To mi je baš maloprije prošlo kroz glavu, nadam se da je ovo povratak u formu... najvažniji igrač.MrAmarOsim je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:34Sutra malo više, sada samo da kažem ŠOŠIĆU NADAM SE DA SI OPET ONAJ STARI!
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- dubioza144
- Kontakt:
Velikiiii Velikiii Velikiii ŽELJEZNIČAR, KAKOOO DAA TEE NEEE VOLIIIM 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Hvala momci na svemu svima koji su bili na stadionu, jedna od najljepših uspomena sa Grbavice. KAKO DA TI KAŽEM KOLIKO MI ZNAČIŠ
Grupa iznad svakog pojedinca.
Uprava Punu podršku i ovlasti Adžemu dat!
Riješit se i BOLJEVIĆA ili ga prekomandovat na CF jer tu njegovoa (NE)odbrana će najmanje dolazit eo izražaja.
Pojačat sredu igračem tipa Savić(Možda i Deni bude taj) da možemo i mi držat loptu u nogama ovako imamo 2dmf i sve je dobro dok idemo na kontre međutim kad trebamo napad organizovat nemamo srede i patimo se u organizaciji,pojeli su nas vicini tu.Možda pokušat sa Šošić Deni i iza njih razbijač Erik ili Dan msm da bi bolje sredina funkcionisala jer i Deni i Šošić hoće igrat odbranu.
Odinaka zvjerina puna potencijala molit boga da imamo ljude koji će ga znat izbrusit.Moderni bek koji drži čitavu stranu čitavu utakmicu i nećeš ga vidjet da kasni ni u odbrani mi u napadu samo još sitnice da ispegla i abd sljedeći izlazni transfer Želje.
Odbranu još više utegnut!
Nadam se da je ovo povratak Želje tamo gdje mu je mjesto a to je DOMINACIJA!
Riješit se i BOLJEVIĆA ili ga prekomandovat na CF jer tu njegovoa (NE)odbrana će najmanje dolazit eo izražaja.
Pojačat sredu igračem tipa Savić(Možda i Deni bude taj) da možemo i mi držat loptu u nogama ovako imamo 2dmf i sve je dobro dok idemo na kontre međutim kad trebamo napad organizovat nemamo srede i patimo se u organizaciji,pojeli su nas vicini tu.Možda pokušat sa Šošić Deni i iza njih razbijač Erik ili Dan msm da bi bolje sredina funkcionisala jer i Deni i Šošić hoće igrat odbranu.
Odinaka zvjerina puna potencijala molit boga da imamo ljude koji će ga znat izbrusit.Moderni bek koji drži čitavu stranu čitavu utakmicu i nećeš ga vidjet da kasni ni u odbrani mi u napadu samo još sitnice da ispegla i abd sljedeći izlazni transfer Želje.
Odbranu još više utegnut!
Nadam se da je ovo povratak Želje tamo gdje mu je mjesto a to je DOMINACIJA!
Zadnja izmjena: antibot, dana/u 15 sep 2025, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ljudi kako je Šošić odigrao ovo poluvrijeme... Kao na dopingu. Vidi se koliko je momku stalo, i dalje mi je sramotno ono zvizdanje njemu prije par kola.
Blackwargreymon je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:44Ljudi kako je Šošić odigrao ovo poluvrijeme... Kao na dopingu. Vidi se koliko je momku stalo, i dalje mi je sramotno ono zvizdanje njemu prije par kola.
Ništa nije sramotno prema bilo kome od njih, od Adžema do Šošića, i dalje je ovo ekipa koja nije pobijedila Radnika i Rudara na Grbavici. Vidjećeš na kraju koliko će to biti važni bodovi. Sve po zaslugama.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Nadjačali su tu aplauzi sa sjevera zvižduke, kakve nam je partije pružao, upao je bio u krizu i sada se polako iz nje vraća, bezobrazno je. Ne može se nakon par kola tako bitnom igraču i pretalentovanom nabijati noga u guzicu, upravo iz razloga ovakvih utakmica gdje sve prelomi, gdje nam pokaže koliko nam znači za igru.Blackwargreymon je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:44Ljudi kako je Šošić odigrao ovo poluvrijeme... Kao na dopingu. Vidi se koliko je momku stalo, i dalje mi je sramotno ono zvizdanje njemu prije par kola.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ili mi se čini il je Cveta isti gol zabio
- Hrammm1921
- Kontakt:
Fale nam itekako 2 dobra pojacanja za nesto vise .. Fali nam kvaliteta yebiga. Radovac u formi bi nam legao auu
E sjebavanje zivotom
- mamonelafo
- Kontakt:
Jaaoo braćoooooooooo
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
I dan danas me sramota onog skandiranja protiv Rudara ‘Adzeme odlazi’, ubi nas ta licemjernost. Svaka cast momci, gazi do kraja. Nestvarna noc. Treba nam vise igre u sredini, ono na silu po strani je bolno za oci
Ja sam bio da ide nakon prosipanja bodova od Rudara i Radnika, uz kriminalnu igra obje ove tekme plus uzas protiv Posusja i Veleza kad smo bas lose igrali. I dalje mislim da je to uzas jedan bio.
Da li smo se digli i napravili ludilo? Itekako i napravili rezultate bolje od ocekivanih, ako cemo iskreno. Pristup i pobjede peotiv Zrinjskog i Borca su vrijedne spomena i hvaljenja, kao sto je bila i kritika za ove prije.
Ali to ne treba da bude tema, ko je bio za, ko protiv, treba biti objektivan i reci kako jeste sve. Idemo dalje i nadam se da ovako nastavljamo iz kola u kola, ma i bolje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Kome prijeti suspenzija na derbiju?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
104 godine Željezničara, 72 godine Grbavice
Željezničar - Borac 3:2
U19 Željezničar - Radnik 4:3
U17 Željezničar - Sloga 2:0
U15 Željezničar - Sloga 10:0
U13 Željezničar - Slavija 5:0
Novi jug, cekamo investitora
Željezničar je više od kluba
Imamo jedan od najvecih potencijala na ovim prostorima da napravimo iskorak i da igramo tu grupnu fazu
Samo pametno, mudro, jako, hrabro
Zaboraviti sve i maksimalno se fokusirati na Siroki Brijeg
Željezničar - Borac 3:2
U19 Željezničar - Radnik 4:3
U17 Željezničar - Sloga 2:0
U15 Željezničar - Sloga 10:0
U13 Željezničar - Slavija 5:0
Novi jug, cekamo investitora
Željezničar je više od kluba
Imamo jedan od najvecih potencijala na ovim prostorima da napravimo iskorak i da igramo tu grupnu fazu
Samo pametno, mudro, jako, hrabro
Zaboraviti sve i maksimalno se fokusirati na Siroki Brijeg
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kako da te ne volim
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrammm1921
- Kontakt:
Alica i Ericka nema u Sirokom zbog kartona
Treba kakva invazija i dole
Treba kakva invazija i dole
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 16 sep 2025, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 12 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)