Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

wadethegreat
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la wadethegreat » 17 sep 2025, 22:58

Meni vise zao bodova protiv Brentforda nego ovo...

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 17 sep 2025, 23:00

Maresca ovo Maresca ono.. izgleda da ako ne promijenimo 2 trenera u toku jedne sezone ne valja. Ne kontam jel Maresca sam sebi dao gol, mozda penal napravio ili dodao Kaneu loptu da da gol

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 17 sep 2025, 23:05

Svi koji su mislili da će Tosin iznijeti sezonu u paru sa Chalobom kažem da nemaju pojma, a isto kažem i za ove koji traže smjenu Maresce i to je jedina istina, ali eto i djeca prate fudbal. Poraz ne boli toliko obzirom da smo izgubili u Minhenu u prvom kolu. Golman odličan, Cucu solidan obzirom da je imao zvijer protiv sebe, Palmer odličan, Pedro se trudio izvlačio, ne možeš mu ništa reći. Ostatak nula, žao mi je ali Caicedo ide u tu kategoriju, očekujem protiv Uniteda Santosa, vidi se da je željan igre i odmoran, pokupi čovjek Jacksona koga boli briga za karton, pokaži da želiš. Estevao isto starta, Pedro Neto iznenađujuće loš al baš. Radije bih gledao Achemponga nego Gusta, iako osim one nemoguće greške nije nešto zabrljao nije ništa ni donio.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 17 sep 2025, 23:52

superFrankie je napisao/la:
17 sep 2025, 23:00
Maresca ovo Maresca ono.. izgleda da ako ne promijenimo 2 trenera u toku jedne sezone ne valja. Ne kontam jel Maresca sam sebi dao gol, mozda penal napravio ili dodao Kaneu loptu da da gol
Sredina nam je večeras pojedena, kao trener snosi odgovornost za to. Za opcije na štoperskim pozicijama su krivi direktori.

Uglavnom zaslužen poraz večeras.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 18 sep 2025, 07:07

TheShed je napisao/la:
17 sep 2025, 23:52

Sredina nam je večeras pojedena, kao trener snosi odgovornost za to. Za opcije na štoperskim pozicijama su krivi direktori.

Uglavnom zaslužen poraz večeras.
Samo dva Enza znaju kako je Fernandez sinoc odigrao 80 minuta :mrgreen: Losa njegova utakmica.Apsolutno nepotrebno guranje Jamesa u sredinu kad imas opciju u veznom redu.

Uvijek ce ga skupo kostat kad promasi sredinu obzirom da ce to samo stvorit dodatni pritisak na ionako poslab stoperski par.

Ovaj Pedro ce izgorit ako bude morao igrat svaku utakmicu citavu.Mogao je i njega izvadit sinoc bar 20min prije kraja,vidis da si zijanio vec.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 18 sep 2025, 07:20

Utakmicu smo izgubili na sredini terena. Mizerno je ono djelovalo. Bayernova mršava veza pojela 100 milionke. Koliko su dobri trenutno Kimmich, Goretzka i Gnabry pokazuje Njemačka reprezentacija gdje ih Slovačka oduči od fudbala.
Da je to onaj Bayern sa presingom od prije pa inekako bi se prihvatilo. Kad ti krene utakmica sa autogolom predatora, pa jeftini penal nad Kaneom i šlag na tortu bravurija Gusta, koji postaje sve zatupljeniji igrač iz utakmice u utakmicu.
Da li je moguće da nam se sva igra svodi na dodavanje golmana sa prokletim štoperima koji su 0 tehničari? Palmer jedini kad dobije loptu pokušava nešto iskreirati. Onaj Neto također Bože sačuvaj, užasan decision making, zagnjuri glavu u zemlju k’o tele.
Nije Mia san Mia toliko bolja da se strepi onako, fuj. Mogu sve shvatiti, da je njih teško dobiti na domaćem terenu i sve, ali ono 2.poluvrijeme je horor.
Enzo k’o da igra sa 3 trbušne kile.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 18 sep 2025, 07:24, ukupno mijenjano 1 put.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 18 sep 2025, 07:22

slika

Plastenik posjeta neće ostati u lijep sjećanju.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 sep 2025, 10:07

Ne biramja igrace na terenu i postavku igre,sinoc smo bili pojedeni na svakom metru terena,mogli smo dozivjeti katastrofu da nas Sanchez nije iscupao sa par odbrana..

Zadnja linija nam razvucena,ljudi kad su htjeli usli su u 16 metara,debilizam je bio gurati Dzejmsa na sredinu, Gusta na desnog beka kraj Dzejmsa,Enza iza napadaca koji je spor,Kaisedo sinoc isto los,Neta su pojeli desni bekovi Bajerna,Palmer kao nesto i pokusavao..

Pedro odsjecen citavu utakmicu i umjesto da pravi izmjene odma na startu drugog poluvremena,on pravi nakon treceg gola,kada je skoro sve rijeseno .

