
Dvoranskih sportova u prvim decenijama proslog vijeka nije ni bilo, logicno je da su dvorane gradjene kad se javila potrba za njima. Imas sad nove dvorane u Zenici, Laktasima, Istocnom Sarajevu, Gradisci itd. Izađi iz ljušture i proširi vidike.
Bolje i UEFA da plati nego strani krediti bez pokrića.
Prebroj skole i naselja u BL. Iskreno, ja sam toj drzavi zahvalan za mnoge stvari, ali ona je proslost, treba ici naprijed, ali ne mogu se osporiti cinjenice.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Znamo Rigi da u tebi imaju velikog stovatelja naci politike, vjerojatno te stranka prati i vidi u tebi nasljednika fasistickih ideala, davno su ljudi rekli cega se budala ponosi pametan se stidi....vidimo da osim europskih vrijednosti stujete i cionisticke, otimanja tudjeg....laz moze doruckovati, vecerati ne moze.Rigoletto je napisao/la: ↑13 sep 2025, 10:39Totalno nebitno, to gov.no s vašeg i njihovog grba je Zrinjski ugasilo. Sad su deložirani izvan grada gdje i pripadaju. To je realnost, povratka nema![]()
Naci, hdz, cionizam, fašizam i tako u krug. Kako sami sebi ne dosadite? PatetičariSkver je napisao/la: ↑13 sep 2025, 11:05Znamo Rigi da u tebi imaju velikog stovatelja naci politike, vjerojatno te stranka prati i vidi u tebi nasljednika fasistickih ideala, davno su ljudi rekli cega se budala ponosi pametan se stidi....vidimo da osim europskih vrijednosti stujete i cionisticke, otimanja tudjeg....laz moze doruckovati, vecerati ne moze.
Ko je rekao da je unistila rukomet, spinujes bezveze.Argentina je napisao/la: ↑13 sep 2025, 11:01Unistila Jugoslavija rukomet u BL, sreca pa su sad ovi napravili velikana evropskog rukometa.Vorovus je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:57Nije tako, evo npr. u Banjaluci su privatni investitori u zadnjih 15-20 godina napravili vise novih zgrada nego komunisti za 50 godina. Nije bilo cm autoputa, sad imamo bar nesto (ne ulazim u kriminal, to je druga tema).Argentina je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:15
Volili ih ili ne u svakom mjestu su za 40-50godina napravili vise nego svi skupa za cijelu historiju ovih prostora.
Uzmi konkretno sport, na cijim stadionima igraji svi? U cijim dvoranama? Sta je to neko drugi negdje sagradio, stolice jedva promjene klubovi i UEFA nam plati nove travnjake?
Stadion je otvoren na ovom mjestu 1937, teren i zapad (kasnije dogradjivan). U SFRJ napravljen istok, 2012. napravljen sjever. Vidis da nije sve u jednoj drzavi. Negdje jeste.
Dvoranskih sportova u prvim decenijama proslog vijeka nije ni bilo, logicno je da su dvorane gradjene kad se javila potrba za njima. Imas sad nove dvorane u Zenici, Laktasima, Istocnom Sarajevu, Gradisci itd. Izađi iz ljušture i proširi vidike.
Bolje i UEFA da plati nego strani krediti bez pokrića.
Prebroj skole i naselja u BL. Iskreno, ja sam toj drzavi zahvalan za mnoge stvari, ali ona je proslost, treba ici naprijed, ali ne mogu se osporiti cinjenice.
Prebrojao sam skole i naselja. Da li mislis da se skole i naselja ne bi gradili u nekom drugog sistemu 70ih?
- Threeplanetrees
Prismrdili nisu centru Mostara, Neretvu i gradske mostove samo na TV-u vide, slijepo crijevo grada jer su dva glavna ulaza i izlaza iz grada u rukama mrskih bošnjaka, simbol grada Stari most isto u rukama mrskih bošnjaka ali oni su nekoga deložirali. Šta je ovih rumenih škutora Smiljko napravio 
Hoće li (i može li) neko da mi objasni zašto samo navijači Vase Crnog objavljuju na ovoj temi vijesti vezane samo za njihov klub? 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vjetrometina kraj magistralnog puta

- Threeplanetrees
Bez brige, počelo se graditi. Igramo europu iz godine u godinu, potreban nam je bolji stadion. S druge strane pijaĆari na pazarni dan idu direktnom konkurentu na megdan. Zglajzate li opet i sletite u federalnu tu će vam biti kraj, treća sreća 
- Threeplanetrees
Veća smo ti preokupacija nego sami sebi. Dovoljno nam je to jer znamo koliko te pojede. Hajde 
Mnogo nas jede dok jurimo ka decimi
Uvijek simpatično, potkapacitirano društvo iz Opina
Uvijek simpatično, potkapacitirano društvo iz Opina
- Threeplanetrees
Šagoljaju subotom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
Postavio si prosjek gledaoca u prošloj sezoni gdje ste se borili za titulu,a mi tek u zadnjem kolu obezbjedili opstanak i opet u sto gledalaca razlikaRigoletto je napisao/la: ↑13 sep 2025, 12:37https://www.transfermarkt.com/premijer- ... on_id/2024
Opine na aparatima![]()
Ne mogu zamislit da je obrnuto, vi se nikad za titulu niste borili. Živio mi
- Threeplanetrees
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Jet2Holiday, Lik, Paromlinac, Vanja8, Venom, Wilshere10, Zaboljesutra i 25 gostiju.