Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dok ne bude tribina za tribinu, ili ovih 5% ili totalno zabraniti gostujuce navijace i one koji organizovano idu i one koji kupe kartu za bilo koju tribinu i odu medju domace navijace. Volio bih da se to uradili prije 20 godina.
Naviajci Zelje su do prije par godina uzivali totalni komfor na Kosevu, moglo ih je doci koliko zele. Normalan navijac Sarajeva, koji nije pod nekim ultra furkama, derbi na Grbavici nije vidio vise od 20 godina.
Naviajci Zelje su do prije par godina uzivali totalni komfor na Kosevu, moglo ih je doci koliko zele. Normalan navijac Sarajeva, koji nije pod nekim ultra furkama, derbi na Grbavici nije vidio vise od 20 godina.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Očigledno neki neće da razumiju da cijela tribina Koševa i Grbavice ne znači isto.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Mozda da pitari provjere sa staticarem sa Koseva, mozda on moze nesto srediti oko ulaznica
Ako je na grbavicu zabranjen dolazak gostujucih navijaca znaci li to da su zemunci domacini na njoj? 

Do prije par sezonan, vas je na Kosevo dolazilo po 7-8 000, bez ikakvih problema. Neko sa djecom je rahat mogao doci na derbi na Kosevo. Taj lulsuz navijajci Sarajeva nemaju vec decenijama.
5% i mirna Bosna.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Zato što vi ne možete ispuniti Koševo na derbiju a mi možemo Grbavicu, razumiješ? Logično da može doći porodica kad je slobodno 10 hiljada stolica, šta fali što dođu? Dok na Grbavici to sve kupe navijači jer je duplo manji stadion..mislim ne znam kako da ti nacrtam..ali dobro, ja sam za ideju da gosti više nikako ne dolaze na derbije dok ne postanemo normalan narod.Evander je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:56Do prije par sezonan, vas je na Kosevo dolazilo po 7-8 000, bez ikakvih problema. Neko sa djecom je rahat mogao doci na derbi na Kosevo. Taj lulsuz navijajci Sarajeva nemaju vec decenijama.
5% i mirna Bosna.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Pa dobro uvijek su odisali inteligencijom, inace 32k isto sto i 10k trenutno. Cuj tribina za tribinu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:59Zato što vi ne možete ispuniti Koševo na derbiju a mi možemo Grbavicu, razumiješ? Logično da može doći porodica kad je slobodno 10 hiljada stolica, šta fali što dođu? Dok na Grbavici to sve kupe navijači jer je duplo manji stadion..mislim ne znam kako da ti nacrtam..ali dobro, ja sam za ideju da gosti više nikako ne dolaze na derbije dok ne postanemo normalan narod.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Derby bez prisustva navijace oba tima je krnjav derby. Ne možemo se oko ulaznica dogovoriti a kao treba zajedno savez rušit, ma hajte molim vas.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 23 sep 2025, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
A meni je smijesno sto je navijacima sarajeva samo bitan derbi . Pa zadnjih 10 godina niste napunili 10000 mjesta a da nije ili derbi ili evropska utakmica . Prvi su uveli 5 posto mi smo im nastavili davati 15 posto i sad kad smo mi krenuli kao i oni onda zaljenje. Plus ove sezone imate prosjecenu gledanost kao velež i malo jaci od borca .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
I neuporodiv je interes za Zeljine utakmice prije i sada.Herson je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:48Navijači Sarajeva su prije dobijali zdenku + stari istok. Danas je kapacitet Grbavice neuporedivo veći, a broj ulaznica za goste smanjen.Orvel je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:39Znaci mi dobijamo 5% na kosevu vec nekoliko zadnjih derbija i oni kad trebaju sad dobiti 5% jer se gradi jug fol negoduju nesto. Inace dobijaju 10-15% kapaciteta.
Ne kontam ko onda unistava car derbija ovdje? Kukali sto nece biti karata, sad dobiju i opet nece, preseravanje
Mi smo jedini klub kome dodje manje navijaca na derbi nego npr prosle godine protiv sloge,igmana i sirokog.
Svaku od ove 3 tekme bilo je preko 12k a za derbi mi imamo oko 9500karti ovo je bilo sa starim jugom. A ovu situaciju sad necu ni komentarisat,svima je jasno samo se neki prave budale.
-
- Kontakt:
Pa derby i jest posebna utakmica.Pact1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:05A meni je smijesno sto je navijacima sarajeva samo bitan derbi . Pa zadnjih 10 godina niste napunili 10000 mjesta a da nije ili derbi ili evropska utakmica . Prvi su uveli 5 posto mi smo im nastavili davati 15 posto i sad kad smo mi krenuli kao i oni onda zaljenje. Plus ove sezone imate prosjecenu gledanost kao velež i malo jaci od borca .
Ja bi dao trbina za trbinu to jest da mi damo citav sjever samo ako bi oni nama dali citav zapad bez juga na kosevu .Pablo11 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:04Pa dobro uvijek su odisali inteligencijom, inace 32k isto sto i 10k trenutno. Cuj tribina za tribinu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:59Zato što vi ne možete ispuniti Koševo na derbiju a mi možemo Grbavicu, razumiješ? Logično da može doći porodica kad je slobodno 10 hiljada stolica, šta fali što dođu? Dok na Grbavici to sve kupe navijači jer je duplo manji stadion..mislim ne znam kako da ti nacrtam..ali dobro, ja sam za ideju da gosti više nikako ne dolaze na derbije dok ne postanemo normalan narod.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
To i ja kazem.bordobijeli je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:04Derby bez prisustva navijace oba tima je krnjav derby. Ne možemo se oko ulaznica dogovoriti a kao treba zajedno savez rušit, ma hajte molim vas.
Za derbi zatvorite zeljovcima pola zapada da zjapi prazan, zatim jug svedete na onaj cosak, maksimalno blokirate i ogadite zeljovcima dolazak na derbi - a onda nakon toga Mirvic poziva na nekakve sastanke i u zajednicku borbru protiv Saveza

