Fouzi1 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:09
bvsic je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:57
Hordas1990 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:25
Slazem se.
Oni imaju odlicnu zadnju liniju mozda i najbolju u ligi trenutno: Alic-Karamarko-Sedorf-Odinaka, niko nije kartoniran koliko znam. Tu je i Muftic koji obicno protiv nas brani kao Bono. I imaju dobru kontru. Znaci nece biti tesko valjda za skautirati nije tajna na cemu im se igra zasniva.
U vezi i u napadu smo puno jaci sa ili bez Adema, pogotovo jer je njima otpao onaj Lagumdzija jucer. Samo ne smijemo upasti u zamku da mi uzalud drzimo posjed i da nas izvlace visoko pa da nam trce kontre. Kvalitet je sigurno na nasoj strani a i oni su sada poljuljani nakon ovoga u Listici.
Najvise me brine koga za u21.
Alic je slican nasem Kupresaku, samo sto je problem kod njih nemaju tog treceg stopera a sad ni Lagumdziju da popune prostor koji ostane iza njega kad krene na krilo za centarsut. To se treba iskoristit
Sedorf nek ponovi utakmicu kao protiv borca i dosta od njeg, nisam jucer pratio al potiv borca je kriminalan bio
Karamarko nije neki kvalitet al je borben i jak, ja bi Butica ubacio prvo poluvrijeme da ih razbuca malo gore snagom, yebo im je familiju onaj prvi derbi kad je zaigrao
Odinaka trkaca kokos, Keremeh na beku bukvalno, grama mozga nemaju ali mogu trcat 3 utakmice.
Paziti se suteva iz daljine, oni ce klasika da igraju ovaj alic ce imat 30 centarsuteva, moramo izlazit na igrace. Ne bi ih bas puno napadao jer nemamo snage toliko poslije 60min a oni su od 75+ dobri. Salji na kontre Keremeh Guli, vezni red da ne srlja puno i tjt
Uf strah me kad bi butica stavili sta bi bilo, treba ih malo razbucat ali nam treba malo da koji put opuca po golu, nesto napravi. Prvo poluvrijeme bi njima mozda pustio malo inicijativu da se cuvamo za tih 60+ . Odbrana ako je ikad trebala biti jaka to je sada a to vazi i za vezni red. Ja sam optimistican mislim da koliko god tesko bilo da mozemo pobijediti.
Znaci u zadnje vrijeme ne pamtim da je neko dobro odigrao derbi kao Butic prvi na Grbavici onaj.
Cak znaci da krenemo bez Gulija i Keremeha bi mogli ako je Began spreman
Musija
Beganovic Ristovski Turda/Bralic Jovic Kupresak
Cimirot Krdzalic Djordjevic
Butic Mlinaric
Mlinaric je majstor za zabit gol, a prvi derbi nam je samo to falilo, Butic je sve ostalo uradio. Treba nam jedan Turda/Bralic zbog visine jer ce bit milion lopti u kazneni
Zamjenis Began-Keremeh i das mu zadatak disi za vratom Cvetanoskom, to ako uradi zatvorio si im 80% napada, Butic-Guli i presaltas u
Musija
Ristovski Turda/Bralic Jovic Kupresak
Cimirot Djordjevic
Keremeh Krdzalic Guli
Mlinaric
il cak Mamas-Krdzalic pa Djordjevica na CAM gurnut
Poprilicno su umorni a imas svjezeg Gulija i Keremeha koji moraju da jedu teren, odma te ne smiju ni napasti toliko jer znaju da ne smijes tek tako ostavit njih 2 gore a pogotovo iza Alica rupa ostaje