Nadam se da ga Amorim nece oduciti od fudbala i fudbalske taktike..

Protiv Mancestera ne ocekujem apsolutno nista,mozda bod bi bio dobar,neka da priliku Santosu i Estevau od prve minute,gore od onog sinoc ne moze,mozda i da gurne Guiua od prve,neka Pedra odmori,jer covjek se istrosio zadnja dva meca...

U januaru pokusati zaganjati stopera,a veca mi je zelja da ode Mareska nego bilo sta,pogubljen je totalno u svojim zamislima fudbalske igre.. :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 18 sep 2025, 12:45

Treba vise Guiua koristiti. Ako nista da Spusta lopte na Pedra i ostale
Odbranu Necemo rijesiti nemamo s cim da rijesimo…
Ocekujem panicne neke kupovine u januaru…
Ne Treba ni ulogu sudija sinoc zaboraviti. Zaklao nas je.
I rotacije su mu uzas za sada. Caicedo pregorio izmislja pozicije Enzu ovome onome. Klasicni overthink ala Pep.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 18 sep 2025, 12:56

Pensioner26 je napisao/la:
18 sep 2025, 07:22
slika

Plastenik posjeta neće ostati u lijep sjećanju.
Neće za sinoć ali uvijek je u lijepom zbog osvajanja LP. :mrgreen:

slika

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 18 sep 2025, 13:21

Al serete nmgu da vjerujem sta citam, sudija je uzas bio, desi se losa tekma, jesu li u vas stvarno bila tolika ocekivanja da nakantamo Bayern na Alianz Areni ili cekate da kiksamo da pocnete pljuvati po Maresci. James u sredini je dobra zamisao, kad smo dobili na taj nacin PSG niste rijeci napisali gdje ste poslije borbe lavovi moji, u misijoj rupi.

Jedva cekam povratak Lavije i on jeste fenomenalna opcija za tri u sredini, samo sto ne mozes vidjeti da je Enzo F odgovoran u odbrani sa dvojicom u sredi a kamoli s trojicom. Sad se nazalost vidi ko je Colwill, i on je bio pljuvan milion puta. Plasticni navijaci nakon jedne tekme, poserem vam se u navijanje. Ljudi igra se svaka tri dana nismo navikli zar ne vidite umor polahko dok se poslozi sve gdje zurite. Sezona ima 70 utakmica, vi nakon prvog kola LŠ poceli plakat, kme nismo bili dobri sa Bayernom.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 sep 2025, 13:23

Jest da se ponavljam ali ljudi što mene Gusto nervira...glumi nekog fakina..ali de ga baš ono pratite njegov učinak na terenu...na prvu čovjek se raskide,trči,skače,ali na boku u odbrani često kasni,pravi rupe,ne dobija duel jer fali fizike,ali ofanzivno katastrofa...centaršut užasan,izbace ga u prazan prostor on je vrati po 30 metara nazad,uspori,pogriješi..najgore je šta ja i sada mislim da on može ali kao da ne smije,nema samopouzdanje.. pa care pokušaj jedan na jedan..ama ništa..joj kada se sjetim Ešli Cola...

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 18 sep 2025, 13:25

Ko su vama još štoperske opcije?
Pa Vijega kojeg ste nama na posudbu dali čini mi se bolja opcija od ovih što su vam starteri
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 18 sep 2025, 13:35

BocaJuniors1905 je napisao/la:
18 sep 2025, 13:25
Pa Vijega kojeg ste nama na posudbu dali čini mi se bolja opcija od ovih što su vam starteri
Ranjeni Fofana, neiskusni Acheampong i Colwill koji je najbolja opcija ali ko zna koliko će odsustvovati.

Uglavnom k'o papagaji ponavljamo da nam treba kvalitetan štoper već tri godine ali ljudi koji su zaduženi za to ne rade taj posao na pravi način. :mrgreen:

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 18 sep 2025, 13:36

BocaJuniors1905 je napisao/la:
18 sep 2025, 13:25
Moguće, ali ne možeš ostaviti nekoga ko se posvađao sa trenerom i da mu samo padne cijena. Josh Achempong mora više šanse dobiti.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 sep 2025, 14:11

Samo nama ne fali kvalitetan štoper nego dva kvalitetna ,ne kvalitetna nego dva vrhunska štopera da bili neki faktor..e sada drugo je ima li ih na tržištu...ovako je i dalje patnja ,nemaš uravnotežene linije..i...ništa..idemo dalje,izvuci maximum od ovog što imaš....

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 18 sep 2025, 14:29

A tako i forum

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 18 sep 2025, 14:34

superFrankie je napisao/la:
18 sep 2025, 14:29

A tako i forum
Glupi balkanski mentalitet, na forumu možeš pročitati korisne postove od 3 max 4 čovjeka :crazy:

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: IQ200 i 5 gostiju.