FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
98
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
44
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
27
10%
Samo stranac
72
26%

Ukupno glasova: 282

UltraSa46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UltraSa46 » 23 sep 2025, 21:47

Herson je napisao/la:
23 sep 2025, 21:44
broj6 je napisao/la:
23 sep 2025, 21:39
Oikamid je napisao/la:
23 sep 2025, 21:32

Prvi put u historiji 95% navijača kritikuje (odbijam to tvoje da je pljuvanje, sorry), s razlogom. Skoro svaka odluka alfa i omega dvojca je pogrešna, od deset ubodu jednu. Blamiraju se svakom izjavom i saopštenjem, a samim tim i nas. U ligi nismo nizašta konkurentni, od ove sezone evidentno više ne smijemo da kukamo ni na suđenje. Stvarno šokantno što su skoro svi nezadovoljni.

Doduše, lažem da je prvi put, kroz isto je još prolazio Baljak.
Jednu dobru odluku u zadnjih pola godine nek neko navede. Sve srljanje i populizam da zamaskiraju sta rade. Od vracanja Krste u klub i forsiranja u prvi plan, populisticko vracanje trenera kad su usrali sa Zekicem, pa sad ovo. A na svakom koraki nek nas handri ko stigne
Šta je problem sa Krsteom? Bukvalno, 99% navijača je podržalo i pohvalilo njegovo vraćanje u klub. Godinama se cmizdri kako na funkcijama u klubu fali ljudi koji osjećaju i vole ovaj klub. Najtrofejniji igrač, stranac sa najviše golova, neko ko istinski voli ovaj klub, ko će dobiti funkciju, ako ne on...
Ma pusti brate,sad je u trendu da se sto vise sere po klubu…Ne kazem da je sve bajno daleko od toga,ali ovoliku kolicinu pljuvanja najveci dumasni ne bi pisali dosadilo bi im.

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 23 sep 2025, 21:54

Kakav cirkus je sve u i oko kluba, pa jebote par dana pred derby eto info da prodajemo Jattu, zatim info da je sve propalo, pa ovaj cirkus od karata.

Nama dušmani ne trebaju! :bih: :bih: :bih:

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 23 sep 2025, 22:02

Ayla dolazi na derbi? Ono nije uposlenica kluba al tu je da pogura u organizaciji kluba

nisu odgovorili ponovo u predvidjenom roku
yebali su nas za 500 ljudi
logicno bolje je da nas nema nikako nego 500 pa jel

nadam se ovom naslovu ubrzo al da napustaju klub bilmezi

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 23 sep 2025, 22:17

Ovo nam je već viđeno davne 2010 godine u eri Zijada Blekića samo treba da se Mirvić pojavi kod Senada u face to face sa predsjednikom njihovim. Ostaje jos platno ispred sjeverne tribine i da se na Koševu gleda derbi.
Ofirni ste ba.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 23 sep 2025, 22:17

Cekaj, a zasto bi prihvatili 500 karti ?!

Svaki derbi na Grbavici se sere oko karti. Od kad su uveli ovo 5% se sere i previse. I to svaki put. Prvo je krenulo sa dizanjem cijena karata duplo, pa onda tampon zone itd… ne znam ali ako se sjecate nekad su horde imale zdenku i citav onaj sugavi istok. A sad… 500 karti. oK, i opet prebace lopticu na nas. Opet krivo Sarajevo.

Nije frka al kad smo mi dali 5% onda je nastala tragedija.

Budimo realni, na sve nacine pisaju po nama a mi im dajemo povoda za to.

OK, evo citav jug, cijena 200 KM pa bujrum. Sa gospodom gospodski, sa papcima papanski…
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 23 sep 2025, 22:18

trenutno se ne zna ko vece supljake baca preko zvanicnih stranica, velez ili sarajevo.Klasicno nepismeno ulizivanje siroj masi navijaca koja vise ne pada na te fore

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 23 sep 2025, 22:20

Prvobitno se danas pojavila informacija da će Jatta u Saudijsku Arabiju, nakon čega je SportSport pisao da je sve daleko od realizacije. Detaljnijim uvidom u dokumentaciju o ranijim transferima koje je vodio Matias Leterme, naišlo se na probleme koji su očito potpuno stopirali ovaj posao.

Jatta, koji je u julu potpisao produženje ugovora do ljeta 2029. godine, imao je ponudu iz Saudijske Arabije, ali na kraju će put Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Mladi Gambijac će karijeru nastavitiu u Al-Jaziri, trostrukom prvaku Emirata, čija vrijednost tima iznosi skoro 50 miliona eura. Ekipu vodi hrvatski trener Marino Pušić, a u ekipi igra i slavni Nabil Fekir, dokj je tu i bivši igrač Arsenala Mohamed Elneny.

Kako saznaje SportSport, Sarajevo će zaraditi 1,8 miliona eura od transfera, dok će imati i 15 posto od naredne prodaje sjajnog veznjaka.

