Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

wadethegreat
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la wadethegreat » 17 sep 2025, 22:58

Meni vise zao bodova protiv Brentforda nego ovo...

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 17 sep 2025, 23:00

Maresca ovo Maresca ono.. izgleda da ako ne promijenimo 2 trenera u toku jedne sezone ne valja. Ne kontam jel Maresca sam sebi dao gol, mozda penal napravio ili dodao Kaneu loptu da da gol

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 17 sep 2025, 23:05

Svi koji su mislili da će Tosin iznijeti sezonu u paru sa Chalobom kažem da nemaju pojma, a isto kažem i za ove koji traže smjenu Maresce i to je jedina istina, ali eto i djeca prate fudbal. Poraz ne boli toliko obzirom da smo izgubili u Minhenu u prvom kolu. Golman odličan, Cucu solidan obzirom da je imao zvijer protiv sebe, Palmer odličan, Pedro se trudio izvlačio, ne možeš mu ništa reći. Ostatak nula, žao mi je ali Caicedo ide u tu kategoriju, očekujem protiv Uniteda Santosa, vidi se da je željan igre i odmoran, pokupi čovjek Jacksona koga boli briga za karton, pokaži da želiš. Estevao isto starta, Pedro Neto iznenađujuće loš al baš. Radije bih gledao Achemponga nego Gusta, iako osim one nemoguće greške nije nešto zabrljao nije ništa ni donio.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 17 sep 2025, 23:52

superFrankie je napisao/la:
17 sep 2025, 23:00
Maresca ovo Maresca ono.. izgleda da ako ne promijenimo 2 trenera u toku jedne sezone ne valja. Ne kontam jel Maresca sam sebi dao gol, mozda penal napravio ili dodao Kaneu loptu da da gol
Sredina nam je večeras pojedena, kao trener snosi odgovornost za to. Za opcije na štoperskim pozicijama su krivi direktori.

Uglavnom zaslužen poraz večeras.

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.