Vi ni za evropsku utakmicu ne možete rasprodati stadion kapaciteta 11.000. Zadnji ste koji trebaju držati lekcije bilo kome. Ne uzimaš valjda za ozbiljno ove fiktivne brojke iz naše lige.Pact1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:05A meni je smijesno sto je navijacima sarajeva samo bitan derbi . Pa zadnjih 10 godina niste napunili 10000 mjesta a da nije ili derbi ili evropska utakmica . Prvi su uveli 5 posto mi smo im nastavili davati 15 posto i sad kad smo mi krenuli kao i oni onda zaljenje. Plus ove sezone imate prosjecenu gledanost kao velež i malo jaci od borca .
-
- Kontakt:
Poenta mog posta je bila da se ne možemo dogovorit oko karata a kamo li neke veće stvari a ne da okrivljuejem jednu ili drugu stranu.let3 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:11To i ja kazem.bordobijeli je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:04Derby bez prisustva navijace oba tima je krnjav derby. Ne možemo se oko ulaznica dogovoriti a kao treba zajedno savez rušit, ma hajte molim vas.
Za derbi zatvorite zeljovcima pola zapada da zjapi prazan, zatim jug svedete na onaj cosak, maksimalno blokirate i ogadite zeljovcima dolazak na derbi - a onda nakon toga Mirvic poziva na nekakve sastanke i u zajednicku borbru protiv Savezapa budi realan
![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kolko su drkali na Latermea, na kraju lik nista nije napravio, a ako se sad ispostavi da se lik i ugradjivo u buduce transfere igraca to ce bit haos 

Herson je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:11Vi ni za evropsku utakmicu ne možete rasprodati stadion kapaciteta 11.000. Zadnji ste koji trebaju držati lekcije bilo kome. Ne uzimaš valjda za ozbiljno ove fiktivne brojke iz naše lige.Pact1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:05A meni je smijesno sto je navijacima sarajeva samo bitan derbi . Pa zadnjih 10 godina niste napunili 10000 mjesta a da nije ili derbi ili evropska utakmica . Prvi su uveli 5 posto mi smo im nastavili davati 15 posto i sad kad smo mi krenuli kao i oni onda zaljenje. Plus ove sezone imate prosjecenu gledanost kao velež i malo jaci od borca .

Tako je. Ne moze se doci do bilo kakvog dogovora (ne samo za karte ili za borbru protiv Saveza) sa ovakvim upravama.bordobijeli je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:14Poenta mog posta je bila da se ne možemo dogovorit oko karata a kamo li neke veće stvari a ne da okrivljuejem jednu ili drugu stranu.let3 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:11To i ja kazem.bordobijeli je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:04Derby bez prisustva navijace oba tima je krnjav derby. Ne možemo se oko ulaznica dogovoriti a kao treba zajedno savez rušit, ma hajte molim vas.
Za derbi zatvorite zeljovcima pola zapada da zjapi prazan, zatim jug svedete na onaj cosak, maksimalno blokirate i ogadite zeljovcima dolazak na derbi - a onda nakon toga Mirvic poziva na nekakve sastanke i u zajednicku borbru protiv Savezapa budi realan
![]()
Ne trazi niko da se nesto volimo niti je to moguce, al ovo je isto ko da smo u teskom ratu gdje se ne biraju sredstva kako sto vise sjebati protivnika

Ma ne mozes dati sjever citav kako nikom nije jasno koji zauzima dobar dio stadiona. Svakako su stoka 5% i to je pitanje.Pact1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:07Ja bi dao trbina za trbinu to jest da mi damo citav sjever samo ako bi oni nama dali citav zapad bez juga na kosevu .Pablo11 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:04Pa dobro uvijek su odisali inteligencijom, inace 32k isto sto i 10k trenutno. Cuj tribina za tribinu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:59
Zato što vi ne možete ispuniti Koševo na derbiju a mi možemo Grbavicu, razumiješ? Logično da može doći porodica kad je slobodno 10 hiljada stolica, šta fali što dođu? Dok na Grbavici to sve kupe navijači jer je duplo manji stadion..mislim ne znam kako da ti nacrtam..ali dobro, ja sam za ideju da gosti više nikako ne dolaze na derbije dok ne postanemo normalan narod.
Fk Željezničar.
Mogu li ljudi shvatiti da nije tu Željo bitan, nego mjere sigurnosti propisuje MUP KS, tamo je adresa za ove stvari.
Ovakva odluka je bila očekivana, a kada se jug izgradi i poveća kapacitet, nemam ništa protiv da se još jedan sektor na sjeveru i pola na istoku dodijele pitarima, uz isti tretman na Koševu.
Ovakva odluka je bila očekivana, a kada se jug izgradi i poveća kapacitet, nemam ništa protiv da se još jedan sektor na sjeveru i pola na istoku dodijele pitarima, uz isti tretman na Koševu.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Trenutno korisnika/ca: spolacentra i 12 gostiju.