AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: AS Roma
Nisam mogao da gledam, stigao sam na zadnjih deset minuta.. A vidim i da nije bilo nekog fudbala. Broji se samo pobjeda i njihova frustracija. Jel onaj čupavi gmaz ikad dobio derbi
? Forza Roma.

Commando Ultrà Curva Sud
Pellegrini za Ndicku i 0:1
Forzaaaaa
Forzaaaaa
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Kakav centarsut Tsimikasa
Mancini 0:2
Dovidjenja prijatno

Mancini 0:2

Dovidjenja prijatno

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Lagano se ove dobilo.. Da nije pajsera Pisilia ne bi ovi do sutra dali gol... Na zalost napadaca nemamo, treba probati s grkom na krilu posto ima savrsen ubacaj..
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Opet mi fali post od sinoć
.
Roma sa 70% do prva tri boda u Europi. Muka mi je gledati kako se opet traže sa igrom. Taman sam se smirio onu polusezonu sa Ranijerijem, sad opet od početka. Gasperini zna kako se ovo osvaja. Il capitano se izgleda sabrao u glavi i počeo da igra. Tsimikas asistencija, napokon neko ko zna centrirati. Pislili glupo i naivno vratio Nicu u igru, ali nisu mogli ništa napravit. Mancini-Ndicka beton. Napadači teška kriza.
Ne znam zbog čega, ali nisam "doživio" sinoćnju utakmicu. Više me loži Seria A.

Roma sa 70% do prva tri boda u Europi. Muka mi je gledati kako se opet traže sa igrom. Taman sam se smirio onu polusezonu sa Ranijerijem, sad opet od početka. Gasperini zna kako se ovo osvaja. Il capitano se izgleda sabrao u glavi i počeo da igra. Tsimikas asistencija, napokon neko ko zna centrirati. Pislili glupo i naivno vratio Nicu u igru, ali nisu mogli ništa napravit. Mancini-Ndicka beton. Napadači teška kriza.
Ne znam zbog čega, ali nisam "doživio" sinoćnju utakmicu. Više me loži Seria A.
Commando Ultrà Curva Sud
Ne fali, napisao si ga na temi iznad "Serie A", smanji pice
Ja sam samo pregled odgledao, Mancini kakva sirovina, da su nam bogdo napadaci barem pola hladni kao on pred golom. Igre nema ocito, al znamo pobijedit sto je jel bitno, kvari utisak **** Torino, trebali smo uzeti to.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.