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 23 sep 2025, 22:23

Prodaja Jatte je trenutno najbolja moguća opcija, ako je tačno 1.8 M EUR + 15%, odlično.
Ne svidja mi se destinacija, jer ovih 15% je upitno, kad se neko prodao iz Emirata. Tamo je zalazak karijerw, al eto možda Arapi šta izmedju sebe zavrte pa i mi profitiramo :)
Ali ono što se kriminalna organizacija naklatila na momka bi dovelo do opšte propasti.
8 kola prošlo Jatta propustio već dvije utakmice zbog crvenog - parnih žutih.
Čovjeku iz svlačionice vade žuti (na stranu što on taj segment startova mora popraviti jer kliziti znači da dobro kasniš i ulaziš u veći rizik) ali bi ga uništile sudije i kartoni, ne igranje…

Ovako imaš širinu u vezi, Mamas, Cimirot, Elezi, Djordjevic, Krdžalić,Ljajić ima djece Nurkovic, Hamzic itd. Neće faliti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 23 sep 2025, 22:26

slika

slika

E gledaj ovog naseg Allahu dragi :bow:

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 23 sep 2025, 22:27

Mirno spavajte, vakuum ce biti popunjen.

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 23 sep 2025, 22:33

Šampioni smo populizma, samozavaravanja i samoopravdanja vlastitih samoubilačkih odluka. Krle, legenda na terenu cirkus od sportskog direktora, morao je neko od raje vratiti H.M.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 23 sep 2025, 22:36

guadalupe je napisao/la:
23 sep 2025, 22:26
slika

slika

E gledaj ovog naseg Allahu dragi :bow:
:damn: :damn:

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 23 sep 2025, 22:38

UltraSa46 je napisao/la:
23 sep 2025, 21:47
Herson je napisao/la:
23 sep 2025, 21:44
broj6 je napisao/la:
23 sep 2025, 21:39

Jednu dobru odluku u zadnjih pola godine nek neko navede. Sve srljanje i populizam da zamaskiraju sta rade. Od vracanja Krste u klub i forsiranja u prvi plan, populisticko vracanje trenera kad su usrali sa Zekicem, pa sad ovo. A na svakom koraki nek nas handri ko stigne
Šta je problem sa Krsteom? Bukvalno, 99% navijača je podržalo i pohvalilo njegovo vraćanje u klub. Godinama se cmizdri kako na funkcijama u klubu fali ljudi koji osjećaju i vole ovaj klub. Najtrofejniji igrač, stranac sa najviše golova, neko ko istinski voli ovaj klub, ko će dobiti funkciju, ako ne on...
Ma pusti brate,sad je u trendu da se sto vise sere po klubu…Ne kazem da je sve bajno daleko od toga,ali ovoliku kolicinu pljuvanja najveci dumasni ne bi pisali dosadilo bi im.
100% u pravu.**** vas 500 karti da vas ****.Cobani da nam odredjuju koliko nas moze doci,ala dino pekic(namjerno malim slovima,derpas provjereni).Ne treba obraz gubiti,da ti sutra moze popovati zbog **** 500 ulaznica.Ima Boga samo sabura...

AvannGardaa46

Post Postao/la AvannGardaa46 » 23 sep 2025, 22:39

broj6 je napisao/la:
23 sep 2025, 21:19
mosarajvosa83 je napisao/la:
23 sep 2025, 21:16
broj6 je napisao/la:
23 sep 2025, 21:14
Kakvi maloumnici nas vode pa se na ovaj nacin zele ulizati navijacima. Oni kao bojkotuju derbi, pa sto niste bojkotovali Siroki i Banjaluku nego placali hotele Ajli, gdje su vam tad dopisi bili?? Tu vam ljudi izmislili razloge i nikom nista, a ovamo se zna da se jug radi i da ne mozemo dobiti mjesta ko na prethodnim derbijima. Umjesto da prihvatimo 500 komada i napravimo spicu mi cemo dizat neke tenzije a uprava ce glumit gospodu jer ce oni eto Zelji dat cijeli jug. Ili ste mozda ipak samo nesposobni pa niste odgovorili u petak pa hajde sad da glumimo ili radite sve da ojadite ovaj klub.. FUJ BAGRO
Mozda navijaci nisu zeljeli da prihvate tu brojku?
Sta oni imaju prihvatati, 500 ih dodje na domacu na sjeveru
:crazy:
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 23 sep 2025, 22:40

Hamagara je napisao/la:
23 sep 2025, 22:17

Svaki derbi na Grbavici se sere oko karti. Od kad su uveli ovo 5% se sere i previse. I to svaki put. Prvo je krenulo sa dizanjem cijena karata duplo, pa onda tampon zone itd… ne znam ali ako se sjecate nekad su horde imale zdenku i citav onaj sugavi istok. A sad… 500 karti. oK, i opet prebace lopticu na nas. Opet krivo Sarajevo.

