AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: AS Roma
Nisam mogao da gledam, stigao sam na zadnjih deset minuta.. A vidim i da nije bilo nekog fudbala. Broji se samo pobjeda i njihova frustracija. Jel onaj čupavi gmaz ikad dobio derbi
? Forza Roma.

Commando Ultrà Curva Sud
Pellegrini za Ndicku i 0:1
Forzaaaaa
Forzaaaaa
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Kakav centarsut Tsimikasa
Mancini 0:2
Dovidjenja prijatno

Mancini 0:2

Dovidjenja prijatno

Lagano se ove dobilo.. Da nije pajsera Pisilia ne bi ovi do sutra dali gol... Na zalost napadaca nemamo, treba probati s grkom na krilu posto ima savrsen ubacaj..
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Opet mi fali post od sinoć
.
Roma sa 70% do prva tri boda u Europi. Muka mi je gledati kako se opet traže sa igrom. Taman sam se smirio onu polusezonu sa Ranijerijem, sad opet od početka. Gasperini zna kako se ovo osvaja. Il capitano se izgleda sabrao u glavi i počeo da igra. Tsimikas asistencija, napokon neko ko zna centrirati. Pislili glupo i naivno vratio Nicu u igru, ali nisu mogli ništa napravit. Mancini-Ndicka beton. Napadači teška kriza.
Ne znam zbog čega, ali nisam "doživio" sinoćnju utakmicu. Više me loži Seria A.

Roma sa 70% do prva tri boda u Europi. Muka mi je gledati kako se opet traže sa igrom. Taman sam se smirio onu polusezonu sa Ranijerijem, sad opet od početka. Gasperini zna kako se ovo osvaja. Il capitano se izgleda sabrao u glavi i počeo da igra. Tsimikas asistencija, napokon neko ko zna centrirati. Pislili glupo i naivno vratio Nicu u igru, ali nisu mogli ništa napravit. Mancini-Ndicka beton. Napadači teška kriza.
Ne znam zbog čega, ali nisam "doživio" sinoćnju utakmicu. Više me loži Seria A.
Commando Ultrà Curva Sud
Ne fali, napisao si ga na temi iznad "Serie A", smanji pice
Ja sam samo pregled odgledao, Mancini kakva sirovina, da su nam bogdo napadaci barem pola hladni kao on pred golom. Igre nema ocito, al znamo pobijedit sto je jel bitno, kvari utisak **** Torino, trebali smo uzeti to.
embrace the chaos
Evo nam Artema, budi se!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Arteme 

Lose je ovo, jednom Svilar izvadi, dr. put covjek masi prazan gol. Bas lose igramo, i Kone je uzasan, Pelle-Dovbyk su imali par solidnih akcija i ne trznemo li se u nastavku dobit cemo gol.
embrace the chaos
Uzasno je ovo.Sreca na pocetku nekako zabismo.Previse su se povukli.Od pocetka sezone igramo isto.
Souleeeee
Napokon smo zabili dva gola.Nova tri boda a to je najvaznije.
Napokon smo zabili dva gola.Nova tri boda a to je najvaznije.
Dokle moze Vucica ove sezone? Jel vakat za titulu? Nije pretjerano leprsava igra, ali gledali smo u italiji Juventus, Inter, Milan, pa i Napoli kako osvajaju sa manje lijepom igrom. Bas bih volio da osvoje.
Nama će jako značajan biti Bailey, uz jasno povratak Dybale. Tri bobe su tri bobe. Forza Roma!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma kakva titula.Niti imamo kvalitete niti sirok roster za to.Cilj je Liga Prvaka.
Paredesa nismo zamjenili, a djeluje da nam u vezi bas treba takav profil (mozak), jer ova igra bas i ne obecava, do sad smo imali lak raspored.
embrace the chaos
Ja se ipak nadam, Serie A zna biti bas nepredviva, pogotovo kako se LP prosirila i gdje nema dominantnih ekipa, svako svakog moze izvrnut u svako doba dana sto se kaze. Ne navijam za Romu, simpaticni su mi zbog kulta glavnog grada i bordo boje, al bas cu navijati da osvoje ove sezone.
Nema to veze, pogledaj Pulisica u Chelsea pa ga pogledaj sad kod nas. Ti englezi nisu normalni, pogledaj samo kao United unistava igraca kad odu od njih prodisu i opet budu na visini zadatka.
Bailey ako se dobro oporavi i povrati formu iz Leverkusena je za ovaj Gasperinijev sistem zlatna koka vjeruj mi
Brate bas je losa igra.Sve sto smo dobili bilo je na jedvite jade.Nikog nismo zgazili.Ista igra iz meca u mec.Ovo je odlicno sto se tice bodova ali valja ovako nastaviti.Bejker je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:28Ja se ipak nadam, Serie A zna biti bas nepredviva, pogotovo kako se LP prosirila i gdje nema dominantnih ekipa, svako svakog moze izvrnut u svako doba dana sto se kaze. Ne navijam za Romu, simpaticni su mi zbog kulta glavnog grada i bordo boje, al bas cu navijati da osvoje ove sezone.
Ne kazem da ce biti sekunde lako ni da je igra sampionska, ali se dosta toga moze i hoce utegnuti. Opet kazem, nagledao sam se u Italiji kojekakvih Intera, Juventusa sa antifudbalom dizali kantu. LP ce pojesti ekipe koje nemaju sirinu klupe, bice kikseva i mislim da ce ovo biti sezona u kojoj ce se titula uzeti na "malim" utakmicama, a Roma je pokazala da moze odigrati koliko treba kad su favoriti na papiru. Cak mislim da ce dugo biti u sjeni borbe Juve-Napoli gdje moze objema ekipama zagorcati kad im najvise treba.Manuel je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:27Brate bas je losa igra.Sve sto smo dobili bilo je na jedvite jade.Nikog nismo zgazili.Ista igra iz meca u mec.Ovo je odlicno sto se tice bodova ali valja ovako nastaviti.Bejker je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:28Ja se ipak nadam, Serie A zna biti bas nepredviva, pogotovo kako se LP prosirila i gdje nema dominantnih ekipa, svako svakog moze izvrnut u svako doba dana sto se kaze. Ne navijam za Romu, simpaticni su mi zbog kulta glavnog grada i bordo boje, al bas cu navijati da osvoje ove sezone.
Vidjecemo, ako Bog da, sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.