Muhamed Subašić

kimbo
Kontakt:

Re: Muhamed Subašić

Post Postao/la kimbo » 22 apr 2011, 23:10

Ovaj decko sigurno nece propasti. Ima ono sto je najbitnije pravu furku u glavi i taj kvalitet ce svak prepoznati. Nisam ga vidio na pravom ispitu ali ono sto sam do sada vidio ima potencijala. Presudno mu je sada da ode prije svega do pravog trenera a ime kluba nije bitno !!!!
Usput i zelim Gracicu nravno da se opari i dokaze da za prodaju igraca direktno iz BH ne treba nikakav susjedni lobi niti ovjera !!!!!! Osim toga covjek cini uslugu svim odasnjim menadzerima izbjegavajuci da nam igraci odlaze po svaku cjenu.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 23 apr 2011, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2011, 00:18

Cartman je napisao/la:Evo Muhamed je na pregovorima sa nekim klubom iz lige petice. Vjerovatno u Njemackoj. Samo da ne bude kao sa Grujicem, Berberovicem, Husejinovicem itd. Nije mala stvar prec direkt iz ovog naseg jada, u Bundesligu.
Grujic i Berberovic su bili u onoj skvadri mlade repke kad su ubili hljeb u svabama.5-1 ako se ne varam je bilo.
Bereberovic je usr'o sa ''laganim zivotom''Dobra piva,dobri lokali itd.
Grujic je totalno cudna sorta.U repci odlican,ali u klubovima srednja zalost
Dok Huseinovic ima jato svraki u glavi.
Kod Subasica je druga prica,napatio se u zivotu i cisto sumnjam da ce takvu sansu olako da ispusti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

meho69
Kontakt:

Post Postao/la meho69 » 23 apr 2011, 09:40

kimbo je napisao/la:Ovaj decko sigurno nece propasti. Ima ono sto je najbitnije pravu furku u glavi i taj kvalitet ce svak prepoznati. Nisam ga vidio na pravom ispitu ali ono sto sam do sada vidio ima potencijala. Presudno mu je sada da ode prije svega do pravog trenera a ime kluba nije bitno !!!!
Usput i zelim Gracicu nravno da se opari i dokaze da za prodaju igraca direktno iz BH ne treba nikakav susjedni lobi niti ovjera !!!!!! Osim toga covjek cini uslugu svim odasnjim menadzerima izbjegavajuci da nam igraci odlaze po svaku cjenu.
subasic jednostavno nije kvalitet za neki dobar bundes klub.zivi bili pa vidjeli.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2011, 09:55

meho69 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ovaj decko sigurno nece propasti. Ima ono sto je najbitnije pravu furku u glavi i taj kvalitet ce svak prepoznati. Nisam ga vidio na pravom ispitu ali ono sto sam do sada vidio ima potencijala. Presudno mu je sada da ode prije svega do pravog trenera a ime kluba nije bitno !!!!
subasic jednostavno nije kvalitet za neki dobar bundes klub.zivi bili pa vidjeli.
Aha ,tako se sprdali i sa Plisekom kad je Dzeku poveo u Teplice i Cesku ligu
Bundes liga u to je za njega bila misija nemoguce.
Medjutim,zivi bili pa smo vidjeli. :twisted:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

meho69
Kontakt:

Post Postao/la meho69 » 23 apr 2011, 10:15

harishp je napisao/la:
meho69 je napisao/la:
Aha ,tako se sprdali i sa Plisekom kad je Dzeku poveo u Teplice i Cesku ligu
Bundes liga u to je za njega bila misija nemoguce.
Medjutim,zivi bili pa smo vidjeli. :twisted:
dzeko je jedan,dugo mu se niko nece ni priblizit ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2011, 10:27

Jest @home 69 ,tako je.
A sto su ga ,jos dok je igrao u premier ligi.Kako rece Nikola Nikic zvali sljivotres,manje vise.
Muhamedu,treba samo srecu pozeliti,a ne pametovati da nije kvalitet.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

meho69
Kontakt:

Post Postao/la meho69 » 23 apr 2011, 10:34

harishp je napisao/la:Jest @home 69 ,tako je.
A sto su ga ,jos dok je igrao u premier ligi.Kako rece Nikola Nikic zvali sljivotres,manje vise.
Muhamedu,treba samo srecu pozeliti,a ne pametovati da nije kvalitet.
ako je salihovic jedan prosjecan igrac u bundeski onda subasicu ne ginu tribine.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2011, 10:40

Da Salihovica nije bilo,nikad Hoffenhaim ni druge lige a kamoli prve BL vidio ne bi.
Koja to budala moze reci da je Salihovic prosjecan igrac.Prosjecan igrac ne odbija tako lako jedan Bajern.A to je Salih ucinio.
Uostalom Salih nije tema.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

meho69
Kontakt:

Post Postao/la meho69 » 23 apr 2011, 10:47

harishp je napisao/la:Da Salihovica nije bilo,nikad Hoffenhaim ni druge lige a kamoli prve BL vidio ne bi.
Koja to budala moze reci da je Salihovic prosjecan igrac.Prosjecan igrac ne odbija tako lako jedan Bajern.A to je Salih ucinio.
pa prosjecan je,nije standardan ni u hofenheimu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2011, 10:58

meho69 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Da Salihovica nije bilo,nikad Hoffenhaim ni druge lige a kamoli prve BL vidio ne bi.
:lol: :roll: Aussenbanddehnung im Knie ili ti na nasem povreda vanjske ligamente u koljenu.Vec zadnjih par sedmica.ostale osim jedne ili dvije tekme,odigrao skoro sve po 90 minuta
A sto se tice ove povrede,ja ga yebem ko' bude standardan sa ovim belajem.
U stvari koji tvoj fazon,posrati se po BIH reprezentativcima.
Ili sta,ne kontam.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

meho69
Kontakt:

Post Postao/la meho69 » 23 apr 2011, 10:59

harishp je napisao/la:
meho69 je napisao/la:
:lol: :roll: Aussenbanddehnung im Knie ili ti na nasem povreda vanjske ligamente u koljenu.Vec zadnjih par sedmica.ostale osim jedne ili dvije tekme,odigrao skoro sve po 90 minuta
A sto se tice ove povrede,ja ga yebem ko' bude standardan sa ovim belajem.
U stvari koji tvoj fazon,posrati se po BIH reprezentativcima.
Ili sta,ne kontam.
ma kakva ozljeda, trener je fino reko sta misli o njemu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2011, 11:01

:o :o :shock: :roll:
Tebi ni rendgenski snimak nebi pomogao. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 23 apr 2011, 12:43

@meho69

i ti i trener lagano pod ruku i malo kod Torabija da vam ispere mozak ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

meho69
Kontakt:

Post Postao/la meho69 » 23 apr 2011, 13:05

harishp je napisao/la::o :o :shock: :roll:
mozda je ozljedzen ali i ranije ga je trener izbacio iz prvih 11 a salih izjavio da zeli u herthu.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 23 apr 2011, 13:24

meho69 je napisao/la:

mozda je ozljedzen ali i ranije ga je trener izbacio iz prvih 11 a salih izjavio da zeli u herthu.
Meho ziv bio nemoj,cuj Salihovic prosjecan igrac. Salihovic ima izgradjeno ime u Bundesligi,nije to dobio na lijepe oci.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2011, 10:47

meho69 je napisao/la:
harishp je napisao/la::o :o :shock: :roll:
@Meho69 fakat nesto nije s tobom u redu.Ili si naograisao ili neko sihire bacio,ili ti tako vec odavno.
Ako je iko izbacen izbacen je trener.Salihovic je dobio samo jedan mec suspenzije i to bilo to.Pa Salihovic je jedan od najstandardniji igraca u klubu.Toliko je ''prosjecan ''igrac da Hertha nema para za njega :lol: Koji ti je vise klinac,ohani meho vise.
Uostalom svaki ti je post za pendreka.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 apr 2011, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 24 apr 2011, 10:50

Pustimo se sada Seje, tema je Muhamed Subašić; topic za Salihovića već postoji pa tamo raspravljajte. :mrgreen:

Nego, šta očekujete od transfera Subašića ?

Po meni, najbolje bi mu bilo kada bi otišao u neki bundesligaški klub, naravno da nije prosjek, da ima prostora za napredak i razvijanje. :roll:
Still learning...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2011, 11:10

domineysn je napisao/la:Pustimo se sada Seje, tema je Muhamed Subašić; topic za Salihovića već postoji pa tamo raspravljajte. :mrgreen:

Nego, šta očekujete od transfera Subašića ?

Po meni, najbolje bi mu bilo kada bi otišao u neki bundesligaški klub, naravno da nije prosjek, da ima prostora za napredak i razvijanje. :roll:
Pitaj mehu,on rece da od toga nema nista :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 apr 2011, 14:08

Pasodzigera je napisao/la:
meho69 je napisao/la:

Meho ziv bio nemoj,cuj Salihovic prosjecan igrac. Salihovic ima izgradjeno ime u Bundesligi,nije to dobio na lijepe oci.
salihovic je po ocjenama kicker-a 91. igrac bundeslige s prosjecnom ocjenom 3,56 na skali od 6 do 1 (1 najbolja ocjena)... igra u klubu koji je trenutno 9. od 18 klubova...

o subasicevoj vrijednosti ce se moc' govorit' kad ode iz olimpika... za sad je on perspektivan igrac za premijerligaske uslove... ni manje ni vise... ko tvrdi drugacije nije objektivan.. za njega ce biti uspjeh ako ode u bilo koji klub u 1. bundesligi ili sire gledano u bilo koji klub liga 'petice'..

ali obzirom da su i salihovic i subasic nasi igraci, oni su najbolji na svijetu na svojim pozicijama, a mozda i sire ;)..
(ipak je ovo navijacki forum i nema mjesta objektivnsti))

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 24 apr 2011, 14:23

amho je napisao/la:
salihovic je po ocjenama kicker-a 91. igrac bundeslige s prosjecnom ocjenom 3,56 na skali od 6 do 1 (1 najbolja ocjena)... igra u klubu koji je trenutno 9. od 18 klubova...
Kicker je vec odavno kao novina izlapio,nit je novina koja je objektivna,pogledas samo listu i vidis kako se bezvezni njemacki fudbaleri daruju sa dobrim ocjenama,ne treba meni Kicker da ocjenim ko je dobar,a ko los fudbaler,za takve stvari imam vlastite oci,a ne da mi neki nadr.kani novinarcic napuhuje njemacke igrace koji ne vrijede pet para.

Dovoljno je vidjeti da je Mlapa bolje ocjenjeniji od Ibisevica,a Frings (koji se bori za opstanak) bolje ocjenjeniji od Salihovica,sto li?
Ovo je jako objektivno :?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.