OK, evo citav jug, cijena 200 KM pa bujrum. Sa gospodom gospodski, sa papcima papanski…
Prijatelju, nisi upravu. Na Grbavici vi dobijete od 13.000 15% to je 1700. A mi na kosevu od 33.000 1700 to je 5%. Nama je stadion vecinom pun i kad igramo i sa Radnikom jer je manji a ne za derbi. A moras staviti dvije tampon zone istok ,sjever a na kosevu jug odvojen pa nam ga ogradite sa 3500 na 1700 a zapad zatvorite.
Bez ljutnje ali cinjenice su takve. Ovo sa 500 karti je vise nego ok za radove koje imamo. A svakako bi problem bio jer su i Manijaci sa juga presni na istok i previse je to blizu ako bi krenuli neredi. Bukvalno jedna ograda dijeli. Ovo nije pametno bilo nikako organizovati.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 23 sep 2025, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 sep 2025, 22:41

Hamagara je napisao/la:

Pa zato sto ovako nista nisi postigao. Sad nasih nece bit nikako, oni ce se lijepo rasirit. Brate prave stadion, i ovo su nam izasli u susret sto su dali, mogli su hladno skroz zabranit kao Siroki. Drugi put u kratkom roku mi glumimo uvrijedjene mlade i ne idemo dole svojevoljno radi "malog broja ulaznica". Manijacima da ponudimo 50 karti, doslo bi ih 50 da navijaju i bodre. Umjesto da makar malo budemo vjetar u ledja ekipi, sad ekipa ostaje bez podrske. A moglo se ovo iskoristit i dobra furka napravit, neki koreo, 500 najludjih da krene i da spicu prave. Nas je 800 Poljaka ucilo navijanju pored nas 15k na Kosevu tad, kad imas jaku grupu ljudi koji dodju da navijaju i urlaju 90 minuta.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 sep 2025, 22:46

Da smo na njihovom mjestu qrac bi prihvatili vise od 500 ulaznica de ba hahahaha ne glumite
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 23 sep 2025, 22:46

broj6 je napisao/la:
23 sep 2025, 21:38
Hordas1990 je napisao/la:
23 sep 2025, 21:34
Ali sta si dobio sa ovim? Umjesto da uzmes 500 karata i time napravis da njih bude par milja manje zbog tampon zona, sad je nas 0 a njih par milja vise jer nema tampon zona :rol:

Jos ako je istina da nisu odgovorili u roku onda jbg.
Upravo, umjesto da bude njih 8000, nas 500, bice nas 0 i njih 11 hiljada i cao
Plus ce na Kosevu dobiti citav jug. Jesmo ovo naivno odradili...

Amco46
Kontakt:

Post Postao/la Amco46 » 23 sep 2025, 22:48

AvannGardaa46 je napisao/la:
23 sep 2025, 22:39
broj6 je napisao/la:
23 sep 2025, 21:19
mosarajvosa83 je napisao/la:
23 sep 2025, 21:16

Mozda navijaci nisu zeljeli da prihvate tu brojku?
Sta oni imaju prihvatati, 500 ih dodje na domacu na sjeveru
:crazy:
Upravu komentarisat i kritikovat mi je jasno, ali navijace nas omalovazavat i ismijavat, nismo mi ni za sta bolje od ovog stanja i ovih 10 bodova nam je puno kakvi smo :bow:

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 23 sep 2025, 22:55

napoleon72 je napisao/la:
23 sep 2025, 22:41
Hamagara je napisao/la:

Pa zato sto ovako nista nisi postigao. Sad nasih nece bit nikako, oni ce se lijepo rasirit. Brate prave stadion, i ovo su nam izasli u susret sto su dali, mogli su hladno skroz zabranit kao Siroki. Drugi put u kratkom roku mi glumimo uvrijedjene mlade i ne idemo dole svojevoljno radi "malog broja ulaznica". Manijacima da ponudimo 50 karti, doslo bi ih 50 da navijaju i bodre. Umjesto da makar malo budemo vjetar u ledja ekipi, sad ekipa ostaje bez podrske. A moglo se ovo iskoristit i dobra furka napravit, neki koreo, 500 najludjih da krene i da spicu prave. Nas je 800 Poljaka ucilo navijanju pored nas 15k na Kosevu tad, kad imas jaku grupu ljudi koji dodju da navijaju i urlaju 90 minuta.
Izasli nam u susret, a kad nisu bukvalno imali istoka imalo smo zdrnku i jos trecinu na sjeveru. Sad imaju istok cijeli i zatezu za karte. Uostalom ima bukvalno video zapis kad je Osim poceo sa ovim sranjima “nasa kuca hu ha”, pa su i nakon toga dobili cijeli jug. Mislim nek rade vala sta hoce, al nemojmo ih abolirati od dugogodisnjeg pokusaja poseravanja na derbi, nisu vala za nikakve gospodske pregovore i odnose.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mire971, misstianopenaldo, mosarajvosa83 i 135 gostiju.